De weekend #2

6.6.15


Saptamana asta a fost ciudata rau, nici eu nu m-am simtit extraordinar, nici lucrurile nu mi-au iesit asa cum imi doream, am asteptat weekendul cu nerabdare si tot ce visez e sa ma relaxez. Vreau sa ma plimb, sa ascult muzica, sa ma joc cu cateii, sa ma simt bine.

In ultimele doua saptamani marea mea problema a fost parul - m-am vopsit cam des in ultimele luni (o gramada de evenimente unde a trebuit sa ajung si o gramada de fire de par albe care ma exaspereaza - acum ca am mascara pentru par si acopera firele albe de la radacina o sa stau potolita o vreme) si parul meu, care nu e obisnuit cu asa ceva, s-a revoltat si s-a revoltat rau. Pieptanatul a fost un cosmar, nici macar nu stiu sa explic ce s-a intamplat, mi se electriza parul foarte rau si dupa ce reuseam sa-l descurc pe o parte (dreapta a fost problema tot timpul, nu stiu de ce) pana pieptanam partea cealalta iar aveam noduri in par. Cosmar ... si nu a fost de la vreun produs pe care il foloseam. Pur si simplu parul meu a luat-o razna. Am reusit sa-l calmez cu niste produse ieftine (dupa cateva incercari nereusite cu produse mult mai scumpe), o sa va povestesc zilele urmatoare despre asta.

Azi vreau sa va povestesc despre trei produse pe care le-am folosit in ultima perioada si care mi-au placut mult. Tratamentul leave-in din gama (repair)ology de la Infusium23 - pe care il aveam in casa de ceva vreme si uitasem de el - l-am folosit aproape in fiecare seara in ultima perioada si a ajutat si el mult la "recuperarea" parului meu. Sprayul pentru protectie termica Elnett de la L'Oreal (eu am luat varianta Smooth ca asta am gasit in Muller, mai sunt inca doua variante - Volume si Waves, vad ca-s etichetate diferit in UK, dar e acelasi produs) da un volum incredibil parului si m-a surprins mai mult decat placut. Ma intreb cum ar arata parul meu daca as folosi celelalte doua variante, daca la asta a reactionat atat de bine. Daca il vedeti pe undeva si sunteti in cautarea unui spray de protectie termica incercati-l, e foarte misto.

Iar cel de-al treilea produs care imi place astazi este crema de corp cu ulei de marula de la Balea. Nu stiu voi cum faceti, dar eu cand nu ma simt bine ignor total partea cu cremele de corp (si uneori si de fata) si pielea mea avea nevoie de hidratare, iar crema asta e combinatia perfecta intre o lotiune si un ulei si mai are si un miros fenomenal.

La toate astea adaug niste ceai cu gheata si niste fructe si ziua asta pare mult mai buna decat promitea sa fie. Voi ce faceti astazi?

18 comentarii

  1. Frumos. Totul e bine cand se termina cu bine.
    Pupici! Zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai un weekend minunat in care sa te relaxezi si sa-ti incarci bateriile! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea a fost asa, dar sper ca saptamana care vine sa recuperez. :)

      Ștergere
  3. Am nevoie de crema de corp Balea!
    Weekend placut si relaxant, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Spray protector care ofera si volum ? Wanted!!!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu nu pricepeam de unde e nebunia aia de par in capul meu, sunt chiar curioasa cum e varianta pentru volum. :)

      Ștergere
  5. Ma ispitesti cu crema de la Balea. Am mai mers pe mana ta cu alte produse si n-am dat gres :)
    Multumesc.

    Beatrice

    RăspundețiȘtergere
  6. azi am luat o portie zdravana de ras, am citit si am lenevit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia , am inceput si eu sa am fire albe (cam multe) care ma exaspereaza desigur si ma vopsesc des. Nu-mi place deloc. Dupa cateva spalari deja se vad o parte din firele albe. Sa ai o saptamana mai buna decat cea care a trecut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa patesc si eu, insa mie imi creste parul extrem de repede si n-am ce face.

      Ștergere
  8. Vreau si eu spray Elnett , sa vad daca se gaseste in UK sa comand :). Eu sunt oricum indragostita de fixativul Elnett.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Boots sunt toate 3 variantele si se gaseste si pe feelunique.

      Ștergere
  9. Weekend frumos în continuare și o nouă săptămână mai bună îți doresc!
    M-ai făcut foarte curioasă cu loțiunea de corp de la Balea, dar în ultimul timp iar am adunat o grămadă de produse hidratante pentru corp, de nici nu mai știu pe unde să le mai pun.

    RăspundețiȘtergere