Shopping de martisor: Floritene si Dresdner

1.3.14

V-am spus in postarea asta ca imi place mult de tot serumul cu acid hialuronic si AHA de la Floritene, asa ca am inceput sa caut un magazin on-line cu preturi mai bune decat Plafarul. Si asa am descoperit siteul Dallmir. Am pierdut o gramada de timp pe site uitandu-ma la produsele Floritene (nu mi-am dat seama cat de multe sunt) si mi-am facut in cap o lista de dorinte pe care s-au regasit si cateva produse Dresdner, o marca nemteasca de care nu am auzit pana acum.

Recunosc ca mi-a fost greu sa ma hotarasc la doar cateva produse pentru ca ma tentau multe, insa in final am ales trei. Serumul lift anti-age a fost primul la care m-am decis pentru ca mi-a starnit foarte tare curiozitatea, mai ales ca in ultima vreme am tot incercat produse de genul asta si simt ca tenul meu le iubeste. De abia astept sa-l incerc si sa vad cum e.


Desi initial am vrut sa-mi cumpar din nou fiolele cu acid hialuronic si AHA dupa ce am tot citit si m-am gandit si razgandit (ca doar nu va imaginati ca a durat cateva minute comanda) am decis sa le incerc pe cele cu edelweiss + acid hialuronic + unirepair (puteti citi aici mai multe informatii despre ele). Asa ca am o cutie de zece fiole care ma asteapta.


 
Si bineinteles ca a trebuit sa aleg si ceva de la Dresdner si alegerea n-a fost deloc usoara. M-au tentat pudrele de baie (pe care in mod sigur o sa le incerc in curand, dar le-am sarit de data asta ca tocmai comandasem ceva asemanator de pe iHerb) si crema de corp cu ciocolata si vanilie, dar m-am decis pentru untul de corp si vanilie si lemn de santal (influentata de lumanarea pe care v-am aratat-o zilele trecute).


Alexandru, cel care se ocupa de site, a fost dragut si mi-a trimis si cateva variante mini sa le incerc si bine a facut. Stiti de cate ori am spus ca nu-mi place cocosul si nimic ce are legatura cu el? Ei bine retrag ce am spus ... spumantul de baie cu nuca de cocos si ylang ylang este demential. Nu pot sa va zic cat de bine miroase, inca n-am apucat sa fac baie si sa-l testez cu adevarat, dar e ceva ce astept cu nerabdare. M-a fascinat efectiv, l-am "adulmecat" de prea multe ori ca sa mai stiu numarul.


Pentru Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 ron, eu am stabilit detaliile seara si a doua zi dupa pranz am primit produsele. De abia astept sa le incerc si sa va povestesc cum sunt. Mai am cateva produse pe care mi le doresc, asa ca posibil sa vedeti curand o alta sesiune de shopping.

Asta a fost martisorul meu pentru mine si mi-a adus un zambet larg pe fata. Va doresc tot ce-mi doresc si mie: o primavara fenomenala, plina de lucruri si oameni frumosi, momente care sa va faca sa zambiti din suflet si sa va bucure inima.


8 comentarii

  1. Iti multumim pentru urari , eu iti doresc o primavara frumoasa , multa sanatate si numai bine .
    Foarte tentante produsele chiar acum arunc o privire pe site.Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai o primavara asa cum iti doresti, cu lucruri si oameni care sa-ti bucure inima. :)

      Ștergere
  2. Ce veste buna! Chiar cautam online sa cumpar Floritene si n-am gasit. Iti doresc o primvara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai sunt in cateva magazine, dar preturile mi s-au parut mari

      Ștergere
  3. Îţi doresc în primul rând să te bucuri de produse şi mai apoi să ai parte de o primăvară caldă, zâmbitoare şi însorită la fel ca şi sufletul tău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru gandurile bune, si tie iti doresc ce-mi doresc si mie. :)

      Ștergere