Sunt gata in 5 minute!

11.3.14

Am doua faze in ultima perioada: ori stau 30 minute sa ma machiez, ori nu stiu cum sa termin mai repede si sa ies pe usa. Astazi m-am decis sa va arat ce produse folosesc atunci cand vreau sa arat decent, dar sa nu pierd timp. Cu exceptia unuia toate sunt produse noi, intrate recent in viata mea, dar care m-au convins ca merita sa le folosesc.


Fondul de ten Ginger & Vitamins de la Korres (pe baza de apa) imi place la nebunie, desi n-as fi crezut asta cand l-am incercat prima data. Imi lasa tenul proaspat si luminos si il simt hidratat pe parcursul zilei. Acoperirea este mica spre medie, insa reuseste sa uniformizeze culoarea tenului si asta este exact ceea ce am eu nevoie. Pentru zona de sub ochi folosesc Sheer Lights Illuminating Pen de la Elizabeth Arden, iar daca am vreun semn sau vreo pata rosiatica pe ten HD Photogenic Concealer de la NYX.

Volume Vertige Mascara de la Yves Rocher imi place mult, defineste, alungeste si da volum (ar fi putut sa fie un pic mai bine la capitolul volum, dar tot imi place), dar cel mai important pentru mine nu curge, nu se intinde si se demachiaza usor. Apple Strudel Butter Gloss de la NYX e produsul pentru buze pe care l-am folosit cel mai des in ultima perioada si vreau sa mai incerc si alte nuante. Brume D'Or de la Chanel a fost blushul dupa care am tot intins mana, nu neaparat ca e preferatul meu (chiar nu este, la cat costa ma asteptam la altceva), dar pentru ca contureaza si da un pic de culoare mi se pare comod sa-l folosesc, asa ca nu mai pierd timpul cu un alt produs.


iluminator E.Arden - concealer NYX - gloss NYX

Voi ce produse folositi cand vreti sa aratati bine dar nu aveti multi timp?

23 de comentarii

  1. Sunt gata in 5 minute, nu ma mai suna din jumatate in jumatate de ora :))) La mine cam asa functioneaza. Insa pentru un look rapid folosesc Bb-crea, dermatograf, mascara gloss si un pic de blush.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu, daca zic ca plec in 5 minute plec (daca vreau sa plec) :)

      Ștergere
  2. Eu cand ma grabesc folosesc un rimel fond de ten si un blush♥♥♥ si un ruj mai intens pt ca nu port machiaj la ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima perioada si eu ma machiez rar la ochi, in general sar peste fara probleme.

      Ștergere
  3. Cum mai mereu sunt pe fugă, produsele pe care mă bazez sunt: anticearcăn sau corector sub ochi, fond de ten sau BB Cream sau CC Cream, depinde pe ce pun mâna, mascara, gloss.Dacă am mai mult timp, aplic și fard pentru ochi sau tuș, pudră, blush, poate ruj, conturez sprâncenele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu prefer sa aplic ceva pe ten ca sa aiba un aspect uniform, restul daca mai am timp, depinde si de cheful pe care il am in ziua respectiva.

      Ștergere
  4. eu tot in maxim 10 min sunt gata , machiaj complet. as vrea sa incerc nyx hd concealer.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acopera destul de bine si pretul e decent, pe mine m-a surprins placut. O zi frumoasa sa ai :)

      Ștergere
  5. Of, eu mereu sunt pe fuga si mereu ajuns sa ma machiez ca si cum n'as fi :))
    De obicei folosesc fond de ten, pudra, blush, iluminator, mascara, ruj si, optional daca nu intarzii chiar foarte rau..eyeliner si fard :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu timpul ne darama pe toti, traim intr-o lume mult prea nebuna, observ ca multe am ajuns sa sarit peste machiajul ochilor. :)

      Ștergere
  6. Si eu aplic doar "the essentials" dimineata, cand sunt pe fuga, Fondul de ten arata extraordinar! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am "permis" in ultima vreme sa ies si nemachiata din casa si uneori imi da o senzatie de bine pe care nu pot s-o descriu in cuvinte.

      Ștergere
  7. Cum mereu sunt pe fuga ,m-am imprietenit cu bb cream-ul de la L'oreal, cu color tattoo, blush essence in nuanta adorable , mascara , lip balm si out the door

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic de BB creamul de la L'Oreal, ia sa arunc o privire. :)

      Ștergere
  8. Ce bine arata butter gloss-ul :D Eu cand sunt pe fuga apelez la fond de ten/bb cream, mascara si ruj intr-o nuanta bright :D

    http://chose-to-shine.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e chiar misto, pe buzele mele nu se vede atat de aprins, trebuie sa incerc sa fac niste poze sa va arat, dar cand n-o mai fi asa intunecat si o sa ma ajute lumina.

      Ștergere
  9. Fond de ten Atelier Paris , concealer Bourjois , pt sprancene tot Atelier Paris ( o paleta cu mai multe nuante ) , mascara de la Clinique , blush Bourjois si un glos momentan de la Yves Rocher . Cam asta e tot , sunt destul de rapida , 10 minute maxim :D , cel mai mult stau la sprancene . Tu ai incercat produse de la Atelier Paris ? Ti le recomand cu drag . O zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu am incercat nici un produs de la Atelier Paris, sunt atat de multe produse si firme pe piata ca nici nu mai stii ce sa alegi. Multumesc de recomandare.

      Ștergere
  10. Buna Camelia.
    Eu folosesc fond de ten, rimel- tot volum vertige care imi place foarte mult si blush pentru sanatate in obraji. Si eventual gloss sau ruj dar nu tin prea mult pentru ca le mananc.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun Volume Vertige, intr-un fel ma asteptam sa fie asa, Sexy Pulp imi place foarte mult si ma gandeam ca si asta va fi la fel.

      Ștergere
  11. CC cream( Elmiplant)+pudra de orez+mascara (Rimmel)+balsam de buze(Elmiplant).

    RăspundețiȘtergere