Eglantine cu miros de trandafiri

26.6.15


Imi plac trandafirii, in special cei albi, dar nu ma omor dupa mirosul de trandafiri in cosmetice. Si cu toate astea parfumul meu de suflet - Very Irresistible de la Givenchy - a fost creat in jurul a cinci tipuri de trandafiri. Cand Elena de la Beauty by Sunshine m-a rugat sa testez cateva produse de la Eglantine pentru ca intentioneaza sa le aduca in tara (isi dorea niste pareri sincere) am acceptat si am ales trei produse: spuma de curatare pentru ten, gelul de dus si crema de corp. Le-am tot folosit in ultima perioada si cred ca am o parere destul de bine formata cat sa va pot povesti si voua despre ele.

Pentru mine prima impresie conteaza intotdeauna cand am de-a face cu produse noi si produsele Eglantine mi-au placut - ambalaj simplu si functional, fara prea multe detalii inutile, genul de ambalaj practic care isi ramane in minte cand te gandesti la o marca anume. Le-am mirosit si mirosul de trandafiri mi s-a parut destul de placut, nu genul de trandafir bulgaresc care mie nu-mi place, asa ca le-am luat acasa sa le incerc.

Spuma de curatare a fost prima pe care am incercat-o, desi n-am mai folosit spuma de curatare cativa ani buni, insa am avut un termen de comparatie pentru ca tot recent am incercat si o alta spuma de curatare de la un alt brand si am putut sa vad diferentele. Mirosul este placut, nu deranjeaza, iar spuma curata bine si nu usuca deloc tenul. Eu una nu cer mai mult de la un produs de genul asta pentru ca nu are ce sa-mi ofere altceva.

Gelul de dus l-am folosit cu pauze pentru ca am o gramada de produse de genul asta in baie si le folosesc in functie de cum am chef. E cremos, curata bine, lasa pielea hidratata, mirosul nu ramane mult pe piele si asta chiar imi place. L-am folosit de cateva ori pe post de gel de ras si mi s-a parut destul de bland cu pielea. Nu stiu daca l-as cumpara pentru ca prefer alte arome cand vine vorba de geluri de dus, insa este un produs ok.

Crema de corp are textura unui gel si intra foarte repede in piele, ceea ce o face perfecta pentru perioada asta cu vreme extrem de calda, ba mi se pare chiar ca are un efect racoritor. Mirosul care ramane pe piele (nu se mentine mult) este diferit de cel al gelului de dus, dar nu stiu sa va spun exact cu ce seamana. Nu exceleaza la capitolul hidratare, dar este extrem de practica pentru ca se intinde usor, intra repede in piele si hidratarea se mentine cateva ore.

Produsele vor fi prezente in cadrul Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo din luna octombrie, asa ca daca vreti sa le incercati, veti avea ocazia asta pana la sfarsitul anului. Cred ca atunci cand vine vorba de alegerea unor produse parfumate preferintele personale sunt cele care atarna cel mai greu, iar in cazul asta e simplu - va place sau nu mirosul de trandafiri. Produsele sunt ok (sper ca si preturile sa fie la fel), iar daca va place mirosul sigur veti gasi cateva produse pe gustul vostru pentru ca gama de produse este destul de mare.

Deci ... va plac sau nu trandafirii?

8 comentarii

  1. Arata foarte bine si chiar as fi curioasa sa le incerc :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult ca ai testat produsele Eglantine Rosa Damascena si ti-ai exprimat parerea! Te pup si weekend frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant. Daca nu au aroma aceea pregnanta de trandafiri, imi plac produsele din descrierea ta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au, poate o sa ai ocazia sa le mirosi si sa "vada" nasul tau. :)

      Ștergere
  4. Am avut si eu o mostra de crema de maini, mirosul este super placut!

    RăspundețiȘtergere