Mascara Volum Vertiginos de la Yves Rocher

22.3.14

Am produsul asta din toamna si de atunci ma "chinui" (pe cuvant ca am rezistat eroic) sa nu-l incerc pentru ca aveam multe prea mult tuburi incepute, insa curiozitatea mea a atins niste puncte de care nici nu va pot spune. Sexy Pulp imi place foarte mult, asa ca ma asteptam sa-mi placa si asta mult, dar am tot amanat momentul. Pana intr-o zi cand am zis gata si l-am incercat.

Pretul este de 64 ron (acum il gasiti aici la oferta la 48 ron), insa puteti profita de oferta de care v-am spus in postarea asta si sa-l primiti cadou la comanda, ceea ce va si recomand pentru ca oferta este foarte buna si mie imi place foarte mult si aceasta mascara.


Ce m-a intrigat de la inceput la acest produs a fost peria rezervor care dupa spusele producatorului genereaza doza optima de continut pentru amplificarea volumului de la prima aplicare. Si sa stiti ca nu-s doar vorbe, chiar nu a fost nevoie sa reintroduc peria in tub pentru a reaplica pentru ca a fost suficient produs pentru a reveni pe gene cu un nou strat.

De ce imi place? Defineste foarte bine, alungeste, nu incarca genele si nu am simtit ca le-ar lipi nici macar atunci cand am insistat cu mai multe straturi. Nu s-a faramitat pe parcursul zilei, nu s-a intins, nu a curs, insa cred ca la capitolul volum ar fi putut sa stea un pic mai bine. Insa imi place mult si consider ca este un produs care isi merita banii.


Am comparat cele 2 perii de la Volum Vertiginos si de la Sexy Pulp ca sa va faceti o idee, ambele sunt mari si seamana oarecum la forma, insa cea de la Volum Vertiginos (stanga) este din plastic si mi se pare mai usor de folosit. Insa daca m-ati intreba ce as alege intre cele doua n-as putea sa va raspund, imi plac amandoua. Yves Rocher chiar m-a surprins placut cu aceste doua produse.


Ati incercat Volum Vertiginos? Cum vi se pare?

11 comentarii

  1. Peria este de silicon? Cu ce alta mascara ai putea-o compara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cu ce alt produs de acest gen sa compar, nu mi se pare ca seamana cu ceva.

      Ștergere
  2. Am dat si eu o comanda zilele trecute la ei si desi vroiam sa-mi iau fondul de ten, am optat pentru stiloul corector, sunt foarte curioasa cum este .Mi-am ales cadou acest rimel din postarea ta...dar ghici, l-am ales pe albastru si doar pentru a-l folosi la ceva ocazii , altfel nu-l suporta ochii mei :) . Un weekend placut, Camelia.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce culoare ti-ai ales la stiloul corector? Eu am primit nuanta bej si as fi preferat sa fie cel roz pentru ca ala chiar are efect iluminator.

      Ștergere
    2. Camelia, tot bej am luat si eu pentru ca m-am gandit ca roz este mult prea deschis . Inca nu stiu daca mi se potriveste ca nu am primit pachetul. Te pup
      (Anamaria)

      Ștergere
  3. Azi l-am desfacut si eu, si da, imi place, si sunt multumita si la partea de volum, dar eu nu sunt un etalon, ca am gene destul de voluminoase. Cel mai mult insa imi place cum le curbeaza, chiar m-a surprins placut la capitolul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima vreme au cam nimerit-o cei de la Yves Rocher, mie si Sexy Pulp imi place mult de tot. :)

      Ștergere
  4. Este si favoritul meu.
    O duminica excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum n-am citit pareri negative, duminica frumoasa si tie.

      Ștergere
  5. Am primit acest rimel cadou la o comanda recenta. Initial nu am vrut sa il aleg pe el -asta e, nu am incredere in cosmeticele lor si nici genul acesta de perii, dar pentru ca rimelul meu se terminase am zis sa-l incerc.
    Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult. Am gene subtiri, rare, nu sunt scurte dar cresc cam ciufulite si rareori sunt la fel. Un rimel bun care sa ma uimeasca rar gasesc. Ei bine, acest rimel m-a uimit de la prima incercare pentru ca imi arajeaza genele aproape perfect mai putin la capitolul volum dar eu il aplic in multe straturi si aproape ca se rezolva.
    Daca Vertiginos-ul cu aceasta periuta nesuferita (pt mine) imi face gene frumoase, ma intreb cum ar face Pulp (care are periuta asa cum imi place la un rimel).

    E de incercat, pretul este ca al unui rimel bun de pe piata iar cu promotiile oferite iesim chiar bine. Doar sa nu ii strice formula...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu i-o strica, ar fi pacat, chiar este un produs bun - sigur o sa-ti placa Sexy Pulp, din punctul meu de vedere e unul dintre cele mai bune produse scoase de Yves Rocher in ultima perioada.

      Ștergere