Pupa I'm Matt Lip Fluid

14.1.16


Mi-a luat ceva timp pana sa scriu despre rujurile lichide mate de la Pupa. Le-am vazut in magazinul din Mega Mall imediat dupa ce-au aparut, le-am incercat in magazin si vi le-am aratat si voua pe Instagram (aici puteti sa vedeti poza), insa nu m-am putut decide la o nuanta. M-am tot invartit prin magazin, m-am gandit daca o sa le port sau nu si in final n-am luat nimic. La scurta vreme am primit de la Pupa un pachet cu 6 din cele 20 nuante disponibile si de atunci tot ma joc cu ele. Imi plac la nebunie ambalajele, imi place aplicatorul, iar pretul mi se pare rezonabil pentru 4 ml de produs - 47 lei.


Din tot ce-am incercat pana acum in materie de rujuri lichide mate sunt singurele cu care pot sa spun ca ma simt confortabil, nu imi usuca buzele, imi simt buzele catifelate atunci cand le folosesc si rezista ore bune. Insa buzele trebuie sa fie intr-o stare foarte buna si necesita atentie la aplicare, formula este consistenta si se vede orice greseala.

Sunt foarte pigmentate, cred ca se vede si din swatchurile de mai jos, formula este foarte misto, nu miros/ n-au gust ciudat (cum am mai intalnit alte rujuri lichide), nu incarca buzele, nu stiu sa descriu exact ceea ce vreau sa transmit - ideea e ca se simt ok pe buze, ceea ce-mi place pentru ca am avut probleme cu alte produse de acest gen de la alte firme.

De cate ori le-am folosit, inainte mi-am exfoliat bine buzele si le-am hidratat cu un balsam sau unt pentru buze, fara pasul asta nu arata tocmai bine, este un pas esential si nu poate fi sarit. In ceea ce priveste aplicarea sfaturile de pe siteul lor sunt foarte bune - pe buza superioara aplicarea se face din centru spre colturi, iar pe buza inferioara dinspre colturi spre centru. Rezultatele obtinute astfel sunt chiar misto (eu folosesc si un creion pentru buze inainte), insa cum eu sunt antitalent la poze facute mie m-am chinuit de cateva ori sa vi le arat si pe buze, insa m-am declarat invinsa.


Le-ati incercat? Cum vi se par?

14 comentarii

  1. Prima nuanta imi place foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si preferata mea din astea 6, sunt de luat in calcul insa si 11 si 12, cand ajung in magazin o vad care imi place mai mult si cred ca o cumpar. :)

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt! Inca nu le-am incercat, dar e primul lucru de la Pupa pe care vreau sa il am, alaturi de minunatia de iluminator pe care ni l-ai aratat in celalalt articol cu produse Pupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iluminatorul e editie limitata, grabeste-te daca il vrei. :)

      Ștergere
  3. Așteptam postarea asta, de când ai zis că ai descoperit niște lip stain-uri care îți plac am bănuit că ele sunt, dar așteptam confirmarea. O să le iau și pe ele în calcul, aș vrea și un ruj clasic mat de la ei, dar și astea arată bine rău.
    Mă enervează că au băgat acum reduceri dar nu și la rujuri... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi mai zice de rujuri, ma mananca si pe mine rau de tot si am zis ca nu-mi mai iau nici un ruj. :)

      Ștergere
  4. Vai, sunt fabuloase, nici n-as putea sa aleg unul singur dintre ele dimineata :) Sa le porti cu placer in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Pupa a ridicat mult standardul produselor in ultimii ani.

      Ștergere
  5. Prima si a patra culoare sunt tare frumusele! Poate le gasesc prin DutyFree.

    RăspundețiȘtergere