Rasfat de seara cu Yves Rocher

11.1.16

In ultimele saptamani, aproape in fiecare seara, m-am relaxat cu o baie fierbinte ... imi place sa stau in cada cu ochii inchisi, sa visez, sa ascult muzica, sa ma detensionez si sa ma relaxez dupa agitatia de peste zi, sa-mi eliberez mintea de toate gandurile nebune. Asta inseamna neaparat sa folosesc produse care sa miroasa bine, sa-mi hidrateze pielea si sa-mi incante simturile. Si exact despre asta vreau sa va povestesc in seara asta (chiar inainte sa ma duc in cada) - ghiciti voi care din combinatiile de mai jos e castigatoare azi - despre cateva produse de la Yves Rocher care imi plac mult.

Colectia de Craciun a fost un mare succes si nu se mai gaseste absolut nici un produs in magazinul on-line, nu stiu insa daca nu cumva mai sunt in magazine produse ramase. Daca mai sunt si aveti ocazia sa va luati ceva, faceti-o, chiar merita. Imi place sa-mi exfoliez corpul cu gelul de dus gomant cu portocala confiata si migdale, dupa care sa revin cu gelul de dus cu portocala confiata si scortisoara (recunosc ca uneori mai torn si-n cada in loc de spuma pentru ca are un miros perfect pentru perioada asta). Dupa ce ies din baie imi place sa folosesc lotiunea de corp cu portocala confiata si scortisoara si sa insist pe zonele mai uscate.


Dupa aplicarea lotiunii imi place sa ma "infofolesc" in halatul de baie, parfumez camera cu ceva delicios (sprayul de camera sau tartele Mulled Wine de la Airpure luate de la Hello Free Z One Discount imi plac mult in perioada asta si mi-au placut si luna trecuta) si continui programul de relaxare.


O alta combinatie de produse care imi place mult si pe care am tot folosit-o este gelul gomant cu vanilie (din colectia permanenta, il gasiti si pe site si in magazine) si uleiul de dus din colectia de Craciun cu aroma de vanilie picanta. Curata bine pielea si o lasa hidratata si matasoasa, chiar nu e nevoie sa aplic vreo crema sau lotiune dupa baie. Sper ca cei de la Yves Rocher sa aduca niste uleiuri d-astea de dus si in colectiile permanente pentru ca le-a iesit foarte misto cel cu vanilie picanta.


Cand folosesc produsele astea doua imi place sa aprind si o lumanare parfumata in baie, iar preferata mea este una pe care am pastrat-o de anul trecut - Gingerbread Cookie de la Village Candle. Tare as vrea sa apara din nou luimanarile astea sau sa aduca cei de la Hello cateva arome d-astea delicioase la lumanarile alea mari care miros in toata casa.


Eu ma duc in cada, asa cum va spuneam la inceput, iar voua va urez o seara frumoasa si astept sa-mi spuneti in comentarii voi cu ce produse va rasfatati la baie in perioada asta. Ati apucat sa va luati ceva din colectia de Craciun de la Yves Rocher?

20 de comentarii

  1. În general, când trec pe lângă un Yves Rocher şi ştiu că tocmai s-a făcut loc în baie pentru încă o sticlă (serios, e o adevărată probă de rezistenţă să vezi produse care îţi plac, dar să reuşeşti să rămâi obiectivă şi să nu le cumperi, fiindcă mai ai deja nşpe altele care te aşteaptă cuminţi acasă :P), îmi cumpăr, în general, fie gel de duş, fie loţiune de corp. Am preferatele mele de la ei, dar îmi place şi să mai experimentez din când în când.

    În schimb, ceea ce am învăţat din anii trecuţi este că nu pot rata colecţia lor de iarnă! Am început cu o cremă de mâini cu aromă de nalbă ("candied mallows"), am continuat anul următor cu gelul de duş cu portocale şi cacao (mmm, şi acum îmi aduc aminte cât de bine mirosea!), iar anul trecut am ajuns la câteva zile după ce se lansase colecţia specială şi… deja nu se găsea mai nimic prin magazine. Am reuşit, într-un final, să găsesc într-un magazin YR un gel de duş cremos cu pere şi caramel (e divin!), însă rafturile erau efectiv goale şi nu mai aveau decât ultima sticlă de 400 ml, cred - e ENORMĂ, dar nu am avut de ales şi am luat-o pe aceea. Pentru că îmi place să folosesc produsele parfumate prin rotire, încă mai am aproape jumătate din minunăţia asta, pentru că o asemenea cantitate e greu de dat gata. :)

    Anul ăsta am fost mai chibzuită şi am ajuns la timp în magazin. Tot spre portocale mă bătea gândul, dar am zis să încerc ceva nou, aşa că am ales o loţiune de corp cu… "măr delicios" (mama a bufnit în râs când a auzit aroma - credea că e prea zeloasă vânzătoarea, până când i-am explicat eu că asta-i chiar denumirea oficială :D). Latura distractivă este că loţiunea este sidefată! În sticlă nu mi s-a părut că ar fi prea vizibil, însă chiar lasă nişte particule strălucitoare pe piele (mult mai finuţ şi discret decât sclipiciul). Nu m-aş fi văzut vreodată purtând un produs sclipicios, însă e iarnă şi sunt acoperită de haine, aşa că nu îmi fac probleme. Nu ştiu dacă la vară aş avea curajul să ies aşa. Trebuie să recunosc însă că, uneori, ajung la muncă şi mă distrez când, pe la marginea puloverului, văd ceva strălucind discret. E micul meu secret care mă binedispune acum. :)

    Îmi plac toate produsele pe care le-ai ales şi mă simt mai relaxată doar citind despre cât de parfumat e ritualul tău de seară. (Şi, da, m-ai făcut să regret că nu am cumpărat şi eu gelul de duş gomant cu portocală confiată şi migdale. :P)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat mai atentă pe etichetă astăzi şi sticla aia mare are, de fapt, 750 ml, nu 400 (nu mă mai mir acum că m-a ţinut mult şi bine). :)

      Ștergere
    2. Mi-a placut si mie editia limitata cu para si caramel, eu inca mai am o lotiune de corp de care "trag" si un gel de dus. :)

      Ștergere
  2. M-am invatat minte si de data asta am facut provizii :), pur si simplu ador colectia de iarna Yves Rocher, in special gama vanilie picanta, dar si celelalte game cu vanilie imi plac mult, am luat din toate, ca sa le mai schimb pe parcurs. Imi dau o stare de bine, de confort, de rasfat inainte de culcare, de fiecare data ma minunez ce bine miros dupa baie. Uleiul vanilie picanta e genial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul asta au dat lovitura cu colectia asta de Craciun, nu ai la ce sa zici nu. :)

      Ștergere
  3. deja bubble candied orange and almond e deja pe terminate. Dupa ce anul trecut am ales cu un buget redus, anul acesta am ales tot ce mi-a poftit inimioara, adica tot cu scortisoara. Cremele de maini inca nu m-au impresionat. eu inca suspin dupa liliac de la sephora si lacramioare si magnolie de la crabtree. pt mine alea miros demential. Si eu am sclipici in cada si imi place sa ma inconjur cu el peste tot. atunci trebuie sa incerc candva lot corp cu sclipici. Online se gaseste colectia mai repede decat in magazine iar acuma nu mai exista decat rar si la acele pachete cadou. Dar cum aflu pe fb cum ma duc in magazine si le prind cand aduc marfa....lucky me!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul acesta nu am prins nimic din gama asta noua, dar mai am de anul trecut 1 gel de dus si o crema de maini cu portocale si cacao.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimic, nimic... stiam ca se vor epuiza, stiam ca daca vreau ceva din colectiile de Craciun e bine sa cumpar imediat ce apar produsele dar anul asta nu am apucat, imi tot ziceam "las' ca gasesc eu ceva, astept vreo oferta mai buna"... si nimic, nimic pe site, in magazinele unde am intrat eu erau vreo 2 produse (la propriu 2 produse intr-o parte).
    Imi doream vanilia picanta dar... anul acesta voi fi mai pregatita si mai sigura... la propriu si la figurat.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine editia aceasta limitata de la YR> Din pacate insa, nu am ajuns la timp, asa ca nu ma pot bucura de produse...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost un succes total, chiar au arome delicioase si perfecte pentru perioada asta.

      Ștergere
  7. La incepunul lui decembrie deja era epuizata! Not nice

    RăspundețiȘtergere
  8. Au aterizat in colectia mea un sapun lichid cu potocala si crema de maini. Sunt delicioase!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Parte din cadourile luate au fost Yves Rocher. Pe categorii: oja 4 nuante, gel de dus, lotiune de fata, crema de ras pentru prietenul meu. Ador sa ma rasfat cu produsele lor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu anul asta n-am apucat sa iau tot ce-am vrut pentru cadouri, dar macar am eu cu ce sa ma rasfat. :)

      Ștergere
  10. Eu din colecția de iarnă cremele de mâini și balsamurile de buze le-am folosit cu disperare de când le am. Deși eu am tot ce am vrut din gama asta și altele în plus, m-am ofticat că s-a epuizat așa de repede, că aș fi vrut să mai iau unele produse și pentru cadouri. Parcă s-a epuizat exagerat de repede gama asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am apucat sa mai iau ce aveam in minte, adevarul e ca sunt si misto, era pacat sa n-aiba succes. :)

      Ștergere