De vorba ...

29.6.15


Ieri ma gandeam ca astazi o sa ma trezesc devreme (ceea ce am si facut, de altfel) si o sa "rup" lumea-n doua ... partea cu ruptu' si facutu' nu prea mi-a iesit. Dau vina si pe pisica pentru ca mi-a cantat in cap de la ora 7 si m-am trezit bezmetica si ma tot intreb de ce nu s-au inventat pisicile cu telecomanda. Acum lasand gluma la o parte ... de cand a ramas singura, Kiki se comporta extrem de ciudat si are iesiri d-astea de miauna de nebuna. Si da, m-am gandit ... nu stiu daca mai pot ...

Am de facut o gramada de poze, de raspuns la cateva (multe) mailuri si multe altele ... pana atunci savurez cana asta de ceai. Lemon Macaroon de la Lipton (luat aseara din Mega Image la oferta - 7 ron si ceva) ... e interesant si il savurez din noua mea cana cu pisici luata de pe Vivre. Am dat cateva comenzi pe Vivre in ultima perioada si v-am tot zis de ei pe Facebook. Daca n-ati dat nici o comanda pana acum va las AICI o invitatie - va ofera un bonus de bun venit (25 ron) la prima comanda pe site. Cam da dependenta siteul asta, mereu gasesc ceva interesant si colorat la ei.

Fac cum fac si tot la cumparaturi ajung - aseara am profitat de oferta cu transport gratuit la H&M (pana la ora 13 inca mai puteti profita de ea - codul 0103) si mi-am luat o pereche de tenisi. Ma mai tentau cate chestii, dar am zis ca nu e cazul. Ma holbez la o cutie cu oje de vreo 10 minute si nu stiu ce sa aleg ... cred ca Venus de la Melkior e castigatoarea, n-am folosit-o pana acum si parca se potriveste cu starea mea de astazi. Daca vreti sa comandati ceva de pe site am pentru voi un cod - melkior10coltul - care va ofera o reducere de 10% si transport gratuit la orice comanda.

Ma intorc la treburile mele si va urez o saptamana minunata! Si daca vreti puteti sa-mi spuneti si voi ce va trece prin minte la ora asta.

14 comentarii

  1. Doamne ce drăguță e cana cu pisici <3 Nu prea mă omor eu după ceaiul cu aromă de lămâie dar acesta e tentant...dau o fugă la Mega să văd cum e :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-aia n-am rezistat nici eu, as fi luat mai multe, dar am prea multe cani ... e dulce ceaiul, gust de macaroon, nu prea are nimic de lamaie in el sau cel putin eu nu simt. :)

      Ștergere
  2. Cat de frumoasa e cana! :)
    Eu am spalat aseara una dintre pisici si astazi m-am tot minunat cat de moale si curatica e, sa vedem cat o tine :)
    Sa ai o saptamana usoara si sa reusesti tot ce ti-ai propus!
    p.s. : aseara am plasat comanda la YR :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt unele acum pe site cu pisici de te indragostesti pe loc ... mult prea tentant siteul ala. Deci Neroli a castigat? :))

      Ștergere
    2. Daa, nici nu avea cum sa nu, mi-l doream de vreo 2 ani :D Am gasit si un gel de dus LPM care miroase similar, cel cu flori de portocal... cred ca-l iau si pe ala sa am "set" :D

      Ștergere
    3. Sa-l folosesti cu placere! :)

      Ștergere
  3. Ce draguta e cana !!
    Eu vineri am dat o comanda pe Melkior, daca stiam de acest articol mai asteptam pana azi :P dar nu e nimic .
    Despre Vivre numai de bine, am o comanda la activ si cu siguranta nu ultima , de la tine am aflat de acest site si imi place foarte mult . Am mai vazut o vaza la care mi-a ramas gandul.Interesant ceaiul de la Lipton.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum stii de el si la urmatoarele comenzi il poti folosi. Eu am dat cateva comenzi la ei pana acum si mi-a placut tot ce-am luat, chestii pentru casa, in principal. :)

      Ștergere
  4. Foarte interesanta combinatia de arome a ceaiului :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu o canita din aceea! De unde ai cumparat-o? Merci


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vivre, am scris in postare si am lasat si o invitatie pe site - nu stiu daca mai e, dar sigur au alte modele la fel de interesante.

      Ștergere
  6. Aaa, da, am citit postarea, am intrat pe site dar imi da drept peste fata cu o casuta ca sa imi fac cont iar lucru asta ma enerveaza la culmeee. Daca vreau sa vad produsele trebuie sa fac un cont pe site-ul lor... si uite ca nu vreau sa imi fac cont. De prost gust si as mai zice multe...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E conceptul unui club de shopping, pe mine nu m-a deranjat cu nimic.

      Ștergere