Alb, negru, alb-negru

17.1.16

Combinatia alb-negru este una dintre preferatele mele si mi se pare ca poate scoate din incurcatura de multe ori. In ultimul an mi-a placut mult sa port alb si negru cu o culoare puternica, in general galben, o noutate pentru mine, dar mi se pare ca arata fantastic impreuna. Asa ca nu puteam sa trec in sezonul rece fara sa-mi iau cateva chestii in combinatia asta, in ultimele saptamani mi-au luat un poncho si doua esarfe si am tot zis ca vi le arat, dar n-am mai apucat.


In Bucuresti e zapada si e peste tot, inca de dimineata m-am tot uitat pe geam si am admirat albul care a acoperit orasul (v-am aratat si pe Facebook ce-am vazut dimineata de la fereastra si m-am bucurat cand am vazut si pozele voastre), asa ca pe seara am iesit la o scurta plimbare. Ce nu-mi place mie iarna e infofolitul in haine groase, dar asta e. Mi-am luat pe mine un pulover gros cu un guler kilometric si ponchoul de care va ziceam mai sus si am fost in siguranta, chiar daca m-am simtit ca un urs polar. Ponchoul m-a surprins mai mult decat placut, este gros, dintr-un material extrem de misto, merita toti banii.


poncho - AICI

Mi-am tot declarat iubirea pentru carouri in ultima vreme, asa ca nu cred ca va mira achizitia asta. Am vazut-o si am stiut ca va fi a mea si ca o voi purta des, ceea ce s-a si intamplat pentru ca o am de cateva saptamani si am tot intins mana dupa ea. Fie ca o inconjor in jurul gatului, fie ca o arunc pe umar, imi place, chiar daca nu este asa lata si groasa ca altele pe care le am. Eram foarte serioasa in dimineata cand am facut in graba pozele astea, nu stiu la ce ma gandeam, insa imi amintesc ca pe fata am folosit numai produse Max Factor si mi se pare ca cearcanele mele nu-s foarte vizibile (desi exista), iar pe buze aveam un ruj mat de la Kiko.


esarfa - AICI

Esarfa alba e o achizitie recenta, insa am purtat-o deja si-mi place la nebunie. E foarte mare si extrem de calduroasa, insa nu simt ca ma sufoc in ea, pot respira linistita. Poza de pe site nu m-a convins foarte tare, insa am vazut niste poze postate de cei ce o cumparasera si am stiut ca o sa-mi placa. Este exact ce mi-am imaginat ca va fi si stiu ca o s-o port des.


esarfa - AICI

Voua va place combinatia alb-negru? O purtati des? Ati iesit la plimbare prin zapada?

19 comentarii

  1. Toate 3 arata foarte bine si ma bucur sa aflu ca sunt reusite si calduroase. Esarfa alba o salvez si eu in wishlist :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ador combinatia alb/negru, iar pe tine te prinde atat de bine.
    Imi place enorm cum iti sta cu aceasta culoare pe buze, esti o frumoasa.
    Sa stii ca la mine nu este zapada multa.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A inceput si mie sa-mi placa rujul desi la inceput am fost putin dezamagita, cand l-am comandat nu parea asa roz. Avem noi zapada si pentru tine. :)

      Ștergere
  3. foarte frumoasa tinuta ta! Imi place cum ai asortat-o! si eu am aceeasi probleme cu infofoleala, simt ca nu am aer, ca ma sufoc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place combinația alb-negru, dar și mai mult îmi place cum îți stă cu rujul ăsta! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incepe sa-mi placa si mie, desi initial am strambat din nas, mi-l imaginasem altfel. :)

      Ștergere
  5. Toate imi plac, iti vin foarte bine, inclusiv rujul Pupa de pe buze. Combinatia alb-negru e frumoasa, o port destul de des.
    Wow, a nins ca in povesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie iti trebuie clar ceva de la Pupa, ti-a ramas intiparit in minte. De data asta am purtat ceva de la Kiko. :)

      Ștergere
    2. :) Asa e, pasarea malai viseaza, chiar ca mi-au ramas intiparite in minte rujurile mate de la Pupa.

      Ștergere
  6. cata zapada!! Foarte misto pozele, ma bucur sa te vad si pe tine in ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Apelez foarte des la combinatia alb-negru, atat la birou cat si in timpul liber. E foarte versabila si aduce o nota de eleganta oricarei tinute. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat despre zapada...inca astept sa ajunga si la Iasi...

    RăspundețiȘtergere