7 intr-o saptamana #27

14.6.15



Nici saptamana asta n-a fost ceea ce speram eu sa fie, dar a fost mult mai buna decat cea de care v-am povestit duminica trecuta, asa ca nu e rau deloc. Am petrecut o gramada de timp cu Bella, am inceput sa iesim iar dupa 12 noaptea la plimbare - numai noi doua - si asta ma incarca de fiecare data cu energie si imi da puterea sa cred ca pot face orice daca imi propun.

Am gasit o noua combinatie preferata pentru buze - Rouge Volupte de la Yves Saint Laurent in nuanta 2 si Dazzleglassul de la MAC in nuanta Local Colour (si ma bucur ca am descoperit-o pentru ca rujul ala statea cam degeaba) si am incercat o reteta de pancakes cu iaurt grecesc, mi-a placut prea mult cum a iesit farfuria asta ca nu vi-o arat si pe blog.

Am primit cateva colete saptamana asta, v-am zis ca m-am pregatit pentru vara cu haine colorate si sandale cat mai lejere. O sa va povestesc mai multe saptamana viitoare si o sa va arat si poze ca poate va tenteaza si pe voi ceva. Miercuri seara am fost la o lansare - IndyDraw (ii gasiti aici), daca va plac super eroii, comic book-urile si grafica de calitate aruncati o privire pentry ca-s la inceput inca, dar pregatesc niste chestii misto. M-a prins ploaia in drum spre Jacques Pot, dar n-a contat, am ajuns acolo uda fleasca, am baut Captain Trek (o limonada cu ghimbir pe care v-am aratat-o aici), am socializat si mi-au venit o graamda de idei bune.

Nivea mi-a trimis doua produse pentru o vara fara imperfectiuni, gelul demachiant deja am inceput sa-l folosesc si vi l-am aratat intr-o postare zilele trecute, iar BB creamul va urma si el la testat, sunt curioasa cum se compara cu versiunea anterioara, care nu m-a impresionat cine stie ce. Cei de la Apiland au citit cu atentie postarea mea de saptamana trecuta despre laptisorul de matca si au zis ca e cazul sa-mi dea un imbold sa incep o cura interna, asa ca mi-au trimis un borcan de 100 grame. Si inchei cu o salata, fara multe alte cuvinte.

Saptamana voastra cum a fost?

12 comentarii

  1. wow de ce produse, a mea a fost ok, am primit un super colet de la Farmec, ma bucurat enorm :), am facut cateva deserturi :). in cateva cuvinte saptamana a fost chiar ok, sper ca urmatoarea sa fie mai ok sau la fel ca asta :)
    Pupici, www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nici n-am avut ce să arăt săptămâna asta, a fost obositoare și cam atât. Dar presimt că urmează una mai bune și la fel îți doresc și ție!
    Cu a doua poză m-ai dat gata, n-am ce comenta.. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Saptamana mea a fost un iures nebun, cu 11-14 ore de munca pe zi, cu nervi, dezamagiri, oboseala, dar si satisfactii; am incheiat fiecare seara relaxandu-ma in gradina, printre flori, reincarcandu-mi bateriile pentru a doua zi. Si ca si cum n-ar fi fost de ajuns, de marti m-a prins o raceala urata. Eu n-am mai racit de un an si jumatate, uitasem cum este, asa ca a trebuit sa lupt si cu ea in iuresul asta nebun. Am gatit doar niste salate rapide... cam asta am mancat toata saptamana - salate si fructe, n-am mai avut timp si energie de nimic altceva.
    Sambata a fost ziua mea, am petrecut-o tot prin munca, dar am prins si un pic de timp pentru mine.
    Sper ca saptamana aceasta sa fie mai linistita... vreau sa am timp pentru mine, pentru gatit, pentru hoinarit prin magazine...
    Imi place mult combinatia ta pentru buze. Si eu caut un nude care sa dea bine pe pielea mea.
    Sa ai o noua saptamana cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani si aici si acum, sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  4. Farfuria cu pancakes dar si salata arata intr-un mare fel, asa ca dupa ce-ti scriu comentariul, ma duc pe la frigider sa mananc macar niste visine :))
    Cand locuiam la bloc imi placea tare mult sa ies cu Jessy seara tarziu, acum nu mai pot face asta pentru ca fiind zona cu curti, ar latra toti cainii si ar trezi vecinii.... mi-e dor de astfel de plimbari :)
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place sa arate bine mancarea si sa-mi faca placere sa mananc ca si asa fac numai nazuri. Sa ai si tu o saptamana minunata!

      Ștergere
  5. Pancake fluturas yam yam.
    Foarte frumoase sandalutele, eu una nu pot sa port astfel de incaltari, ma irita rau .
    Rochiile maxi colorate sunt superbe , sa le porti cu drag .
    Saptamana mea a fost una ok, dar tot timpul e loc si de mai bine :)
    Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt rochii, e o fusta si o bluza, le vezi mai bine zilele urmatoare. :) Eu numai sandale asa port, multe persoane mi-au zis ca se irita de la modelul asta, eu n-am avut niciodata probleme. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  6. Rujurile sunt Sandalele arata bestial. Imi plac mult de tot.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere