nspa Passion Fruit

21.1.16

Gama asta cu fructul pasiunii de la nspa v-am aratat-o luna trecuta intr-o postare cu cateva cumparaturi de la Hello Free Z One Discount si va spuneam atunci ca m-am bucurat cand am vazut ca au adus produsele astea, create de cei de la Nirvana Spa, una dintre cele mai bine cunoscute spa-uri din lume, extrem de faimoasa in UK. 

Gama Fruit Extracts, din care fac parte si produsele astea, e extrem de interesanta si are niste preturi foarte accesibile. Eu sper sa aduca si produse din celelalte game (Clementine, Blueberry, Lemon, Apple, Cherry, Honey, Coconut, Peach, Vanilla, Mango, Raspberry, Shea), in magazin nu era decat varianta asta cu fructul pasiunii si am mai vazut 2 sau 3 produse dintr-o alta gama a lor, Mum to be. Fiecare produs a fost 8 sau 9 lei si acum dupa ce le-am folosit pot sa va spun ca merita din plin banii astia.


Cand le-am vazut prima data pe pagina lor de Facebook mi-a zburat mintea la untul de corp Peachy Passionfruit de la I love ... de care ma indragostisem cu putin inainte si am sperat sa fie o aroma asemanatoare. Nu este, miroase a fructul pasiunii, un miros pur si deloc artificial, care mi-a placut, dar nu m-a incantat extrem de tare, insa cand am inceput sa folosesc produsele mi-am schimbat si parerea si acum pot sa spun ca-mi place extrem de mult, desi aroma nu este una pe care as alege-o instinctiv.

Am incercat gelul de dus, untul si sprayul de corp si-mi plac in egala masura, insa am asa un sentiment ca peste vreo 2 luni (daca nu le termin pana atunci) le-as aprecia si mai tare si m-as bucura si mai mult de ele. Gelul de dus este foarte hidratant (are vitaminele A, E si B5), face o gramada de spuma si lasa un miros discret pe piele. Eu obisnuiesc sa-l folosesc si pe post de spuma de baie, cum fac de altfel cu multe geluri de dus. 

Untul de corp are o textura lejera si fina, intra imediat in piele si pe langa hidratare ofera pielii si un miros placut si o senzatie de proaspat. Nu stiu daca mi se pare mie insa dupa cateva minute de la aplicare se transforma putin si devine de-a dreptul delicios si-l simt pe piele cateva zeci de minute. Sprayul pentru corp l-am folosit mai putin, nu pentru ca nu-mi place, ci pentru ca m-am gandit ca o sa fie perfect la primavara, e fructat si proaspat si lasa pe piele o aroma discreta care imi place mult.


Le-ati incercat? Cum vi se par? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. offf, asa regret ca nu au un magazin online :( Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Când am fost eu nu mai erau. :( Sau nu le-am văzut, dar eu zic că am studiat cam tot magazinul.
    Untul de corp l-aș fi vrut, poate și gelul de duș. Rămân oricum pe lista de cumpărături. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mai ajuns dinainte de Craciun la ei, nu stiu ce mai au in magazin, dar poate le fac o vizita. :))

      Ștergere
  3. Cred ca miroase delicios! am si eu asa produse, le pun deoparte pentru perioade in care ma gandesc ca le-ar prinde mai bine nasului meu sa le miroase!

    RăspundețiȘtergere