Oferta Yves Rocher de martie

13.3.14

M-am tot uitat la inceputul lunii sa vad cu ce oferta vin cei de la Yves Rocher luna asta, n-a aparut nimic nou, bannerele erau la fel insa aseara am apasat de curiozitate pe bannerul de pe blog si m-a dus spre o cu totul alta promotie decat cea care am vazut-o eu, respectiv cu parfumul Comme Une Evidence. Ce-am descoperit? Eu zic ca niste oferte misto, desi in prima faza nu m-a tentat mare lucru, am descoperit ca e mai mult de atat. Dati click aici sa vedeti despre ce vorbesc.

Initial am vazut 35% reducere la un produs la alegere (expectiile sunt mentionate mai jos) si m-am gandit ca sigur parfumurile sunt deja reduse si nu se pot comanda beneficind de reducere, insa nu e asa. Majoritatea nu au reducere, deci se poate aplica reducerea de 35% la ele. Transportul este gratuit la comenzi de peste 99 ron.

http://bit.ly/18oSXVq

Insa cand am apasat pe "click aici" de la ofertele speciale, am vazut care erau de fapt ofertele lunii si eu zic ca nu s-au descurcat deloc rau: setul Lacramioare Inflorite (apa de toaleta - pe care eu o am si mi se pare super misto pentru primavara/ vara, chiar daca nu rezista foarte mult + laptele de corp + gelul de dus) la 69 ron / 4 geluri de dus la 22,50 ron (inclusiv faimosul gel de dus cu boabe de cafea) / set machiaj (fond de ten Pure Light - il am, dar n-am apucat sa-l incerc + Ruj Absolut - mie imi place mult + mini mascara Sexy Pulp - o recomand fara sa ezit) la 59 ron / set nutritiv pentru piele uscata (lapte reparator pentru corp - imi place mult + crema nutritiva de fata -nu stiu cum e + balsamul hranitor pentru buze) la 49 ron. Primele 3 oferte ma tenteaza mult si chiar mi se pare ca au facut o treaba super buna luna asta.

http://bit.ly/18oSXVq
Credeati ca s-a terminat? Ei bine nu. La o comanda de minim 39 ron puteti sa va alegeti unul dintre cele patru cadouri: set modern 3 bagaje bordo (nu cred ca a mai fost disponibil pana acum) / o crema de ochi (la alegere din 3 game) / mascara Volum Vertiginos (eu o folosesc de vreo doua saptamani si-mi place mult) / cadoul surpriza in valoare de 98 ron.
http://bit.ly/18oSXVq

Si eu zic ca si urmatoarea surpriza este una frumoasa - la o comanda de 99 ron (care nu e deloc greu de atins si in plus beneficiati si de transport gratuit) va puteti alege apa de toaleta Naturelle sau apa de toaleta Liliac Violet. Ma tenteaza cea cu liliac, care e perfecta pentru perioada urmatoare.

http://bit.ly/18oSXVq

Ultima oferta speciala nu ma atrage deloc: la o comanda de 99 ron puteti achizitiona balsamul reparator pentru corp cu o reducere de 50% (39 in loc de 78 ron).

http://bit.ly/18oSXVq
Ce ziceti? Va tenteaza? Aveti de gand sa profitati de oferta?

Later edit: intrucat mi-ati spus ca nu se pot alege nuantele atunci cand se comanda setul de machiaj am luat legatura cu cei de la Yves Rocher si am aflat ca nuantele pentru cele 2 produse sunt: rosu intens la ruj si bej natural la fondul de ten.

25 de comentarii

  1. Mai, chiar suna bine. Cred ca o sa dau si eu prima comanda la YR din viata mea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am primit oferta cu un parfum la alegere din cele doua, ma tenteaza; insa acum ca am vazut promotia la Lacramioare de la tine cred ca o sa profit si eu., oricum nu l-am cumparat pana acum si chiar il vroiam.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit si eu ieri oferta aia pe mail, dar nu m-a tentat foarte mult, de-abia cand am intrat pe site si am inceput sa descopar m-a tentat si o comanda. :)

      Ștergere
  3. Si eu am vazut oferta trecuta si ma gandeam ca nu ma tenteaza nmc. Insa ce este acum pe site e super. Am sa fac o comanda urgent, este f avantajos desi parfumul comme une evidence e prefefatul meu, am sa ma multumesc cu cel cu miros de liliac. Merci ca ai atras atentia asupra ofertei altfel o ratam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultimele luni nu am mai zis nimic de ofertele lor pentru ca nu mi s-au parut cine stie si nici eu n-am mai dat comanda ca nu am avut nevoie de nimic, asta de luna asta insa am zis ca e pacat sa o ratati.

      Ștergere
  4. O grămadă de oferte, mă tentează cele 4 geluri de duș sau setul Lăcrămioare Înflorite și setul de bagaje bordo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oferta cu gelurile de dus e chiar buna si setul cu lacramioare e perfect pentru perioada asta.

      Ștergere
  5. Pe mine ma tenteaza , sunt foarte curioasa de noul fond de ten ,dar nu stiu inca ce nuanta sa aleg.Ai testat cumva apa de toaleta Naturelle ?Sunt curioasa cum e , iar daca fac o comanda am sa o aleg. Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, am incercat-o o singura data, miroase foarte primvaratic, a flori, a natura, a iarba, nu stiu sa-ti descriu exact, mi s-a parut ca nu prea rezista (cum e cu toate apele de toaleta de la ei).

      Ștergere
  6. Nu gasesc niciunde setul de machiaj la oferta. Naturelle miroase intr-adevar a iarba, a flori, mie imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oare care o fi cadoul surpriză? Stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oferta de-abia a fost pusa, mai dureaza pana ajung comenzile si o sa poata spune cineva care este cadoul surpriza.

      Ștergere
  8. Am comis-o :). Multumesc ca ai anuntat, chiar trebuia sa iau un cadou pentru o prietena, si setul cu lacramioare mi se pare chiar interesant si potrivit, sper sa ii placa :).
    Vroiam sa iau si setul de machiaj, dar nu stiam nuanta fdt, i-am intrebat pe fb dar nu am primit niciun raspuns. Sunt curioasa daca tu stii, sau poate au fost fete care au mai comandat, in astfel de cazuri iti alegi undeva pe parcursul procesului de comanda nuanta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa ii placa, eu n-am crezut ca o sa-mi placa si ma face sa zambesc mereu cand il folosesc. Nu stiu, n-am comandat niciodata vreun set, insa banuiesc ca se pun produsele in cos separat si doar se taxeaza ca set si probabil ca se poate alege nuanta. Nu am avut timp sa ma uit, dar o sa incerc sa fac o simulare de comanda sa vad cum e.

      Ștergere
    2. Am încercat si eu sa dau comanda la setup de make up dar , la fel, nu am putut alege nuanțele pt fdt si ruj , asa ca am decis sa sun direct ca sa intreb cum sa fac sau sa fac comanda telefonic -daca funcționează. Separat , parca, nu merg sa fie puse in cos, am incercat si eu. Astept pana maine ca sa plasez comanda in sfârșit. Sper sa fie bun fdt, pe cel zero defecte il am si îmi place mult textura

      Ștergere
  9. Azi mi-au raspuns in sfarsit cei de la YR, fdt este in nuanta bej mediu iar rujul este rosu intens.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coconut, am actualizat eu acum cateva zile postarea dupa ce-am discutat cu ei si am scris care sunt nuantele, probabil ca n-ai vazut cand am anuntat pe Facebook.

      Ștergere
    2. Scuze Camelia, asa e, n-am vazut :)

      Ștergere
  10. Hello, stie cineva in ce consta cadoul surpriza?
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna! eu sunt clienta Yves Rocher si prietena mea si-ar dori si ea. imi poate comunica cineva codul ofertei pentru prietena mea, va rog? multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oferta a fost valabila in luna martie, nu este nici un cod - poti vedea aici oferta de luna asta: http://www.coltulcameliei.com/2014/05/oferta-yves-rocher-de-mai.html.

      Ștergere