Uleiuri Kueshi

25.1.16

Kueshi a fost pana de curand un brand necunoscut mie, am auzit prima data de Kueshi la Pick N Dazzle, mi-a placut numele si am devenit curioasa si am cercetat putin, insa de-abia de curand mi-am si satisfacut curiozitatea cu doua uleiuri de la ei. Banuiesc ca despre Pick N Dazzle ati auzit si stiti deja detalii, o sa va spun pe scurt - completati pe site un profil de frumusete si pe baza a ceea ce voua va place si folositi expertii Pick N Dazzle selecteaza produsele potrivite pentru voi, e vorba de o cutie cu produse full size, sunt 3 variante de pret - aici puteti sa cititi mai multe despre ei si modul de lucru. 

Ceea ce vreau sa va spun este ca pana la sfarsitul lunii accesand acest link puteti beneficia de o oferta exclusivista (limitata atat ca timp, cat si din punct de vedere al numarului de produse) si sa cumparati unele produse inainte de a va decide asupra unui abonament. Cred ca e o varianta super buna, mai ales daca nu stiti produsele unui brand si vreti sa vedeti cum sunt.

Dar sa revin la Kueshi ... este un brand spaniol, care se prezinta ca find un brand care are grija ca in fiecare stadiu de productie al unui produs sa aiba cele mai inalte standarde de calitate, asa ca investesc continuu in cercetare, astfel incat sa poata sa vina pe piata cu produse cat mai calitative si cu rezultate vizibile. Produsele nu contin parabeni si nu sunt testate pe animale, iar astazi vreau sa va povestesc despre doua dintre produsele lor, doua uleiuri - Regenerist Oil si Vitality Skin.


Regenerist Oil/ 100% Pure Rosehip Oil este un ulei pur de macese si sunt sigura ca ati tot auzit laude la adresa lui. Eu am mai folosit in trecut uleiul de macese si mi-a placut mult, asa ca stiam sigur ca o sa-mi placa si asta si nu m-am inselat. Uleiul de macese este bogat in Omega 3, 6, 7 si 9 si este nemaipomenit pentru cicatricii si semne lasate de acnee, intrucat regenereaza, fiind un bun antioxidant. De asemenea folosit pe o perioada mai lunga are efect si asupra liniilor fine si este mai mult decat indicat in perioada asta rece cand cele mai multe dintre noi avem pielea deshidratata de la frig si vant. 

Eu chiar simteam nevoia de un pic de ajutor in rutina mea de seara pentru ca, desi am un ten normal, simt ca ma tine fata de cate ori ies in frig, iar uleiurile ma ajuta sa nu am zone uscate. Imi place sa-l folosesc seara inainte sa ma duc la culcare, aplic cateva picaturi pe degete si intind pe tot tenul, iar daca imi simt zona de sub ochi uscata (si am tot simtit-o de la vantul care a fost saptamana trecuta) fac un usor masaj in zona folosindu-ma de acest ulei. Intra repede in piele, fiind un ulei uscat, iar dimineata imi simt tenul hidratant si arata mult mai luminos. 

Il puteti folosi singur sau combinat cu alte uleiuri, daca il folositi doar pe el in loc de crema hidratanta, puteti sa-l aplicati pe tenul usor umed. Puteti sa-l folositi inainte de a aplica o crema hidratanta sau chiar puteti sa adaugati 1-2 picaturi de ulei cremei pe care o folositi daca simtiti ca tenul are nevoie de hidratare suplimentara. V-am mai spus ca eu imi adaptez "rutina" in functie de ce imi cere tenul, iar in ultima perioada mi-a cerut hidratare suplimentara, iar uleiul asta e perfect pentru asta. Eu aplic crema/ serul hidratant, iar la 10-15 minute revin cu ulei pentru un plus de hidratare, pentru mine asta e reteta perfecta.


Vitality Skin/ Pure Argan Oil este ulei pur de argan, o sursa excelenta de vitamina A, antioxidant care ajuta la reinnoirea tesuturilor si vitamina E, care protejeaza pielea si neutralizeaza actiunea radicalilor liberi. Uleiul de argan are 80% acizi grasi nesaturati, astfel incat este foarte bun pentru regenerarea pielii si pentru a incetini semnele de imbatranire, iar eu exact in scopul asta il folosesc.

Este un ulei mai gras si nu va recomand sa-l folositi daca aveti un ten gras sau cu tendinta de ingrasare pentru ca va fi prea mult, insa puteti sa adaugati asa cum am spus mai sus o picatura cremei pe care o folositi daca vreti neaparat ulei de argan in rutina de ingrijire. Pentru un ten uscat sau normal insa il recomand pentru ca ofera luminozitate si elasticitate tenului. Marea mea problema cu majoritatea uleiurilor de argan pe care le-am incercat pana acum a fost mirosul, mult prea puternic, asta de la Kueshi nu este foarte puternic si nu stramb din nas cand il folosesc.

Daca aveti zona de sub ochi uscata il puteti folosi pe post de crema de ochi si veti observa rapid rezultate, de asemenea daca folositi exfolianti chimici si va usuca tenul il puteti folosi ca tratament de regenerare, exista nenumarate feluri in care il puteti folositi, totul este sa experimentati (si va spun asta mereu) si sa gasiti reteta potrivita pentru tenul vostru.


Voi folositi uleiuri? Ati incercat produsele Kueshi? Aveti vreo recomandare?

5 comentarii

  1. Produsele astea sunt cele care mi-au atras si mie atentia cel mai mult cand am auzit de pick'n'dazzle. Cred ca imi voi lua si eu un set inainte de a ma decid epentru abonament :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru perioada asta uleiurile mi se par o alegere inspirata, daca incerci ceva sa-mi spui cum ti se par, nu prea am citit pareri multe despre produsele lor.

      Ștergere
  2. Eu m-am limitat pana acum la ulei de ricin ( pentru par), vitamina A (pentru fata si amestecat cu cel de ricin tot pentru par)si ulei de migdale (mai ales pentru fata, dar in combinatie cu uleiul de ricin si vitamina a parca stimuleaza cresterea si intarirea parului). Pe lista de dorinte se afla un ulei de argan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea-s atrasa de uleiuri si le evit, insa pentru ten chiar am vazut ca ajuta si atunci fac compromisuri. :)

      Ștergere
  3. Uleiul de măceșe îl folosesc și eu și sunt extrem de mulțumită de el. Ajută foarte mult la regenerarea pielii și la tratatea cicatricilor.

    RăspundețiȘtergere