Se poate si asa (15)

6.1.16


Nu pot sa exprim in cuvinte cata placere am simtit cand am aruncat punga cu toate produsele astea la sfarsitul lui decembrie, se tot adunasera, am tot zis ca fac poze si nu reuseam, mi s-a parut o mare realizare sa fac pozele si sa arunc in sfarsit tot ce se stransese. Caraghios, stiu, dar a fost ca o eliberare ... am reusit sa termin o gramada de produse pentru ca mi-am propus sa fac asta, am nu stiu cate produse de acelasi fel incepute, nu se mai poate ...

Am folosit o gramada de masti, saruri pentru baie, diversi plasturi, manusi hidratante si alte nebunii (mult mai multe decat ambalajele pe care le-am oprit), mi-au placut in mod deosebit produsele Starskin pe care le gasim acum la Douglas, dar si plasturii de la Balea. Insa si de restul produselor m-am bucurat in egala masura si o sa fac la fel si in continuare. 

Produse pentru ingrijirea tenului parca n-am terminat asa multe, dar am reusit sa consum o crema Skincode (mi s-a parut ca nu se mai termina), 1% BHA Gel de la Paula's Choice, tonerul cu vitamina C de la InstaNatural, demachiantul bifazic DermatoClean de la Eucerin (gama asta imi place mult de tot), un gel de curatare de la Cuticura si cateva rimeluri: Miss Manga de la L'Oreal, Cils Booster XL (primer) si Deficinils (o varianta mini) de la Lancome si un rimel incolor de la W7 (l-am folosit pentru sprancene).

Am terminat din nou samponul si balsamul Hydrating Macadamia Oil de la OGX, dar si un sampon si balsam Keratin Classic. De la John Frieda am terminat sprayul pentru volum (spre final s-a cam blocat pompa si a devenit stresant sa-l folosesc) si un mini balsam pentru par vopsit, iar de la VO5 sprayul pentru volum Pump It Up! (am luat deja altul). Am dat gata si un sampon uscat Batiste - varianta Fresh (am atatea incepute ca mi se pare ca nu reusesc sa termin nici unul, m-am si mirat cand am descoperit ca e gol) si o masca de par de la Herbagen, de care v-am si povestit pe blog si care mi-a placut mult. Cutiile de vopsea au fost mai multe, dar n-am pastrat decat 2, anul asta am tot folosit Palette si spre finalul anului nu s-a schimbat nimic.

Pentru maini au reusit sa folosesc cateva produse: dizolvantul Zazie (nu e prima data cand termin o sticla) si sprayul pentru uscare unghii - ambele luate de la Hello Free Z One Discount, un balsam Vaseline (l-am folosit pentru cuticule, nu m-a incantat foarte tare pentru buze), un exfoliant de maini de la Yves Rocher (mi-a placut, insa am gasit altul mai ieftin care imi place la fel de mult) si o crema cu unt de shea de la L'Occitane.

Ma si mir ca am reusit sa termin un gel de dus (mi-am impus sa nu mai incep nimic, nu stiu cate geluri de dus am incepute in baie), e vorba de cel cu trandafiri de la Eglantine (v-am povestit, cred, de el pe blog), provocarea mea pentru mine este sa va arat multe ambalaje goale de dus la urmatoarea postare de genul asta. Am terminat si exfoliantul de la Garnier care mi-a placut mult (il gasiti aici daca va intereseaza), niste produse mini de la Soap&Glory (nu mi-am schimbat parerea - sunt cremoase si hidratante, insa mirosul este mult prea puternic pentru ficatul meu, nu le-as mai cumpara) si o spuma de baie Argan Body.

Anul asta am incercat o gramada de deodorante (mai am incepute cateva in momentul asta) si desi mi-a placut mirosul lor, dupa cateva folosiri pielea mea a inceput sa nu le mai tolereze (v-am mai spus de sensibilitatea mea de la axila), asa ca le-am folosit cand si cand. Bune, dar nu pentru mine ... m-am intors la Nivea Powder Touch si parca mi-a disparut si cheful de incercat chestii noi in domeniul asta.

Cam asta a fost ... nu e rau deloc (inca simt satisfactie cand reusesc sa si termin produse, nu doar sa le incep), anul asta o sa fac eforturi sa termin multe din produsele incepute in ultimele luni si sa nu mai am nu stiu cate produse de acelasi fel incepute, dar e greu ... sunt multe tentatii, mai ales cand curiozitatea e mare.

16 comentarii

  1. Ce de bunatati, uleiurile,crema de maini ,deodorante ei si eu am probleme cu deodorantele ,fac pauze si folosessc doar bicarbonat altfel e nasol ,in rest iti doresc sa le folosesti cu drag doar pe acelea care-ti plac . O zi buna draga mea <3 Am vrut sa postez mai sus dar nu pot ,nu stiu de ce nu-mi da voie acolo unde am si poza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput sa folosesc unul de la Balea acum, il aveam de ceva vreme si am zis sa ii dau o sansa si pana acum imi place, e greu de gasit ceva cand e pielea sensibila.

      Ștergere
  2. Mastile starskin ma tot tenteaza si pe mine, dar nu stiu daca isi justifica pretul.. Mai ales ca acum am vazut ca la Sephora e la reducere varianta mica de la Glamglow, cred ca ea va castiga prima batalie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu inteleg nebunia asta cu Glamglow, prefer oricand Starskin. :)

      Ștergere
    2. eu am auzit numai de bine de varianta hidratanta.. Si cum e aproape la acelasi pret cu Starskin (si o pot folosi de mai multe ori).. ma gandesc sa vad ce e cu ea :D

      Ștergere
  3. Îți înțeleg satisfacția de a arunca punga cu ambalajele goale, la fel e și în cazul meu.
    Sunt cu tine și la planul de a consuma cât mai multe din produsele începute de mult, luna asta am descoperit o grămadă deschise de prea mult timp, pe care o să ajung să le arunc dacă nu le consum acum - iar marea majoritatea îmi plac mult.

    Văd mai multe produse pe care le-am încercat, iar exfoliantul Garnier a rămas pe wishlist de când ne-ai zis prima oară de el.
    Spor la consumat produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau sa ma bucur de produsele pe care le am, chiar mi-am pus asa in minte un gand puternic sa nu mai cumpar doar din curiozitate anul asta. Sa vedem daca imi iese. :)

      Ștergere
  4. Wow, ce-i aici! Bravo, mie mi-e jena ca n-am decat 2 goliciuni acum dar aproape 7 produse consumate la care muncesc de zor :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasă colecție... Șampon uscat de la Batiste am folosit și eu, la fel și vopsea de păr de la Pallete și Fa Fresh & Dry Green Tea atât varianta cu aerosol ca a ta, cât și varianta roll-on.

    ale-ella.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa le mai si terminam, nu? :)

      Ștergere
    2. Da, ai dreptate, la dimineață apare un project pan și pe blogul meu, am câte ceva de împărțit și eu cu colecțiile mele de produse începute dar neterminate.

      Ștergere
  6. Ai fost harnicuta! o sa caut si eu varianta aia de sampon uscat, am un feeling ca o sa imi placa!

    RăspundețiȘtergere