Oferta Benefit Do The Bright Thing

17.3.14


De-a lungul timpului am incercat cateva produse de la Benefit si mi-au placut, insa am ramas cu gandul la Dandelion si la They're Real si n-am apucat sa le incerc. Cand am vazut setul Do The Bright Thing de la Benefit la oferta pe Strawberry n-am mai rezistat. Mi se pare perfect daca vrei sa incerci produsele fara sa dai o gramada de bani (il gasiti aici la Achizitie Speciala).



Setul este 64 ron (daca aveti si o reducere de fidelitate e si mai bine) si contine 5 mini produse (puteti sa vedeti mai jos care sunt si ce gramaj au) si o mini pensula. That Gal si High Beam le-am mai avut si mi-au placut, restul nu stiu cum sunt, dar sunt foarte curioasa sa le incerc.


Eu am profitat deja de oferta, voi ce ziceti? Va tenteaza sau nu?

10 comentarii

  1. Daca avea si erase paste-ul inclus cu siguranta era o tentatie mare, dar chiar si asa pretul este mai mult decat ok.Eu chiar azi am primit pachetelul cu deodorantul , abia astept sa-l incerc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, la Erase Paste sunt 3 nuante si daca alegeau una din ele nu era asa versatila paleta, cu continutul asta se adreseaza tuturor, cred ca asa au gandit-o. :)

      Ștergere
  2. Dandelion l-am cumparat eu acum la reduceri si imi place. Si eu mi-l doream de ceva timp, dar mi se par cam mari preturile blush-urilor Benefit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut Coralista, care nu m-a impresionat prea tare si am fost sceptica, dar cu ocazia asta imi satisfac si curiozitatea si nici nu fac gaura in buget. :)

      Ștergere
  3. Nu am incercat nimic de la benefit dar imi place prezentarea:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe nu am incercat nici eu, dar o sa vad cum mi se pare kitul asta.

      Ștergere
  4. Ma tenteaza rau setul asta:))))
    Imi place place place!!!!<3
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am luat in timp ce postam, la ce sa-mi stea gandul la el? :)

      Ștergere
  5. Drăguț setul, trebuie să recunosc, cred că trebuie să ocolesc postările cu și despre oferte. :))

    RăspundețiȘtergere