Mici cumparaturi si cadouri

10.3.14

E luni, as vrea sa va spun ca astept nerabdatoare saptamana asta, insa realitatea e cu totul alta. Ma asteapta si momente placute, dar si lucruri nu asa frumoase si mi se pare ca in ultima perioada mi-am pierdut capacitatea de a ma detasa si gandurile ma coplesesc. Trag de mine in fiecare zi si am senzatia ca ma lupt cu morile de vant ... azi-noapte pe la 4 a trebuit sa ies afara cu Bella (o urgenta) si cand am iesit in linistea si frigul de afara m-am simtit libera, a fost un moment cand am zambit cu sufletul. Nu reusesc sa scap de niste probleme care ma chinuie de ceva vreme si asta ma face sa ma simt captiva, iar eu iubesc libertatea ....

Acum vreo doua saptamani pe StrawberryNET la oferta zilei a fost parfumul 5th Avenue de la Elizabeth Arden (35 ron pentru 30 ml, super pret) si l-am luat. Nu l-am mirosit niciodata, insa am mai avut cateva tentative de a-l cumpara in trecut, insa m-am ferit sa-l iau fara sa stiu cum e. Ceva m-a atras intotdeauna la el, m-am gandit mereu ca are ceva rafinat. Nu m-am inselat, parfumul chiar imi place - e un parfum floral, dar foarte fresh, nu pot sa disting notele, insa se combina minunat cu pielea mea, e genul de parfum care intra in piele, nu stiu ce cuvinte sa aleg ca sa descriu cel mai bine ceea ce vreau sa spun.

E fresh, e curat, miroase a flori, a primavara, e genul de parfum pe care eu l-as purta atat la o tinuta lejera, cat si la ceva mai elegant fara nici o problema. Are ceva ce te face sa te simti bine, dar din pacate pe mine nu rezista - l-am incercat de cateva ori pana acum si mai mult de 4 ore n-a rezistat. Nu stiu cauza pentru ca am citit cu totul altceva despre el, dar nu-mi fac prea multe griji. O sa-l port cu placere si daca il mai gasesc la o oferta cu siguranta o sa-l mai iau, mi se pare perfect pentru primavara.


Saptamana trecuta m-am oprit la libraria Humanitas din Auchan sa iau niste tarte de la Yankee Candle, dar erau foarte putine, asa ca am plecat doar cu trei: Fluffy Towels, Vanilla Cupcake si Pink Sands, toate le-am mai avut, deci nimic nou. Poate alta data o sa am mai mult noroc.


Am primit o noua lotiune de corp sub dus de la Nivea (v-am povestit aici cum mi se pare) si chiar ma bucur desi n-am crezut ca o sa fiu vreodata incantata de un produs de genul asta, e perfecta pentru momentele cand esti pe fuga si o masca hidratare intensiva cu ulei de masline de la Skinlite. Masca am mai avut-o acum cativa ani si mi-a placut asa ca de-abia astept s-o folosesc.


Si cam atat am avut sa va spun in aceasta dimineata. Sa aveti o saptamana minunata!

24 de comentarii

  1. Am mirosit si eu, la un moment dat, 5th Avenue si stiu ca mi-a placut. Mi-am propus sa mi-l cumpar si eu, dar n-am apucat pana acum. Mereu am cumparat altceva. Cand mai apare o oferta asa tentanta, sa ne anunti! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am anuntat pe Facebook cand am vazut oferta, dar s-a epuizat foarte repede, insa era de asteptat la pretul asta. :)

      Ștergere
  2. Parfumurile de la Elisabeth Arden nu persistă dar sunt foarte plăcute, nu am auzit pe nimeni să spună că nu îi plac. Green Tea e unul din preferatele mele. Trebuie doar să îl reîmprospătez mai des. Să îl folosești sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma asteptam sa fie mai comercial, mai de duzina, ca sa ma exprim asa, m-a suprins chiar placut. Si Green Tea m-a tentat la un moment dat, dar imi imaginam altceva despre ele, acum daca o sa am ocazia o sa le incerc. :)

      Ștergere
    2. Si eu am avut acum ceva timp tot Green Tea si mi-a placut mult . Are o aroma proaspata si suava , exact de ceai verde , insa si eu am avut aceeasi problema cu el ... nu persista , dupa cateva ore nici nu se mai simtea ca m-am dat cu parfum . Mi-a placut atunci , dar nu l-am mai cumparat . Iti recomand Camelia sa incerci parfumurile de la Estee Lauder ; eu momentan am Pure White Linen . Cand il vezi in magazin nu dai doi bani pe el , design-ul in sine e depasit , dar parfumul miroase exceptional si rezista mult . Te pup , o saptamana linistita sa ai :*

      Ștergere
  3. Trebuie sa incerc si eu tartele. Nu ma dau in vant dupa asa ceva..dar prea le lauzi :) poate reusesc sa ma mai relaxez si binedispun. O saptamana frumoasa! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place tot ce tine de aromoterapie (bine, anumite arome), asa ca nu aveau cum sa nu-mi placa tartele. Nici nu prea vad ce sa nu-ti placa la ele, doar sa nu nimeresti una prea puternica si sa te ia durerea de cap.

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere! 5th Avenue de 30ml il am si eu de peste un an, mai am 15% in el asa ca il folosesc doar la ocazii speciale :)) Eu am prins o oferta pe feelunique si era la set cu o lotiune de corp de 50ml, pe vremea cand expediau parfumuri si la noi in tara. Ambele mi-au placut extrem de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cel mai tare regret ca nu mai livreaza Nubar in Romania, desi si parfumurile erau tentante. Multumesc, sa ai o saptamana frumoasa.

      Ștergere
  5. mie mi-a placut cel mai mult sunflowers de la elizabeth arden . m-ai facut curioasa cu 5th avenue, o sa il testez cu prima ocazie cand mai ajung in sephora. sa il folosesti cu placere! iti doresc o saptamana usoara sa treaca timpul repede ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe ala n-am apucat sa-l miros, de fapt n-am mirosit nici unul desi mi-au starnit curiozitatea. O saptamana frumoasa sa ai si tu. :)

      Ștergere
  6. Mie imi plac toate parfumurile de la elizabeth arden.Nu ma deranjeaza ca trebuie sa ma dau de mai multe ori pe zi cu ele, acelasi lucru il fac si cu parfumurile care nu au nevoie de improspatare....imi da mie o senzatie de bine sa mai dau cate un "puff" de parfum pe parcursul zilei. Sa le folosesti sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu mai am Mediterranean de la Elizabeth Arden, acum mi-am amintit, imi place vara, e foarte usor.

      Ștergere
  7. Si eu vroiam sa iau parfumul dar nu am apucat...de obicei cand sunt oferte bune, le cam ratez:)
    Nu stiu cum miroase acest parfum...inainte sa citesc despre ce era vorba, aveam impresia ca este parfumul pentru par....care a avut parte de atata reclama din partea unor fete :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, eu nu l-am ratat, dar s-a epuizat repede, cred ca ti-ar fi placut. Am mirosit La Vie est Belle zilele trecute, nu zic decat ca-mi place. :)

      Ștergere
  8. Da, miroase super bineeee.Acum ca l-ai testat....vreau sa te intreb ceva, este adevarat ca se aseamana cu Flowerbomb ? Am inteles ca se gaseste acum si in Sephora , abia astept sa-l testez si eu :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare, cand ajungi in Sephora si-l incerci sa-mi zici daca tie ti se pare ca seamana. Flowerbomb e o idee mai greu, nu stiu cum sa-l descriu altfel, nu mi s-a parut nici ca ar aduce unul cu altul.

      Ștergere
  9. Vreau si eu lumanarele :(((. Ce pacat ca nu se gasesc in oraselul meu...salivez de fiecare data cand vad cate o poza cu ele :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa le cumpari si on-line de pe yankeeland.ro daca vrei neaparata sa le incerci.

      Ștergere
  10. Am avut si eu parfumul acum cativa ani. Nu mai imi aduc aminte deloc mirosul lui si m-ai facut curioasa. Parca l-am mai vazut in DM si o sa ma duc sa il testez. :)
    O sa dau si eu o fuga la magazinul YC sa vad ce tarte au mai adus. Imi e dor de o aroma de primavara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ziceam ca n-am mai incercat alt parfum de la ei si mi-am amintit ca am o sticla uriasa de Mediterranean, batranetea bat-o vina :))

      Ștergere
  11. Chiar vroiam sa stiu cum miroase pt a-l face cadou mamei. Adevaul e ca la asa pret, pacat ar fi fost. Astazi am inceput munca si parca m-a lovit trenul, asa sunt de obosita. Cred ca e de vina doar ziua de luni. In sfasit mi-am faut curaj s am dat comada pe Iherb. Sper sa fie cu noroc :-) O saptamana usoara sa avem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase bine, nu vad ce sa nu ii placa, nu stiu ce e cu oboseala asta, eu nu dorm deloc bine si sunt daramata. O saptamana usoara

      Ștergere
  12. Ei, da, așa să tot începi săptămâna, cu cadouri.Parfumul mi se pare destul de ok și ambalajul îmi place.Să le folosești sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere