Inceput de primavara cu mama

2.3.14

De abia am asteptat ziua de ieri, nu neaparat ca aveam ceva important de facut, ci pentru ca era ca un prag psihologic in mintea mea - vine primavara si aduce cu ea numai lucruri bune, vreau sa cred asta cu toata taria. Asa ca am decis ca prima zi de primavara sa o petrec cu mama. Aveam nevoie si eu si ea de asta, ultimele saptamani au fost stresante rau.


Si daca a fost prima zi dintr-o noua etapa am decis sa folosesc pentru machiaj numai produse noi (cu exceptia pudrei), insa o sa vi le arat in postarile urmatoare pentru ca am mai multe de zis despre ele, oricum rezultatul a fost mai mult decat multumitor, mi-a placut tot ce-am incercat fara exceptie. Semn ca incep sa selectez mult mai bine ceea ce cumpar? Sau pur noroc? Glumesc ...

Am iesit sa mancam ... quesadilla mexicana, niste aripioane cu sos de usturoi (dupa care eu nu ma dau in vant, dar de data asta a mers, daca e sa am un moment de sinceritate e cazul sa marturisesc ca acum 3 ani m-am atins prima data in viata mea de usturoi) si la final clatite cu ciocolata. N-a fost rau deloc, ne-am rupt de lume, am mancat si am ras.


Ne-am oprit sa lasam niste martisoare, dupa care am colindat putin prin magazine si in final ne-am oprit in Kaufland sa luam ceva. Bineinteles ca n-am luat lucrul dupa care ne-am dus, dar ne-am luat betisoare parfumate (0,99 ron/ 12 bucati - cele cu vanilie le-am mai avut si sunt ok) si ciocolata. Mi-a sarit in ochi noua Bubbly Caramel de la Milka (in varianta mare) si n-am putut s-o las acolo. Trebuia sa fie a mea!



Am terminat ziua cu un bol mare de capsuni in fata televizorului (la care nu m-am mai uitat de nu mai tin minte cand) cu Bella langa mine. N-o fi viata mea perfecta, dat pe cuvant ca are niste momente care sunt perfecte.

8 comentarii

  1. Concluzia gandurilor pe care ni le-ai impartasit e geniala, pe cuvant!
    Sper din suflet ca primavara sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Te invit la concurs! Poti castiga un accesoriu care are in el veselia primaverii!
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2014/03/concurs-sa-fie-primavara-sa-fie-fluturi.html


    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că ai avut o zi frumoasă și relaxantă, mi-aș dori și eu astfel de momente cu mama, dar nu se poate.Yamiii pentru mâncare, eu ador usturoiul, dar dacă mănânc prea mult, îmi este rău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte erau mai dese si la noi, trebuie sa recuperam timpul. :)

      Ștergere
  3. Ai avut o zi tare frumoasa! :)
    Mi-ai facut pofta atat cu mancare, cat si cu ciocolata, dar trebuie sa intreb - pana acum 3 ani nu ai mancat usturoi deloc?! Adica chiar deloc? :)) Nici eu nu eram mare fan intr-o vreme [acum nu il ador, dar imi place uneori], dar tot nu scapam de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deloc deloc, nu puneam gura si pace, culmea e ca acum gatesc si eu cu usturoi si sunt momente cand chiar simt ca e cazul sa-l folosesc, dar de mujdei de usturoi nu m-am atins si nici nu prevad curand vreo tentativa. :)

      Ștergere
  4. E super ciocolata aia, ieri am incercat-o si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna, asa e, dar parca mie tot aia White imi place mai mult.

      Ștergere