Queen Helene Apricot Natural Facial Scrub

5.3.14

Exfoliantul cu caise de la Queen Helene (l-am luat de pe iHerb cu 3,74 dolari/ 170 grame - il gasiti aici) este un produs de care am auzit/ citit de multe ori in ultimii ani si am fost curioasa sa-l incerc (cam asa mi s-a intamplat cu toate produsele Queen Helene cumparate pana acum). M-am gandit ca va semana cu exfoliantul cu caise de la Yves Rocher (il gasiti aici) pe care l-am avut de multe ori in trecut si mi-a placut si cu cel de la St.Ives, atat de laudat la randul lui.


Imi place, nu este deloc agresiv cu tenul (desi nu este un produs cu o textura fina, cred ca particulele exfoliante ar fi putut sa fie mai mici si atunci ar fi fost si mai bine, din punctul asta de vedere cel de la Yves Rocher castiga), simt ca-mi curata tenul si il lasa hidratat.

Il folosesc in general dimineata pentru ca are un efect de relaxare asupra mea (nu stiu sa explic de ce, mirosul este placut, dar putin sintetic), imi da o stare de bine si simt ca produsele folosite dupa intra mult mai bine in piele si fondul de ten se aseaza altfel. Eu l-am folosit cam de 2 ori pe saptamana si imi place, posibil sa-l cumpar din nou pe viitor, insa cred ca tubul asta o sa ma tina o lunga perioada de timp.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

6 comentarii

  1. Nu l-am incercat, dar este in LUNGUL wishlist de pe iherb :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai devreme ma uitam cat de lung e si la mine, prea multe tentatii pe siteul ala :)

      Ștergere
  2. Si eu il am si-mi place, mai ales ca are un pret foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord ca pretul atarna greu atunci cand vine vorba de produsul asta. :)

      Ștergere
  3. Nu l-am încercat, dar eu nu mă prea împac cu mirosul produselor cu caise, piersici.Am rămas cu o sensibilitate din sarcină și unele mirosuri îmi dau bătăi de cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu miroase foarte puternic, dar daca stii ca ai o sensibilitate mai bine eviti produsele de acest gen.

      Ștergere