7 intr-o saptamana #29

28.6.15


Saptamana asta a fost una plina, cu multa alergatura, cu o gramada de lucruri de facut, cu putin timp pentru mine si de cele mai multe ori micul dejun a fost ceva rapid printre mailuri si telefoane. Cirese, apa si o crema care sa "fenteze" oboseala si pana sa ma trezesc eu bine ziua deja incepuse. Am ajuns la previewul lansarii colectiilor de sfarsit de vara - inceput de toamna de la The Body Shop si am descoperit cateva produse extrem de misto, o sa va povestesc mai multe zilele astea, dar cred ca banuiti si voi ca daca e cu spa nu poate sa nu-mi placa, mai ales cand vad o crema care se numeste Japanese Camellia.

Dovleceii nu sunt printre preferatii mei, insa in ultima vreme i-am facut destul de des pe gratar cu condimente de la Mrs.Dash (cele de aici de care v-am mai povestit pe blog, nu va zic cate bucati am cumparat la ultima comanda de pe iHerb) si i-am mancat fie ca atare, fie cu o bucata de piept de pui langa. Am primit un ceas de la Jord (si am vazut pe Facebook ca multe dintre voi stiti ce e cu ceasurile astea), dar o sa vi-l arat intr-o alta postare, sper cat de curand.

Eu nu ma omor dupa dulciuri, niciodata nu mi-au placut, iar bomboanele nu ma atrag de nici un fel, cu o singura exceptie - Butter Candies de la Werther's, asa ca am primit cateva cadou. Gama Frizz No More de la Creightons este o noutate si mi-a atras atentia de cand am vazut-o pe pagina celor de la Hello Free Z One Discount si pentru ca universul comploteaza cand iti doreste ceva cu adevarat a ajuns la mine. O s-o incerc chiar in seara asta ca-s prea curioasa.

Inchei saptamana cu Alma, care reuseste sa ma uimeasca in fiecare zi - n-am crezut niciodata ca un caine abandonat pe strada este capabil de atata iubire (si nu ma refer numai la iubirea fata de oameni, ci fata de celelalte animale - caini, pisici, nu conteaza) si de atata devotament, ca poate sa aiba incredere oarba in oameni dupa ce-a trait o trauma. Cred ca as putea sa va povestesc despre ea o zi intreaga si n-ar fi suficient, cand vad cum deschide usile pentru Bella (ca sa nu faca ea efort) ma topesc, cand se uita cu ochii aia mari la mine si da din coada ma gandesc ca trebuia s-o cheme Bucuria. N-am nici o indoiala ca m-a cautat pana m-a gasit.

Saptamana voastra cum a fost? Se anunta ceva interesant pentru saptamana viitoare? La mine e tot cu agitatie multa ... dar si cu lucruri si oameni frumosi, sper!

8 comentarii

  1. Draga de Alma, eu mă topesc numai când îi văd privirea în poze!
    Abia aștept să văd ce model de cea ți-ai ales! Îmi place conceptul și tocmai ce a început să mi se pună iar pata pe ceasuri de vreo 2-3 săptămâni.
    Și la mine a fost o săptămână plină, cu multă agitație și mult mers pe jos, iar săptămâna viitoare se anunță și mai și. Eu am zis că vara asta o să fie una plină, dar frumoasă! Na că am dreptate. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un catel deosebit si se vede cu ochiul liber. Ma bucur ca am reusit sa stam cat de cat de vorba astazi. :)

      Ștergere
  2. Mi-a fost tare dor sa o vad pe Alma pe blog, dar mi-e dor si de Bella, au cam lpsit o mare perioada .
    Despre ceasurile celor de la Jord, am tot auzit si le-am vazut pe diverse bloguri, mie nu-mi plac nici ele nici ideea aceasta :) cel putin eu nu as purta un ceas cu o curea din lemn, dar gusturile nu se discuta .
    Am tot vazut bomboanele la tine si daca le gasesc pe undeva am sa le iau si eu, m-ai facut curioasa .
    Cirese am mancat o gramada de cand au aparut, aproape zilnic...si inca mai profit de ele pana se mai gasesc .
    ps : multumesc pentru invitatia pe Vivre, eu am profitat de ea chiar la inceput cand am vazut la tine prima comanda si mi-am luat o pisicuta, de abia zilele trecute am primit-o dar a meritat asteptarea ,este SUPERBA o Cleopatra a pisicilor :)
    Te pup sa ai o saptamana frumoasa.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca inteleg perfect reactia fata de ceas, aceeasi am avut-o si eu cand le-am vazut, dar tinand cont ca nu pot purta nimic in perioada asta ca mi se irita pielea imediat si ca s-a ivit oportunitatea asta am zis ca n-am nimic de pierdut si l-am purtat de vreo 2 ori pana acum si parca nu mi se mai pare nimic aiurea. O sa-l vezi curand pe blog si o sa vezi cum arata. :)

      Cu Vivre e periculos rau, mie parca imi place ceva in fiecare zi. :)

      Ștergere
  3. Alma, cat de frumoasa si buna este, i se citeste in ochisori! Saptamana mea a fost grea si aglomerata, insa weekend-ul asta chiar m-am rasfatat si simt ca mi-am reincarcat bateriile pentru urmatoarea.
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un catel deosebit, care are foarte multe dintre obiceiurile lui Ricky (oricat de ciudat ar parea), sunt ferma convinsa ca a aparut acolo ca s-o gasesc (ca am mai vorbit noi de catei aparuti de niciunde). Sa ai o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  4. Ador tot ce tine de The Body Shop, Body Sorbetul e singura mea "dependenta" cosmetica, dar cred ca daca bugetul mi-ar permite as incerca tot de la ei. In curand va trebui sa-mi refac stocul de Body Sorbet si ma tenteza foarte mult si un scrub de la ei, dar nu ma lasa inima sa-mi iau avand atatea geluri de dus care stau la rand.
    Trebuie sa vad si eu ceasul ala de lemn, recunosc ca sunt curioasa, dar nu l-am cautat pt ca astept sa ni-l prezinti tu. :)
    Saptamana mea a fost destul de grea si nu prea productiva, sper ca urmatoarea sa fie mai buna, :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca il cautai nu stiu daca ai fi ghicit ce-am ales. O sa adori colectiile care urmeaza sa se lanseze, maine va povestesc mai multe. :)

      Ștergere