Vorbe in noapte si o castigatoare

24.3.14

Mi-am facut o cana de ceai (vanilie si caramel) sa ma incalzesc putin - am fost afara cu Bella si Alma si am venit infrigurata (s-a lasat frigul si bate vantul rau de tot) - si asta o spun eu, care umblu mai mereu imbracata subtire pentru ca n-am nici o treaba cu frigul, sunt foarte rare momente cand mi-e frig. Incep sa cred ca au avut dreptate meteorologii cand au spus ca vin ploile. Nu prea imi place treaba asta deloc.

Tarta pe care am ales-o in seara asta e Vanilla Satin, n-am avut dispozitie de provocari noi, ci am mers la sigur cu ceva ce stiam ca-mi place. Astazi am fost si la masaj si ma simt chiar relaxata, desi am iar niste probleme cu circulatia limfatica si zilele astea am avut o stare nu tocmai buna din cauza picioarele destul de umflate. Miercuri ma duc iar la masaj si sper sa incep sa vad rezultate (de obicei de la a treia sedinta incep sa ma simt mult mai bine) si sa scap de senzatia asta nu tocmai placuta.

Aveam intentia sa scriu altceva, dar n-am cuvintele la mine, semn ca nu e momentul potrivit .... asa ca ramane sa va povestesc cu alta ocazie. Ma duc in pat ... poate sa citesc, poate sa ascult muzica, nu stiu, ceva care sa-mi hraneasca sufletul oricum. O noapte linistita!

Si sa nu uit ... tarta Salted Caramel de la Yankee Candle va ajunge la Cioburi de Vise, astept mail/ mesaj pe Facebook cu adresa ta ca sa-ti expediez premiul.


3 comentarii