Oferte pe StrawberryNET

5.3.14

Nu e cazul sa va mai spun ca Strawberry e siteul meu preferat de cumparaturi on-line atunci cand vine vorba de produse cosmetice, nu? Au avut niste promotii la parfumuri in ultima vreme de m-au innebunit ... mi-am si luat unul recent, insa despre asta va povestesc cu alte ocazie. Luna asta au reduceri de pana la 40% la produsele Nina Ricci, 60% la Stila, 30% Olay si 60% la produsele Gatineau (care sunt foarte scumpe si asa) si multe (da' multe) alte oferte bune.

In plus pana pe 12 martie se ofera o reducere suplimentara de 10% la toate produsele pentru ingrijirea parului (va recomand sa va uitati la sampoanele de la Wella la 1500 ml, preturi sunt deja foarte mici si daca le cumulati cu reducerea faceti o super afacere si la masca de la Macadamia Natural Oi, in caz ca va tenteazal).

http://www.kqzyfj.com/click-6178644-10520254

Ceea ce nu am mai vazut pe site sunt produsele de la M.A.C. si sunt putina dezamagita (ultima oara mi-am luat o pudra dintr-o editie limitata la un pret de nu mi-a venit sa cred), nu stiu daca este ceva temporar sau au disparut definitiv, dar oricum ar fi nu-mi prea place.

Si pentru ca primesc mereu mesaje de genul "unde gasesc produse de la firma X" profit de ocazie si va spun ca pe site gasiti produse NARS, Aesop, Origins, Jouer, Bare Escentuals, It's A 10, Perricone MD, Pixi, Pureology, Redken, REN (mi se par mari preturile), Kiehl's, Dermablend, Laura Mercier, Shu Uemura, Smashbox, Stila, Ellis Faas, Eve Lom, Tweezerman (inclusiv pensetele), First Aid Beauty (ca tot s-au umplut canalele de Youtube din SUA de produsele lor). Astea mi-au venit acum in minte, insa lista e mult mai lunga si o gasiti pe site daca va intereseaza ceva anume.

N-o sa stau sa va insir ce ma tenteaza pe mine acum ca sunt prea multe si mi-ar lua prea mult timp.

Voi v-ati luat recent ceva de pe site?

18 comentarii

  1. Eu vreau sa imi iau balsamul de la Chi infra, pt ca ma inteleg de minnune cu el si aici l-am gasit cel mai ieftin. am vazut , cum ai spus si tu sampoane Bella, 2 la 30 de ron, in varianta veche (cred) dar sunt putin reticenta in privinta lor. Tu ai comandat astfel de produse? Tot asa am vazut ca mai au la reducere si produse care expira curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am si eu balsamul de la CHI luat tot la o oferta la ei, dar n-am apucat sa-l folosesc. N-am luat produse care expirau curand, insa iti pot spune ca am tinut si 2 ani un set de produse Wella pentru par pana l-am folosit (am uitat de el) si n-am avut nici o problema, deci e cam acelasi lucru. Da, am luat cu ambalaj vechi sau fara cutie si au fost ok - o singura data a fost un produs ciudat, insa le-am scris si mi-au inapoiat bani imediat.

      Ștergere
    2. merci, acum am vazut ca am scris Bella :P

      Ștergere
  2. Am sters din greseala un comentariu, dar am apucat sa-l citesc, asa ca scuze, dar iti raspund asa - cum ti se pare blushul de la Fusion? Pe mine nu ma incanta foarte tare, mi se pare ca e nevoie sa insist ca sa se vada culoarea pe ten deci la swatch arata foarte bine. Si sunt de acord si cu iHerb. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt foarte incantata de blush. Doar citind denumirea si imi imaginam un produs extraordinar, cu reale "puteri" in definirea pometilor. Nu este chiar asa, rezistenta fiind si ea un punct destul de slab. Totusi, n-as fi rezistat fara sa il comand, asa ca macar mi-am satisfacut curiozitatea nebuna!

      Ștergere
    2. Deci nu mi se pare numai mie ... eu l-am folosit de 2 ori si nu m-a incantat, insa o sa ii mai dau o sansa.

      Ștergere
  3. O Doamne, cate nu mi-am luat, am aproape 50 de comenzi in trei ani. Acum astept o trusa cu farduri si una si farduri si blush parca de la Guerlain.Mi-am mai luat recent un serum tot Guerlain, Oscar de la Renta stick, un gloss Guerlain, gel de dus si After Shave Calvin Klein pt. sotul meu.
    Camelia

    http://www.beautystory.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am un numar impresionant de comenzi la ei, eu momentat nu astept nimic, dar am primit un colet la inceputul saptamanii cu parfumul de care ziceam la inceputul postarii.

      Ștergere
  4. Si produsele Bobbi Brown am observat ca au disparut.. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am vazut, dar nu-mi place daca e asa. Poate le vor aduce din nou in portofoliu (sper).

      Ștergere
  5. mie mi se par cam scumpe produsele pe strawberry. Cred ca le poti lua la un pret mai bun dintr-un magazine de produse profesionale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu la ce produse te-ai uitat tu, insa reduceri atat de mari cum au ei la anumite produse (mai ales la oferta zilei) nu gasesti in nici un magazin cu produse profesionale de la noi.

      Ștergere
    2. uite, spre exemplu elixirul parului http://ro.strawberrynet.com/haircare/kerastase/elixir-ultime-oleo-complexe-moringa/166952/#DETAIL la 125 ml costa 274 lei iar la Profihair in Sun Plaza am dat pe el 185 lei, same size.

      Ștergere
    3. Eu cumpar cand au oferte bune si nu se compara cu preturile din magazine, asa si produsele La Roche-Posay si Bioderma sunt scumpe la ei, insa sunt produse de la firme pe care nu ale gasesti la noi sau oferte foarte bune, alea sunt cele care merita si pentru care recomand siteul. In mod sigur nu e singurul produs la care exista alte variante, depinde doar de ce anume cauti.

      Ștergere
  6. Eu am unul pe drum, mi-am luat antiperspirantul stick Oscar de la Renta ,pentru ca l-am gasit la un super pret si am auzit numai pareri bune despre el. Intr-adevar au oferte foarte bune .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am mai citit azi undeva de el, nici nu stiam de el, o sa am documentez si eu sa vad ce si cum. :)

      Ștergere
  7. Este într-adevăr un site unde găsești destul de multe produse de la firme diferite, iar ofertele sunt mai mult decât tentante.Am salivat și eu după Nina Ricci, dar am rezistat eroic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima vreme mi s-a parut ca au avut niste super oferte la produse, evit sa ma mai uit pe site ca mereu gasesc cateva ceva care ma tenteaza.

      Ștergere