7 intr-o saptamana #28

21.6.15


Saptamana asta am umblat mult, atat de mult incat regret putin ca n-am folosit pedometrul sa vad exact cati pasi am facut intr-o zi (cred ca cifrele uneori pot sa te trezeaza din letargie si, desi de obicei nu ma raportez la ele, de data asta cred ca mi-ar fi demonstrat ceva). Am umblat cu folos pana la urma si asta e tot ce conteaza. Am intalnit oameni noi care m-au invatat lucruri interesante, m-am intalnit cu oameni pe care ii stiam si pe care nu ii vazusem de ceva vreme, dar cred ca cel mai important este ca dupa mult timp ... n-o sa zic nimic, o sa va povestesc mai multe in curand.

Am primit o comanda data acum ceva vreme, mi-am luat 2 rochii (pe care intentionez sa le port ca fuste - si ma minunez si acum ca mi-am comandat ceva verde si-mi mai si place) si un colier (il gasiti aici). A fost o comanda inspirata si imi place mult ce mi-am luat, sper sa reusesc sa va arat si rochiile mai bine in curand. Luni seara am ajuns in Kaufland (cel din Pantelimon) si am luat un cos de legume cu bani foarte putini si asa am aflat ca luni seara sunt reduceri mari pentru ca marti se face aprovizionarea (rosii cherry - 2,22 ron/ 500 grame, ceapa si ridichii - 0,40 ron/ legatura, diverse salate - 0,79 - 0,99/ bucata si multe altele, sa va faceti o idee). Salatele au fost de baza in ultimele saptamani, insa intr-una din zile am facut si piept de pui la gratar si cartofi dulci la cuptor.

Am fost in magazinul Douglas din Mega Mall (asa cum v-am povestit zilele trecute) si m-am jucat putin cu produsele din noua linie de machiaj marca proprie, inclusiv cu cele din editia limitata de vara Greek Princess. Am avut o discutie lunga si interesanta despre criolipoliza si despre CoolTech si o sa revin cu informatii despre asta in curand pentru ca vreau sa va povestesc si voua ce-am aflat eu si am ajuns vineri seara sa stau de vorba cu Corina si sa ma uit la produsele Paula's Choice. M-am intors acasa cu o varianta mini a produsului lansat de curand - Resist Hyaluronic Acid Booster si am inceput sa folosesc inca doua produse noi: balsamul pentru par vopsit de la Paul Mitchell si crema de noapte cu niacinamide de la InstaNatural (n-am putut rezista tentatiei atunci cand mi-au propus s-o testez, sunt chiar curioasa cum o sa ne intelegem, prima impresia a fost mai mult decat buna).

Ploaia mi-a stricat planurile de astazi, asa ca n-am reusit sa fac poze si sa pregatesc ce aveam in minte pentru zilele urmatoare, dar nu-i nimic. Se mai intampla, a fost o saptamana buna care mi-a oferit niste noi perspective asupra unor lucruri si asta nu poate decat sa ma bucure. Sa aveti o duminica frumoasa si o saptamana minunata!

10 comentarii

  1. Ma bucur ca saptamana ti-a fost productiva, avem un lucru in comun!
    Tocmai ce m-am intors de la Kaufland si eu - n-am avut noroc de reduceri asa mari, am gresit seara, e clar.
    Astept impresii despre crema si produsul Paula's Choice, sper sa-ti placa ambele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper si asta sa fie la fel, am niste planuri pe care as vrea sa le vad concretizate. Prima impresie este super buna, sa vedem pe mai departe cum ne intelegem. :)

      Ștergere
  2. Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă și productivă, cam la fel a fost și la mine! Să fi avut eu gura aurită săptămâna trecută? :)) Dacă e așa, zic ca următoarea să fie și mai bună!
    Colierul e foarte simpatic, cu mâncarea iar m-ai făcut să-mi fie foame, iar pentru noul produs de la PC abia aștept să citesc niște impresii - inițial ziceam că nu prea mă atrage, dar parcă m-ar tenta puțin pentru zona din jurul ochilor, care e cam problematică la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc cate o picatura impreuna cu crema hidratanta si primele impresii sunt super bune, va tin la curent. :)

      Ștergere
  3. Si noi cumparat legume si fructe din Kaufland, mereu au oferte. Ce de produse Paula's Choice, eu inca nu am incercat nimic full sau mini-size, doar un set de mostre comandat mai de mult. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am mai ajuns in Kaufland, dar de acum ma duc mai des, clar. :)

      Ștergere
  4. Ce dragut este colierul, sa il porti cu placere :)
    Nici eu nu am incercat produse de la Paula's Choice , dar am auzit numai lucruri bune despre ele.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator , am vazut ca au si o linie de makeup , paleta de blush-uri arata bine de tot . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am inteles ca e foarte misto paleta de blushuri, pe mine nu m-au interesat foarte tare produsele de machiaj, recunosc ca nici nu m-am uitat cu atentie la ele. :)

      Ștergere