Gerlinea? Slabire? Sanatate? Vom vedea ...

9.3.14

Stiu ca anul trecut a fost o campanie destul de mare despre Gerlinea, insa la momentul ala nu m-a tentat deloc si probabil ca nici acum nu m-as fi implicat daca n-as fi mancat atat de haotic in ultima perioada. Si cand spun haotic nu ma refer ca am mancat neaparat alimente nesanatoase, ci ca n-am mancat cand si cum trebuia. Asa ca in momentul asta vad Gerlinea ca o posibilitate pentru momentele cand nu am timp sa mananc ceva cat de cat sanatos. V-am intrebat zilele trecute pe Facebook ce parere aveti despre produse si asa m-am decis sa accept provocarea, vom vedea ce iese.

Produsele Gerlinea nu-mi sunt total necunoscute, acum cativa ani (sa fie mai mult de 3, cred) mancam des niste biscuiti de la ei - nu-mi amintesc care, as tinde sa cred ca este vorba de cei cu lamaie (ii gasiti aici). Imi amintesc ca ii tineam la munca in boxcase-ul de sub birou si cand nu apucam sa mananc la pranz (si din pacate asta se intampla des in perioada aia) mancam cativa si ma ajutau sa rezist pana puteam sa iau o pauza.


Shakeurile nu m-au tentat niciodata (am incercat acum si mai multi ani de la alte firme si mi s-au parut prafoase - cred ca intelegi ce vreau sa spun), insa batoanele cu caramel chiar mi se par interesante (in total sunt 6 sortimente, insa pe mine astea ma tenteaza). Stiu ca preturile nu sunt tocmai mici, insa in luna martie pe site este o reducere de 10% la toate batoanele de 372 grame (mai multe detalii aici), iar zilele trecute am vazut in Kaufland cateva produse reduse cu 50%, deci exista si sansa sa le achizitionati mai ieftin daca va intereseaza.


Sunt de parere ca pentru a slabi este nevoie de o dieta echilibrata (si de multe alte lucruri), insa nu ma simt cea mai in masura sa comentez despre asta, asa ca nu imi imaginez sau sustin ca produsele Gerlinea ma vor ajuta sa slabesc, insa sper sa-mi fie de folos atunci sunt undeva plecata si nu am posibilitatea sa mananc. Un baton cu caramel sau cereale, cativa biscuiti sau chiar un shake cu vanilie (ma refer la cele la sticla, nu ma tenteaza ideea de-a mi prepara unul praf) in geanta cred ca m-ar ajuta mai mult decat un covrig de la coltul strazii.

Am studiat si eu un pic inainte de a accepta propunerea si am descoperit (si nu ma mira deloc) ca la noi sortimentul este mult mai mic fata de cel de afara: am vazut shakeuri cu cafea (pe mine nu ma tenteaza ca nu-mi place cafeaua, dar sigur ar fi fost destul de cautate), multe alte sortimente de biscuiti (am vazut unii cu muesli care aratau bine de tot si o varianta a celor cu caise, dar cu zmeura), creme si budinci (astea m-ar fi tentat in varianta cu vanilie), multe feluri de batoane cu cereale si diverse plicuri cu paste, orez, alte tipuri de supa. O gama mult mai larga din care sa alegi.

Stiu ca parerile sunt impartite cand vine vorba despre astfel de produse (pe care, repet, nu le consider produse de slabit, desi reclama asa este targetata), asa ca daca ati incercat produsele sau aveti ceva de spus despre asta as vrea sa citesc si comentariile voastre si in cazul in care va intereseaza o sa va tin la curent cu provocarea facuta de cei de la Gerlinea.

16 comentarii

  1. Am incercat si eu, acum 2-3 ani shake si batoane, dar sincer nu-mi mai aduc aminte cum erau pentru ca am incercat foarte multe produse de slabit, de la ceaiuri pana la pastile.
    Sunt curioasa, binenteles, sa citesc si parerea ta despre aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-as introduce in regimul meu de viata mai degraba ca snack, nu cred ca solutia este inlocuirea unei mese cu ele, o sa vad. :)

      Ștergere
  2. Am mancat si eu candva ceva, nu-mi mai amintesc exact ce, de la Gerlinea.
    Una peste alta, am reusit sa slabesc aproape 15 kg intr-un an, mergand regulat la pilates, mancand aproape tot ce-mi trecea prin cap dar fiind atenta la cantitate si asociere si lucrand cu mine pe partea emotionala ptr a afla de ce mananc haotic cand mananc, ce incerc sa umplu cu ciocolata, etc - na, chestii omenesti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai ales cea mai buna metoda, de la minte pleaca totul si nu cred ca a te priva de ceva este solutia, moderatia si un mod de viata sanatos sunt ceea ce trebuie.

      Ștergere
  3. Eu mai cumpar produse Gerlinea, dar le folosesc ca snacks-uri. De pilda suplimentele de masa mi se par destul de satioase pentru momentele cand am spatiu mare intre mese (de exemplu cand mai stau tarzior pe la munca). Plus ca un singur baton are vreo 120 de calorii, deci e un snack potrivit. Nu le-as putea insa folosi ca suplimente pentru masa. Ori mancare... ori mancare. Poti slabi reducand portiile, nu renuntand la mancare gatita pentru 2 batoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine, exact asta am avut si eu in cap cand am scris postarea. :)

      Ștergere
  4. Si eu mananc uneori biscuitii cu caise, dar cum ai spus si tu preturile sunt cam mari. Eu as fi interesata de parerea ta asupra celorlalte produse. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am tot gandit dupa ce-am scris daca nu cumva i-am incercat si pe cei cu caise, dar nu sunt sigura. O sa va tin la curent dupa ce-mi formez o opinie.

      Ștergere
  5. Mie imi plac produsele lor, in special batoanele cu caamel. Sunt o varianta ok pt cele/cei care doresc sa inlocuiasca o masa. Rezultatele sunt vizibile..cel putin la mine s-au vazut da nu pt ca am dorit eu sa slabesc. Asa s-aintamplat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea știu ce să spun, nu le-am încercat...De citit am tot citit păreri pozitive despre ele, dar nu știu cât erau de obiective, în urma campaniei.Sper să te mulțumească și să aibă ceva rezultate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, nu stiu daca astept ceva rezultate, ci mai degraba sa am ceva la indemana cand n-am timp sa-mi fac ceva sau sunt pe drum. Nu e cea mai buna varianta, dar lucram cu ce avem. :)

      Ștergere
  7. Buna eu am ceva pastile mov de la ei inca nu vad nici un efect si nu prea am vazut comentarii despre ele.mi le-am luat din franta sper sa ajute cu ceva....mai am cateva batoane cu caramel si ceva milkshake-uri cu capsuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred in pastile pentru slabit, poate sa ajute la eliminat apa sau ceva, dar singure sigur nu au efect.

      Ștergere
  8. În primul rând pentru că batoanele Gerlinea sunt prea bune pentru a mânca doar 2 în loc de o masă principală, așa cum ni se recomandă pe cutie. m-aș grăbi să le caracterizez ca fiind sățioase și cu gust natural. Așa văd eu un produs dietetic bun, undeva la polul opus snacksurilor și dulciurilor de rând, care-s pline de tot felul de prostii și din care trebuie să consumi cu pungile ca să te saturi.Un produs ce-și merită titulatura de aliment dietetic întrucât după 1 baton nu am simțit nevoia să întind mâna și după un al doilea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua. Am incercat batoanele de ciocolata (aromă moka și aromă de vanilie). Sunt foarte gustoase . Sunt ideale celor care mănâncă pe fugă. Le recomand cu multă căldură.

    RăspundețiȘtergere