Mi-am luat sandale!

23.6.15

http://www.tidebuy.com/c/Sandals-100277/
http://www.tidebuy.com/product/High-Elastic-Slingback-Rhinestone-Flip-Flops-Sandals-10955947.html

Probabil ca va intrebati de ce e asa nemaipomenit ca mi-am luat sandale, desi daca ma cititi de ceva vreme s-ar putea sa stiti ca eu am probleme cu picioarele, iar cumpararea de incaltaminte imi da mari batai de cap. Una din problemele urate si grave pe care le-am avut dupa infarct a fost umflarea picioarelor si am incercat in fel si chip s-o rezolv. De la pastile pentru eliminarea lichidului, la masaj si drenaj limfatic si alte cate cele. Realitatea este ca piciorul stang se umfla in continuare destul de rau (si de urat din punct de vedere estetic) in anumite perioade si asta ma face sa gasesc greu ceva care sa nu-mi nenoroceasca picioarele si sa pot merge distante lungi fara sa-mi taie carnea.

De data asta le-am gasit unde nici nu as fi sperat ... pe un site asiatic - Tidebuy, de care habar n-aveam ca exista daca nu m-ar fi contactat pentru o colaborare. Ei de fapt aveau intentia sa-mi trimita un costum de baie, o rochie, oricum ceva de vara, ca sa vad cum sunt, insa chiar am considerat ca nu e cazul si le-am zis ca nu-s interesata. Si atunci m-au intrebat daca nu ma tenteaza niste sandale si s-a schimbat situatia - le-am vazut pe cele pe care le-am si comandat si am stiut ca-s pentru mine. Modelul baretelor, pozitionarea lor si elasticul de la spate m-au facut sa sper. 

Sandalele cu pricina bineinteles ca acum sunt out of stock, dar nu ma mir si de cand le-am primit le-am purtat aproape zilnic si am mai primit si intrebari despre ele pentru ca arata tare bine pe picior. Daca le vedeam intr-un magazin as fi dat - fara sa ma gandesc - banii pe ele. Materialul este de calitate si nu intra in carne (banuiesc ca stiti la ce ma refer), talpa este super misto si are perna pentru suport, sunt extrem de comode si eu le-am purtat si in zile cand am stat cate 6-8 ore in picioare si am mers distante foarte lungi.

Coletul a ajuns extrem de repede (maxim doua saptamani de cand am plasat comanda) si mi l-a adus postasul direct acasa (stiti voi, postasul ala dragut care ma scuteste de drumul pana la posta), am avut emotii pana le-am pus in picioare, dar cred ca se simte ca-s extrem de incantata de ele ca altfel nu le dedicam o postare intreaga (de-a lungul timpului am mai primit produse de la diverse siteuri, produse care n-au ajuns niciodata pe blog ca nu meritau, insa sandalele astea chiar pot o solutie pentru persoane cu probleme ca ale mele).

Am incercat sa fac poze cu ele in picioare, stiti voi pozele alea de sus de tipul celor puse pe Instagram, insa diferenta intre piciorul stang (umflat) si cel drept (fara probleme) este atat de mare incat n-am putut sa pun pozele, pur si simplu nu mi-a placut ce-am vazut si nu cred ca e cazul sa pun asa ceva pe blog.

Cum vi se pare noile mele sandale? Voi aveti probleme cu incaltamintea? Ce tip de sandale preferati vara? Ati comandat vreodata de pe acest site?

10 comentarii

  1. Sunt superbe si daca te simti bine in ele, asta e cel mai important. Eu tot din cauza unor probleme port numai MBT. Din pacate au magazine doar in Targu Mures si Oradea, dar cred ca se pot comanda si te pe site. Sau si mai bine si mai ieftin, din Austria, daca ai pe cineva. Sunt destul de scumpi intre 700 si 1000 de lei, dar crede-ma ca nu se compara cu absolut nimic. O data ce-i pui in picioare parca plutesti si merg singuri. :)) Ajuta foarte mult la durerile de spate, plat fus sau monturi, plus alte afectiuni pt ca piciorul este sustinut si te obliga sa mergi corect. Chiar daca nu ai nicio problema chiar merita sa incerci pt ca... nu se compara cu nimic. Am vazut o gramada de medici purtand MBT, chirurgi sau stomatologi care trebuie sa stea mult in picioare. Eu trebuie sa port ghete, dar au si sandale. initial am zis ca trebuie sa fii un pic nebun sa dai atat de mult pe o pereche de papuci. Sunt o grama de imitatii de la teleshop pana la Fila sau RYN, dar nu au absolut nicio legatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am auzit de MBT pana acum, insa o sa ma uit sa vad ce si cum. Cred insa ca stiu despre ce zici, desi nu stiam numele firmei, cred ca matusi'mea purta ceva de genul asta.

      Ștergere
  2. Frumoase sandalele! sa le porti cu placere! Mi-am luat si eu ceva similar, cu elastic la spate, putine cureluse si talpa cu forma anatomica si sunt foarte comode (tot chinezesti, gasite intr-un magazin de cartier cu 24 ron). Eu una nu pot purta sandale cu acea curelusa intre degete, ma dor oasele degetelor de mor (degetele mele sunt foarte apropiate, n-au golul acela intre ele prin care sa treaca curelusa). Problema mea este opusa la a ta: eu am picioarele subtiri si inguste, si tot caut sandale prin care sa nu-mi alunece piciorul in fata (la cele cu talpa joasa mai descurc eu, dar la cele cu toc e o adevarata provocare sa gasesc o pereche suficient de ingusta incat sa nu ma trezesc cum alunec in fata si ajung cu degetele pe asfalt :P) Culmea e ca nu mi se umfla deloc picioarele, desi petrec 8 ore pe scaun la birou si mananc sarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu n-am vazut nimic care sa ma atraga prin magazine (adica am vazut, dar nu erau de mine). Eu nu mananc nici sarat ... nu mai zic nimic ... e problematic cand trebuie sa tii cont de niste lucruri sa iti poti cumpara chestii pe care sa le si poti folosi fara bataie de cap.

      Ștergere
  3. Mi se pare foarte dragut modelul ales de tine. Te inteleg perfect cu problemele care apar cand vine vorba de incaltaminte. Si eu am probleme cu picioarele umflate, desi "norocul" meu e ca se umfla amandoua. Mi-as fi dorit si eu o astfel de pereche de sandale, care in loc de curelusa sa aibe ceva elastic in spate pentru a permite picioarelor sa se umfle cat vor inima lor.
    Sa ai parte de ele ! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, poate gasesti si tu ceva in care sa simti bine.

      Ștergere
  4. sunt foarte dragute sandalele. imi place si mie talpa respectiva. am niste mocasini cu o talpa asemanatoare si sunt foarte confortabili. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde mult si de picior, multe persoane mi-au spus ca nu pot purta nici ce vine intre degete, eu chiar n-am probleme. :)

      Ștergere
  5. Sunt de-a dreptul superbe. Am in plan sa imi cumpar ceva similar insa singura pereche pe care am gasit-o nu dispunea de numarul meu :( Imi plac mult, mai ales zona frontala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frustrant sa gasesti ceva ce-ti place si sa n-aiba numarul tau.

      Ștergere