Essence - The Gel Nail Polish

4.6.15


M-am intors din vacanta cu 3 oje de la Essence din colectia The Gel Nail Polish (23 Wonderfuel, 44 On Air! si 37 Serendipity) si am primit la Beauty Swap (organizat de Beauty Barometer) inca o oja (16 Fame Fatal) si din aceeasi gama Base Coat si Top Coat, asa ca m-am tot jucat cu ele in ultimele saptamani si vreau sa va povestesc cum mi s-au parut.

Ojele se aplica foarte usor, culorile sunt vibrante si in general 2 straturi sunt mai mult decat suficiente (exceptia din ce-am incercat eu este Wonderfuel care a necesitat 3 straturi ca sa fie opaca culoarea). Le-am incercat pe toate si combinate cu baza si top coatul rezista pana la 7 zile pe unghii.  Fame Fatal v-am aratat-o pe unghii aici, a rezistat destul de bine, insa cand a trebuit sa imi sterg unghiile a fost un cosmar. N-am patit niciodata pana acum asa ceva, dar tot pigmentul de culoare s-a intins pe langa unghii, pe degete, pe tot ce-am atins. La celelalte culori insa nu am avut probleme, tind sa cred ca doar nuanta asta e cu probleme, asa ca nu vi-o recomand, desi culoarea mi-a placut mult (si stiti ca eu nu-s adepta unghiilor rosii cand vine vorba de mine).

Baza si top coatul mi se par foarte bune si chiar ajuta oja sa reziste pe unghii zile bune - nu mi se pare ca top coatul exceleaza la capitolul stralucire (am intalnit altele care m-au facut sa zic wow - si acum ma gandesc la preferatul meu de la Nubar), insa la capitolul rezistenta e de vis si merita toti banii. Le-am incercat atat cu ojele Essence, cat si cu alte oje si se comporta la fel. Daca sunteti in cautare de asa ceva vi le recomand, nu sunt scumpe si-s mai mult decat eficiente.

In ultima poza - facuta dupa 6 zile de purtare si dupa stat cu mainile in apa o perioada mai lunga de timp, de obicei la mine acolo e problema ca mi se desprinde oja de pe unghii, de sarit mai rar - puteti sa vedeti exact cum arata unghiile. N-a sarit oja deloc, sunt doar semne usoare de tocire la varfuri. Asta in conditiile in care aveam pe unghii 2 straturi de Wonderfuel, un strat de Top Coat, un strat de Cheyne Walk de la Nails Inc si inca un strat de Top Coat (v-am povestit in weekend de ce atatea straturi). Interesant, nu?

Le-ati incercat? Cum vi se par? Eu imi mai doresc cateva nuante din cele 46 care sunt pe piata (sunt 3 tipuri de oje: satin, jelly si mat in formula asta) - Let's Get Lost, Dare It Nude, Candy Love si Indian Summer.

8 comentarii

  1. Eu inca nu le-am incercat desi cateva culori chiar ma tenteaza mult. Eu cum imi schimb foarte des manichiura rezistenta chiar nu conteaza, dar luciul top coatului este foarte important.Trebuie sa-mi folosesc prima data ojele neancercate, care mi sa cam adunat in ultima vreme si probabil dupa aceia o sa incerc si ojele gel de la Essence!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe Fame Fatal am primit-o și eu la Beauty swap și n-am avut probleme la curățare. Probabil depinde și de dizolvantul folosit, eu cu Ebeline (varianta fără acetonă) am șters-o din câteva mișcări, fără să se întindă prea rău (foarte puțin pe cuticule, dar s-a șters apoi rapid).
    Mă tentează base coat-ul, am chef să mai încerc ceva nou. De top coat nu prea sunt atrasă dacă nici nu oferă un luciu spectaculos și nici nu se usucă extrem de repede. Momentan sunt cucerită de Sally Hansen Instant-dri (are cea mai rapidă uscare din tot ce am încercat) și îl mai am pe wishlist pe Farmec 3D, care cică seamănă cu cel de la Sally H.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu mi am cumparat 3 din aceasta colectie, deocamdata sunt la a2a manichiura consecutiva cu albul din colectia gel :)) e genial!
    nuanta prezentata de tine, o am din alta colectie, este superb efectul de chrome
    cand am vrut sa mi comand top coat-ul, nu era disponibil pe 1001, mi-l doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu le-am incercat,dar sunt foarte tentante:)Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. hmmm baza si topcoat de calitate la un pret decent, zici? trebuie sa dau si eu o raita prin Kaufland, dupa ele :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Base coat-ul imi place si mie foarte mult! Cu prima ocazie vreau sa vad ce nuante de oja mai sunt disponibile.

    RăspundețiȘtergere
  7. m-ar tenta top coat-ul mai ales daca nu trebuie folosita lampa la acest produs!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am tot aştepat părerile despre această gamă de la Essence, primind şi eu una la Beauty Swap. Din păcate la mine nu excelează ca şi rezistenţă. după 3 zile se toceşte. Şi nu frec podele, sau altceva. Cred că depinde şi de unghii, ale mele tind să nu păstreze lacul pe suprafaţa lor, indiferent de calitatea lui.:)).

    RăspundețiȘtergere