Pensule ieftine si bune

27.1.16

Am tot primit intrebari despre pensule in ultima vreme, daca exista pensule ieftine si bune, de unde se pot lua si multe altele, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre doua pensule ieftine si bune, care isi fac treaba excelent si care dau lectii unor pensule de la branduri cu pretentii. Sunt persoane care nu vor sa dea bani multi pe pensule (sau nu au, nici nu conteaza motivele), iar pensulele astea doua pentru fond de ten si concealer sunt solutia potrivita.

Nu mai stiu de unde le-am luat, probabil ebay sau aliexpress sau vreun site de genul, au fost in jur de 2 dolari, pana sa fac pozele nici n-am observat ca au si o firma trecuta pe maner, deci daca vreti sa le luati cautati firma asta, sunt ok. Sunt inspirate/ copiate/ cum vreti sa le spuneti de pensulele 3DHD de la Sigma (pe care asa cum v-am mai spus eu nu le-as cumpara si ma refer in general la pensulele lor - am avut, am vazut, le-am dat, cu banii mult mai putini gasiti aceleasi pensule pe siteuri de afara). Am cautat cateva variante pentru voi si le-am gasit pe ebay cu 0,99 lire/ bucata (aici) si pe aliexpress cu 0,95/ 1,95 dolari (aici).


Pensulele au peri fini sintetici, nu naparlesc, se spala extrem de usor si se usuca la fel de usor. Nu raman patate, nu "sug" mult produs, iar forma in care sunt taiati perii le face extrem usor de folosit, se muleaza pe formatul fetei, nu sunt probleme la aplicarea in zona ochilor, in jurul nasului. Eu le folosesc cu produse lichide sau crema, pe cea mare am folosit-o atat cu BB cream, cat si cu fond de ten, iar cea mica o folosesc cu concealer sau iluminator pe zona de sub ochi (insa este perfecta si pentru lateralele nasului daca obisnuiti sa aveti roseata in zona aia).


Desi am pensulele mult mai scumpe intind mana des si dupa astea, pensula mare este preferata mea pentru BB cream, iar atunci cand cearcanele mele sunt evidente si e nevoie sa folosesc si corector si concealer pensula mica imi place mult de tot.

Le aveti? Cum vi se par? Va tenteaza sa va povestesc si despre alte produse ieftine care isi fac treaba bine?

6 comentarii

  1. M-au tentat si pe mine pensulele de la Maange, dar am ales unele care seamana cu cele de la RT. Mersi de pont, le trec pe wish list. Daca mai ai ponturi de genul acesta, eu le astept cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o gramada de variante, o sa incerc sa va povestesc cand descopar produse care merita.

      Ștergere
  2. Eu am foarte multe de la Maange dar pt ochi.. in general pensule plate sau f mici .. si chiar imi plac !
    Se gasesc si la diferite fete pe facebook.. 50 lei 20 pensule sau in genul. Eu le recomand !
    Te pup,Camelia ! Imi plac postarile tale !

    Xoxo
    Alexa from mymakeupgame.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut multe seturi pe siteuri, multe care arata ca pensulele Sigma si chiar unele seturi ca cele de la Zoeva. Ma bucur sa citesc ca si cele pentru ochi sunt ok, eu nu le-am incercat decat pe astea doua.

      Ștergere
  3. Multumim pentru articol. Am pensula cea mare si o folosesc pt fondul de ten si imi place mult. Chiar imi doream un articol de genul. (Andreea)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma duc acus in Anglia si de abia astept sa imi comand de pe ebay.co.uk, ajung in 3 zile coletu la usa:))

    RăspundețiȘtergere