Intrebare pentru voi

6.3.14

De fapt sunt mai multe, nu stiu nici eu exact cate, vom descoperi impreuna pe masura ce o sa scriu tot ce am in minte in momentul asta. Principul motiv pentru care scriu postarea asta este sa va intreb daca apucati sa vedeti ofertele pe care le postez pe Facebook sau nu. Inainte faceam des postari pe blog cand vedeam cate o oferta buna ca sa n-o ratati, in ultima perioada insa am postat doar pe Facebook si de multe ori mi-ati spus ca n-ati vazut deloc sau ati vazut prea tarziu (de exemplu acum pe Asos cu codul 20MORE beneficiati de reducere suplimentara de 20% la produsele care au deja reduceri de pana la 70%). Am avut o perioada cand postam si de 2-3 ori pe zi ca sa va informez despre diverse lucruri, in ultimul an insa n-am mai facut asta. E mai bine? Sau e mai rau?


O alta intrebare care ma "chinuie" este ce tip de postare va place cel mai mult - stiu ca mi-ati spus ca postarile personale, dar in afara de astea, ce va face sa va doriti sa cititi imediat ce-am scris? (in cazul in care simtiti asta vreodata, din ce-am observat eu cele de tip shopping au cea mai mare cautare)

Un alt gand care imi bantuie mintea este cat de interesante vi se par postarile de pe bloguri care pur si simplu prezinta comunicatele de presa primite de la diverse firme (eu nu prea am publicat asa ceva, insa la randul meu sunt cititoare de bloguri si ma oboseste sa vad acelasi lucru pe nu stiu cate bloguri intr-o zi si cateodata nici nu ma mai uit, desi poate informatia m-ar interesa). Sunt curioasa daca atrage mai mult relatarea personala sau pur si simplu intermedierea unei informatii primite.

M-am uitat in ultima vreme pe blogurile pe care le urmaresc si am incercat (cand timpul mi-a permis) sa las cate un comentariu daca am avut ceva de spus pentru ca am vazut ca la capitolul asta sunt probleme. Asa ca va intreb tot pe voi (pe cine altcineva?) - ce va face sa lasati un comentariu pe un blog pe care il cititi? Pentru ca pana la urma interactiunea cu cititorii face diferenta - oricat de multe ai avea de spus si oricat de bine ai scrie daca nu ti se confirma asta (si cel mai usor este printr-un comentariu) n-are sens. Cel putin pentru mine ...

Si nu in ultimul rand vreau sa va intreb ... ce aveti voi in comun cu Camelia? Ce parte din voi credeti ca se identifica cel mai bine cu mine?

44 de comentarii

  1. Eu citesc bloguri pentru nota personala pe care o au. Daca voiam sa citesc comunicate de presa si pagini intregi de reclama, imi cumparam reviste. Sincer, am incetat sa citesc mai mult de 60% din bloguri pentru ca timpul meu e prea pretios sa citesc pe x bloguri despre aceleasi produse. Pe mine ma intereseaza ce folosesti tu ca persoana care scrie pe blog, pe ce dai tu banii si mai putin produsele pe care le testezi pentru firma x sau y.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii deja ca sunt total de acord cu tine, nu?. Mie mi se pare ca ideea de blog nu e foarte bine conturata la noi, eu vad blogul ca pe o experienta total personala, insa observ ca tendinta e cu totul alta, gen site de informatii.

      Ștergere
  2. mai posteaza despre oferte, eu te urmaresc mereu :)
    eu las comentarii daca subiectul este interesant, daca am ceva interesant de spus, daca am timp..nu comentez ca sa ma aflu in treaba..
    ma intereseaza in primul rand relatarea personala. si pe mine ma enerveaza deja sa citesc despre aparitia aceluiasi lucru in 30 de bloguri pe parcursul a 2 zile..mi se pare fortat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci si tu? Apreciez o informatie care este noua si nu apare nicaieri, dar cand vad acelasi lucru peste tot (si de cele mai multe ori am primit si eu acelasi comunicat de presa, deci stiu pana si ordinea cuvintelor in paragraf) parca mi se taie tot cheful. Pot sa inteleg (din prisma celui care are un blog) ca la un moment dat apar situatii si trebuie sa postezi, insa mi se pare ca anumite lucruri au fost duse la extrem.

      Ștergere
  3. Buuun, sa le luam pe rand! 1. Mie mi se pare ma usor sa urmaresc ofertele postate de tine pe FB. Asta pentru ca accesez FB-ul de pe telefon si le vad mai repede. Nu profit mereu de aceste oferte, doar atunci cand ma tenteaza un produs. Dar e foarte bine ca le postezi acolo, asa aflu de ele mult mai rapid.
    2. In afara postarilor personale (in care ma regasesc des - si aici cred ca iti raspund la ultima intrebare; pentru ca si eu trec prin acelasi framantari, dezamagiri, bucurii ca si tine ... de fapt, cred ca toate trecem), imi plac cele in care ne prezinti produse noi de ingrijire, despre care nu s-a mai scris pe alte bloguri (urasc sa vad aceleasi informatii pe 10000 de pagini), cele in care ne vorbesti despre diverse retete sau ne recomanzi o procedura noua de infrumusetare/relaxare/ingrijire.
    3. Prefer relatarea personala, cat mai sincera. La raspunsul anterior ti-am scris ca urasc sa citesc acelasi lucru pe mai multe bloguri (mi se pare lipsa de originalitate), plus ca o prezentare frumos redactata de producator nu ma atrage deloc. Vreau sa citesc parerea sincera a bloggeritei, sa stiu cum i s-a parut ei produsul respectiv!
    4. Am si eu blog si stiu cat de important e feed-back-ul primit din partea cititorilor, stiu cat de important e fiecare comentariu, dar eu comentez doar atunci cand am ceva de spus. Nu-mi place sa umplu spatiul aiurea, nu-mi place sa vorbesc doar de dragul de a spune ceva. Asadar, atunci cand aflu ceva interesant, cand vreau sa aprob sau sa contrazic, comentez. Daca simt ca n-am nimic de spus, nu o fac. Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, multumesc ca de fiecare data cand ai ceva de spus o faci, conteaza mult. Te inteleg perfect, de aceea incerc sa selectez ce scriu (desi uneori chiar sunt tentanta de anumite campanii, chiar daca stiu ca informatia va fi pe mai multe bloguri, incerc totusi sa dau o tenta personala) si incerc sa nu fac ceea ce pe mine ma deranjeaza la alte bloguri. Stiu ca nu e mereu posibil, dar cred ca atunci cand incerci cu adevarat de cele mai multe ori iti si iese.

      Ștergere
  4. :) Eu am vazut intodeauna postarile cu oferte de pe FB. Si chiar ma bucur sa le vad. In ceea ce priveste comunicatele de presa, please don't!!!!!! Prefer sa citesc relatarea ta. Despre comentarii, nu prea sunt in masura sa-ti spun. Eu, personal, comentez rar, foarte rar si numai atunci cand am ceva de zis, cu adevarat relevant. Acum, spre exemplu, pentru ca ne-ai cerut ajutorul, n-am putut sa te refuz. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Delia, unele lucruri nu se vor schimba vreodata. N-o sa vezi la mine reviewuri la 2 zile dupa ce am incercat un produs, ma respect pe mine prea mult pentru asta si ii respect pe cei ce ma citesc. La partea cu comentariile te inteleg perfect, nici eu nu comentez prea des, desi sunt bloguri pe care le citesc regulat, incerc sa schimb asta atat cat timpul imi permite.

      Ștergere
  5. buna
    cum au spus si fetele mai sus este importanta nota personala, nu comunicatele de presa...adica daca folosesti produsul lor primit spre testare apreciez o parere sincera cu + si - nu numai cuvinte de lauda( desi la alte fete am vazut ca prefere anumite creme" bine formulate", cauta ingredientele, dar cand primesc o crema o lauda , dar uita sa vorbeasca ca ele nu prea pun pe fata asa ceva..este doar un exemplu care imi vine acum in minte)
    prefer o anumita transparenta in postarile pe care le citesc,si la un moment dat fiecare dintre noi citeste "printre randuri"

    despre oferte, ce sa zic...e foarte bine de stiut, eu personal nu cumpar decat cand am nevoie de ceva , dar tentatii sunt tot timpul

    postarile care imi plac: nu prea sunt selectiva, de fapt mie cred ca-mi place diversitatea si faptul ca postezi mult mai des decat alte fete

    ce ma atrage la Camelia? probabil ca rezonez cu vreun "colt" al sufletului ei.... :) poate ar fi si mai mult , dar nu te cunosc personal

    o zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, mi-a placut mult mesajul tau, mai ales ca spune un mare adevar. Si eu primesc multe oferte de colaborare si propuneri sa testez diverse produse/ servicii, dar nu accept decat ceea ce stiu ca as cumpara cu banii mei, ceva care ma intereseaza cu adevarat. Pe mine ma mira cand vad bloguri unde sunt prezentate numai produse primite, mi-e foarte greu sa cred ca o femeie pasionata de domeniul asta chiar nu are pofte si dorinte pe care sa si le satisfaca cu propriile finante. Cred ca fiecare dintre noi se regaseste in ceilalti, intr-o mai mica sau mai mare masura.

      Ștergere
  6. Nici eu nu comentez des, insa incerc sa schimb lucrul asta (de multi ori citesc in graba anumite postari, vreau sa comentez si nu am timp si dupa aia uit, desi informatia am retinut-o sau mi-a fost de folos - cred ca ni se intampla tuturor). Din pacate comunicatele de presa sunt prea multe si prea dese din punctul meu de vedere - adica e interesant sa citesti despre ceva nou aparut, dar de cate ori s-o faci?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu chiar vroiam sa iti spun zilele trecute ca imi e dor de postarile cu ofertele saptamanii .Eu nu folosesc facebook, deci automat ratez ofertele care le postezi acolo.
    Genul de postari preferate :review-ul produselor folosite de tine (sunt foarte utile), sesiune shopping (pentru ca aici am ocazia sa cunosc produse noi) , ofertele saptamanii , dar trebuie sa recunosc ca cele personale sunt cele mai iubite .
    Desi ti-am mai spus..doresc sa repet...imi place foarte mult sa te citesc pentru ca esti o persoana sincera , iar daca tu spui despre un produs ca este bun..eu te cred (asta face diferenta fata de alte bloguri) .Si eu m-am saturat de reclamele in masa , ce sa mai povestesc de postarile cu diverse comunicate ? Nu citesc niciodata asa ceva .
    Un lucru pe care il avem in comun?Stiu ca sunt mai multe, dar primul la care m-am gandit este acela ca iubim animalele foarte mult :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, sa stii ca m-am gandit la tine cand scriam postarea ... stiu ca nu folosesti Facebook, o sa incerc sa mai fac postari de genul ala, ma gandeam chiar sa revin la mai multe postari pe zi, inca nu m-am decis, conteaza mult si de timpul pe care il am. Mie nu-mi ia ore sa scriu, insa nu am mereu starea necesara sa scriu si e mult mai simplu un link pe Facebook (n-am spus niciodata ca nu-s comoda). :)

      Ma gandesc ca poate cu timpul se va face o selectie si calitatea va prima in fata cantitatii, sper si eu ....

      O zi frumoasa iti doresc (si da, amandoua iubim animalele mult, si nu numai ...)

      Ștergere
  8. Eu cateodata ma oftic tare cand ne prezinti oferte, pentru ca am o retinere cand vine vorba de comenzi online pe site-uri internationale.. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rad de tine acum, de ce sa ai retineri? Card - Paypal - si nu risti absolut nimic. Daca ai nevoie de informatii aici sunt. :)

      Ștergere
  9. Postarile de pe Facebook nu mai ajung la toata lumea din pacate de ceva timp....doar un procent din persoanele care ti-au dat like vad ce postezi tu. De aceea e bine cand postezi ceva sa ii mai dai un share in cursul zilei sa ajunga la mai multe persoane.
    Referitor la comunicatele de presa...sincer nu mi se par deloc interesante cu atat mai putin cu cat sunt prezente pe prea multe bloguri. Creaza saturatie.. De exemplu pe mai toate blogurile sunt postari cu produsele lunii, produse terminate etc....insa nu e la fel ca in cazul comunicatelor de presa. E ceva mai personal si desi e pe toate blogurile nu creaza saturatie.
    Eu citesc destul de multe bloguri iar prioritate au cele din blogroll...insa comentarii nu las mereu. Fie nu am nimic de spus, fie nu am timp etc. O alta treaba care ma supara spre exemplu e faptul ca lipseste disqus. Multa lume a spus ca a avut probleme cu el, la mine nu a fost cazul. Insa e aiurea ca folosind sistemul clasic de comentarii nu primim notificare cand am primit raspuns si trebuie sa tot verificam daca s-a raspuns sau nu. Si uneori si asta e un impediment...cel putin pentru mine.
    Blogul tau il urmaresc de mult timp, desi ce e drept rar mi-am facut simtita prezenta. Insa imi place pentru ca e un blog personal si nu unul publicitar.
    Faci o treaba buna. Te pup si spor la scris :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate cu comentariile si raspunsurile, mie nu-mi place Disqus si mi se intampla sa nu pot lasa comentarii pe bloguri (si asta des) si d-asta am preferat sa nu-l aduc aici. Ma bucur ca ai comentat acum, parerile voastre ma ajuta sa-mi fac o idee mai buna si, de ce nu, sa evoluez. O zi frumoasa iti doresc.

      Ștergere
  10. Multe intrebari, multe raspunsuri
    ofertele le vad de fiecare data când le postezi si apreciez atunci cand postezi des.de fapt, cu cat mai des cu atât mai bine, imi e drag sa citesc tot ce scrii. Si într-adevăr, imi plac mult articolele in care lasi sa se vada parti din tine, ceea ce gândești, ce simti... si ce cumperi :)
    Mie , una, nu imi plac articolele in care intermediezi informatiile primite. Sunt prea impersonale si ma plictisesc!
    In ceea ce priveste comentariile, nu stiu de ce am o retinere sa ma exprim...apreciez ceea ce citesc .doar de urmaresc de vreo patru ani! Uite asta am de gand sa schimb! Feedbackul e important , asa cum tu te deschizi in fata noastra, asa trebuie sa iti raspundem.
    Ce am in comun cu tine, la o prima vedere, este dragostea pentru animale si altruismul. Tin minte ca unul dintre primele articole citite era despre Ricky si am empatizat puternic cu tine
    :) numai bine iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se intampla si mie cateodata sa citesc niste postari atat de reci, care nu au nici macar o chestie mica de tot trecuta prin filtrul propriei minti incat ma intreb ce sens are. Ma bucur ca mi-ai scris de data asta si sper s-o faci mai des, cateodata ma intreb si eu cine sunt persoanele care ma citesc si mi-ar face placere sa aflu din cand in cand cate ceva. O zi frumoasa iti doresc.

      Ștergere
    2. Trebuie sa recunosc totusi ca o buna perioada de timp nu am putut posta comentarii pentru ca uitasem parola de la gfc, spre rusinea mea :))
      Asa ca mai des am fost activa pe fb.
      Keep up the good work!

      Ștergere
    3. Ha ha, n-as vrea sa ma gandesc cum ar fi sa uit vreo parola :))

      Ștergere
  11. Te-am descoperit din intimplare, insa imediat ai ajuns in topul preferintelor mele in ceea ce priveste blogurile din Romania. Ce imi place sa citesc la tine pe blog? Opinia ta sincera despre un produs, nu un text scris la "comada", pt asta intru pe pagina oficiala si aflu ce spun producatorii, ginduri, impresii, povesti de viata ...
    Ce avem in comun ? In primul rind iubirea enorma pt animalutele noastre si apoi pasiunea pt cosmeticele de calitate ! Sincer, pe mine nu ma incinta un rewiew la deodorantul Nivea sau la gelul de dus Dove, dau niste exemple care nu-s departe de realitatea unora :))) As vrea sa citesc rewievuri la produse cu adevarat bune, de calitate, care sa ma faca sa le caut, sa mi le doresc, as vrea sa-mi stirnesti curiozitatea sa probez ceva nou :))) Sint prea exigenta ? Glumesc :)))) Aaa...si as vrea mai multe poze !
    Te imbratisez cu drag, o sa incerc sa-ti las mai multe comentarii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zarada, ma bucur ca-ti place ce si cum scriu, sa stii ca si eu testez acum niste produse de la Nivea si daca imi place vreunul o sa-l recomand (tot caut ceva care sa-mi placa in locul roll-on-urile de la Yves Rocher). Gelurile de dus de la Dove nu stiu nici macar daca le-am incercat, dar am mirosit unul recent in magazin si mi-a placut, insa inteleg perfect ce spui si probabil ca fenomenul asta nu exista daca ar fi diversitate pe bloguri. Mie imi place sa incerc chestii noi sau nu foarte cunoscute, sa descopar firme noi, nu neaparat sa incerc produsele noi de la aceeasi firma (desi depinde de firma). Cu pozele e o problema pentru ca necesita timp, rabdare si putin ajutor, iar cu astea stau destul de prost (cu ferma mea de animale timpul e destul de limitat), as vrea si eu, dar ramane de facut cat se poate aplica in programul meu si asa nebun. Te astept cu drag de cate ori ai ceva de spus, o zi frumoasa in continuare.

      Ștergere
  12. Eu zic sa postezi mai bine ofertele pe blog, pe facebook nu se vad de fiecare data.
    Comunicate de presa nici mie nu prea imi place sa public.
    Si eu te citesc pentru ca imi place cum scrii. :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dara, o sa incerc sa revin cumva la ce faceam inainte, doar ca de multe ori vad o oferta interesanta care se epuizeaza imediat si nici nu am timp sa mai scriu despre asta si d-aia prefer Facebook, dar cum scartaie rau ramane sa gasesc o solutie de mijloc. Si mie imi place sa te citesc, chiar daca comentez rar, incerc sa schimb asta si eu (stii vorba aia cu schimba la tine ce vrei sa schimbi la altii, asa si eu). :)

      Ștergere
  13. Voi raspunde punctual:
    Imi place sa citesc pe blog despre diverse oferte!
    Imi place sa citesc review-uri!
    Fug de cele mai multe ori de acele "comunicare de presa"!
    Sunt extrem de importante comentariile pentru mine, ca bloggerita! Acesta e unul dintre motivele pentru care las feedback (empatizez cu celalalt si ma gandesc ca, asemeni mie, are nevoie de acea confirmare). Apoi, depinde de subiectul tratat, depinde daca mi-a trezit interesul prin continut sau prin intrebarea adresata la final, depinde daca am timp, depinde daca imi determina o reactie spontana de a-i transmite ceva!
    Daca este vorba despre Camelia - fata care se afla in spatele acestui blog...avem in comun faptul ca impartasim stari, emotii, sentimente, experiente personale, avem in comun unele framantari de natura emotionala! :)

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu incerc sa las comentarii, mi se intampla insa sa citesc o postare (si citesc foarte repede, nici nu mi-am dat seama de asta pana de curand), dar sa nu apuc sa comentez. Ma gandesc ca o fac mai tarziu si bineinteles ca uit sau ma iau cu altele, este unul din punctele la care vreau sa lucrez pentru ca imi dau seama ca un comentariu poate face o diferenta majora pentru cel ce scrie. O seara frumoasa :)

      Ștergere
  14. Eu am cumparat destule chestii recomandate de tine si eventual pentru ofertele postate de tine, asa ca ma bucur daca scrii despre asta.
    Comunicatele de presa nu ma intereseaza, nu le public pe blog si nu le citesc, pur si simplu dau Mark as read pe bloglovin si trec mai departe.
    Nu stiu cu care parte a ta ma identific, dar simt ca pe undeva rezonam... nu mi-am batut capul sa pun punctul pe I, pur si simplu m-am bucurat de sentiment.
    Mi-ar placea sa comentez mai des, si pe blogul tau, si pe altele pe care le citesc cu drag, dar timpul nu prea-mi permite. Incerc sa o fac macar cand am ceva de intrebat/afirmat/laudat, pentru ca cea mai mare bucurie a mea ca blogger e feedback-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu incerc cu comentariile, insa timpul e o problema reala, insa fac eforturi si sper in perioada urmatoare sa ma fac mai simtita pe blogurile pe care le citesc. :)

      Ștergere
  15. Eu citesc mult mai des postarile tale pe blog decat pe paginade Fb. Informatiile pe cre ni le oferi m-au ajutat de multe ori sa aleg un produs sau sa pri d o oferta f buna. De la tine am aflat de Strawberry si acum a devenit ca un drog. Multam fain.
    Ce imi place la blogul tau?
    ! Imi place ca esti autentica. Cred ca am spus tot cu asta. Sincer imi face placere sa postez comentaii dar si sa mi se raspunda. Asa stiu ca exista un dialog. Nu sunt eu comentator inrait, postez un comment doar atunci cand subiectul ma intereseza si am ceva de zis. In plus, mi-esti mai apropiata pt ca ai catelusi. Imi aduc cu drag aminte de catelusul meu care a murit aul trecut cand povestesti de Bella.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu imi fac placere comentariile tale si ma bucur sa citesc ca va ajuta intr-un fel sau altul ceea ce scriu. Mi se pare normal sa comentezi atunci cand ai ceva de spus, desi iti spun sincer cateodata si 2-3 cuvinte lasate in graba cat sa stiu ca am scris ceva util nu pica rau. Te astept oricand cu drag cand ai ceva de spus.

      Ștergere
  16. Eu iti citesc toate postarile. Imi plac evident cele personale, dar citesc cu placere absolut tot ce scrii asa ca din partea mea orice subiect este potrivit. Nu las comentarii pe bloguri, cred ca am dat pana acum 5-6 comentarii in total, doua fiind chiar pe blogul tau. Ma identific cu tine pentru ca sunt o fire sensibila si la fel ca si tine iubesc animalele. Raluca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raluca, ma bucur ca mi-ai scris de data asta, sper s-o faci mai des atunci cand ai ceva de spus. O zi frumoasa

      Ștergere
  17. Draga Camelia, mie imi place de tine, ca om - esti frumoasa prin imperfectiunea ta :) prin framantarile tale, prin ceea ce iubesti, prin modul cum iubesti, prin verticalitatea ta.
    Mie imi place orice scrii tu din suflet. Comunicatele de presa sunt doar instrumente de marketing impersonale. Mie mi se pare ca nu-si au locul pe un blog, dar ma rog, e doar o parere personala (pentru mine blog=personal, comunicat de presa=revista).

    Eu comentez aici pentru ca-mi place sa dialoghez cu tine. Pentru ca am mereu ceva de invatat de la tine, pentru ca-mi place sa dialoghez cu tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu tine la partea blog versus revista si apreciez de fiecare data comentariile tale, imi place sa le citesc si-mi place sa-ti raspund. :)

      Ștergere
  18. Blogurile care posteaza doar comunicatele de presa mie mi se par total impersonale si nu-mi face placere sa le citesc.
    Da,asa e,comentariile dau "viata" unui blog.Asa ca iti multumesc ca in ultima perioada m-ai vizitat!Ce ma face pe mine sa las un comentariu?Trebuie sa fie ceva in postarea respectiva care atinge o parte din mine,necesitand o reactie din partea mea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-am vizitat mai des, dar nu apuc mereu sa comentez, asa cum am tot zis incerc sa-mi schimb un pic obiceiurile pentru ca si eu la randul meu citesc bloguri si vreau sa stie asta cei care scriu acolo. :)

      Ștergere
  19. Eu am să-ți răspund pe rând, chiar dacă mai târziu, dar pentru că am fost tot pe fugă, am așteptat puțin, să pot citi această postare pe îndelete și cu atenție.
    Eu văd ceea ce postezi pe FB, pentru că am ales să primesc notificări atunci când scrii ceva și pentru mine este ok așa.Am făcut asta cu câteva pagini dragi mie, dar chiar și așa FB-ul mai face figuri.Am observat pe pagina pe care o administrez, că, cu cât ai mai mulți fani, cu atât sunt mai puțini cei care văd ceea ce scrii...
    Pe blogul tău citesc tot ce apare, de la oferte până la postări cu caracter mai personal și da, acestea din urmă sunt preferatele mele pentru că mă regăsesc în ele și mai găsesc și câte un sfat strecurat printre rânduri.Pentru mine este mult mai important relatarea personală decât o prezentare seacă de informație și de multe ori m-am regăsit în stările tale relatate aici.
    Ce mă face să las un comentariu pe un blog? Persoana din spatele blogului, dacă o simt pe gustul meu, dacă îmi trezește interesul, dacă mai are și puțin umor...Aaa și țin foarte mult să primesc și un răspuns.Știu că nu se poate mereu, dar măcar la jumătate din comentarii, căci altfel tind să cred că scrie doar pentru a primi feed back, dar atât.
    Ce parte a mea se identifică cu tine? Îmi place să cred că o parte din sufletul meu, puțin din sensibilitatea mea, din dorința mea de mai bine, de mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat ca tu mereu te intorci la postari mai vechi cand ai timp, incerc cat de des pot sa-ti raspund, dar mi se intampla sa mai uit si sa vad comentariul tau dupa ceva vreme si sa raspund atat, sa stii insa ca apreciez de fiecare data interactiunea. :)

      Din pacate pe Facebook ia amploare plata ca sa se vada ce postezi, sper doar sa nu se duca naibii tot, ca vad ca asta e tendinta. Mi se pare mult mai usoara interactiunea acolo. Vom vedea ce se intampla.

      Iti doresc o seara linistita si o primavara frumoasa ca sufletul tau.

      Ștergere
  20. Postarea am citit-o cam cand a aparut, insa de pe tableta e mai greu sa scriu si PC-ul era in service. Pe langa postarile personale, imi plac intr-adevar cele de shopping deoarece sunt genul de persoana careia ii place sa descopere tot felul de chestii interesante si cum nu am tot timpul buget pentru cumparaturi care nu sunt necesare imi mai clatesc ochii cu ce isi iau altii. Imi plac si review-urile daca au ca subiect un produs de care sunt curioasa si imi plac si postarile cu mancare, imi mai vin idei :).
    Postarile despre diverse lansari sunt interesante atata timp cat sunt relevante pentru persoana din spatele blogului, daca le considera ea in primul rand interesante.
    Cat despre comentarii, le las atunci cand am timp si cand am ceva de spus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru pareri, tu este o prezenta constanta pe blog, asa ca ma bucur sa-ti citesc comentariul. :)

      Ștergere
  21. Draga Camelia,
    rar am comentat dar in fiecare dimineata urmaresc cine ce a mai scris pe blogurile pe care le urmaresc in blogroll si al tau e primul blog pe care il deschid.

    Te citesc mereu cu drag din urmatoarele motive:
    - esti foarte elocventa
    -ai foarte mult respect pentru cititorii tai si timpul pe care il petrec in coltul tau de internet(articolele copy paste mi se par de o aroganta iesita din comun in care bloggerul imi iroseste timpul pretios)
    -parerile tale sunt intotdeauna bine si corect argumentate- e o placere sa descopar noi puncte de vedere asupra unor lucruri
    -esti deschisa si nu ai false pudori- esti ca o prietena cu care pot fi perfect sincera si care e perfect sincera
    -nu ai snobisme

    Posturile mele preferate sunt cele in care reusesc sa te cunosc un pic mai bine, in care iti prezinti parerile, temerile, succesele,realizarile.
    Ofertele sunt cateodata irelevante deoarece locuiesc in Belgia si nu pot mereu profita de tot, in plus am un loc de munca extrem de epuizant si cand ajung sa ma uit la ele...e prea tarziu.
    Iti doresc mult succes in continuare si la cat mai multe postari pe care sa le citesc dimineata si sa imi lumineze ziua:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, multumesc pentru cuvintele frumoase si sper ca atunci cand timpul iti permite sa mai comentezi. Imi place sa descopar cine este in spatele clickurilor la cuvintele mele si asa sa-mi dau seama ce va face sa reveniti in coltul meu.

      Ștergere