Mizerie? Curatenie? Persil?

11.3.14

Nu aveam de gand sa scriu postarea asta chiar daca m-am inscris in campania de testare Persil realizata de cei de la BuzzStore (va las aici linkul daca vreti sa va inscrieti pentru campaniile urmatoare) si nu pentru ca mi-e "rusine" sa scriu despre detergent sau pentru ca "vezi domne, asta e blog de beauty, ce sa caute un detergent aici?", ci pentru ca nu am crezut ca pot sa scriu ceva interesant despre asta. 

Eu am o casa in intretinere, 4 caini si 2 pisici si o gramada de rufe de spalat si cateodata mi se scoala parul in cap cand vad ca spal si spal degeaba. Am incercat o gramada de detergenti in ultima vreme in speranta ca am sa gasesc ceva mai rezonabil ca pret si care sa scoata noroiul de pe haine, dar mai ales care sa-mi permita sa nu folosesc si balsam la fiecare spalare. Da, sunt momente in viata cand trebuie sa-ti calculezi bine bugetul si la mine e una dintre acele perioade. Si nici n-o sa ma dau acum vreo delicata sa va spun ca nu spal sau ca n-am ce sa scot de pe haine, nici nu vreti sa va imaginati cum arat dupa o tura de iesit afara cu cateii mai ales cand e semi-noroi ca acum. 

Si marea mea problema - cum miros prosoapele dupa ce sterg cainii pe labe/ burta (daca aveti catei de talie mica stiti despre ce vorbesc) pentru ca nu e posibil sa stau de fiecare data sa ii spal. Acum ca v-am spus de ce am vrut sa incerc Persil (asta dupa ce am spalat ani de zile cu Ariel si dupa niste luni in care am incercat multi detergenti) o sa va spun si cum mi se pare. Vedeti mai jos ce-am primit acum o luna in pachetul de testare.


Nu mi-am facut griji ca n-o sa faca fata rufelor noastre pentru ca am mai spalat cu Persil pudra in trecut si mi-a placut, insa m-am temut sa n-o sa scoata petele de noroi de pe pantalonii mei (ma intalnesc seara cu diversi caini ai vecinilor si bucuria e mare, ce sa spun) si de pe prosoapele cu care le sterg pe Bella si Alma, dar mai ales ca n-o sa scoata mirosul de caine ud din ele (din nou, daca aveti caini stiti despre ce vorbesc). Citisem niste pareri on-line ca e apa de ploaie si nu face nimic (ma gandesc ca a fost cam cum e cu vulpea si strugurii acri) si ma gandeam ca iar spal de doua ori. Dar n-a fost asa.

Imi place, a facut fata cerintelor mele si mai mult ca sigur o sa-l cumpar pe viitor. Sper sa savurati postarea asta (daca ati citit pana aici) pentru ca nu cred ca o sa mai scriu curand despre un detergent, insa a fost un test si pentru mine. Si va las cu o poza cu Alma, murdara si vinovata dupa plimbarea de seara (asa arata un prosop intr-o zi nu foarte murdara).


Voi ce detergent folositi?

Later edit: m-am gandit totusi sa va spun ca nu m-a platit nimeni sa scriu postarea asta si imi permiteam sa cumpar o sticla de Persil, dar pana la urma frumusetea inseamna si curatenie, nu?

8 comentarii

  1. Eu folosesc pernutele de la Ariel si balsamul Coccolino, de ambele sunt foarte multumita.
    Cat de simpatica este Alma, cum a lasat ea capul in jos :) o pup.
    Sunt curioasa si de Persil, m-as fi inscris pentru testare dar ziceau unele fete ca doar blogeritele primesc , restul care s-au inscris n-au primit...acum nu stiu ce sa zic:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coccolino si eu, atunci cand cumpar, dar tot incerc sa mai reduc din ele. De la poza cu Alma mi-a venit sa scriu, e prea simpatica ca sa nu vi-o arat. Nu stiu cata importanta a avut blogul, eu nici nu stiu daca am scris ca am blog cand m-am inscris. O seara frumoasa sa ai :)

      Ștergere
    2. Anamaria, sa-mi dai te rog un mail cu adresa ta, mai am cateva mostre si vreau sa ti le trimit :)

      Ștergere
    3. Multumesc Camelia, ti-am scris un mail.
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Eu folosesc Persil de ani de zile, aducea tata cutii mari din supermarketuri din Germania si apoi ne-am obisnuit sa-l cumparam din targ. Cand o sa o termin pe asta, chiar vreau sa incerc detergent lichid, sunt extrem de curioasa. Mie oricum imi place cum spala Persil, in afara de prosoapele de bucatarie pe care le mai patez, nu am haine care sa se spele greu oricum, dar curata bine. Iar Ariel mi se pare ca decoloreaza cam tare rufele colorate.
    Ah, si referitor la articol, eu n-am inteles de ce e asa o treaba nasoala sa scrii despre detergenti si chestii de curatenie pe un blog de beauty, mai ales cand e o chestie oarecum accidentala, nu un offtopic continuu. Sunt de acord cu tine ca frumusetea presupune si curatenie, unu la mana, plus ca pe mine ma intereseaza subiectul, mereu caut un balsam de rufe fain ca nu ma multumeste complet nimic din ce am incercat, si nu cred ca exista bloguri de profil, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu era din Austria, intotdeauna am zis ca ce e la noi in tara e calitatea ... (habar n-am a cata, dar nu e acelasi lucru). N-as putea sa-ti spun de ce considera anumite persoane injositor asta (si sunt destule care s-au pronuntat), am mai spus ca astea fac parte din viata si mi se pare o tampenie sa le negi sau sa te faci ca nu exista. Daca ma intereseaza subiectul citesc, daca nu, nu citesc. E simplu. Adica eu as putea sa scriu cu pasiune despre ... sa zicem ... hartie igienica (cu care chiar am o problema ca ma irit ca naiba), dar n-as putea niciodata sa scriu la comanda, insa nu ma trezesc sa comentez in vant despre cei/ cele ce fac asta.

      Si sa nu uit: ador persoanele cu mintea deschisa :))

      Ștergere
  3. Eu folosesc Persil lichid si sunt multumita. De cand I'll am pe bebe am renuntat la detergentul pudra. Dc veti cauta mai multe informatii pe net veti vedea cat detergent ne ramane pe haine dupa spalare. Ador catelusii tai si da stiu cum miroase un prosop ud de cuti. Not nice:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, nu m-am gandit niciodata la detergentul care ramane pe haine, merci de informatie, chiar nu mi-a trecut prin cap. Multumim pentru aprecieri :)

      Ștergere