Eu si timpul

30.3.14

N-am considerat niciodata ca timpul nu imi e prieten, singurul moment din viata mea cand mi-am dorit sa am alta varsta a fost undeva inainte de 18 ani ... habar n-am ce aveam in cap sau ce imi imaginam ca se va intampla cand voi implini 18 ani, dar imi doream sa ajung acolo. In rest ne-am inteles bine, niciodata nu mi s-a parut ca ziua e prea scurta sau ca n-am timp sa fac tot ce-mi doresc. Posibil sa fie "de vina" si faptul ca am norocul ca am o atentie distributiva de zile mari, de cand ma stiu am facut mai multe lucruri in acelasi timp si le-am facut bine. Mi-a fost greu pana am realizat ca nu toti oamenii sunt ca mine, mai ales la munca ... mi-am dorit ca oamenii sa poata munci in ritmul meu, ceea ce nu e posibil, cand am inteles asta a fost mult mai bine pentru toata lumea. Da, mi se pare ca totul se intampla prea repede si de multe ori ne pierdem in timp, dar n-am avut niciodata o problema majora cu asta. Mereu am spus ca daca ceva e important iti faci timp ...


... sa revin ... in ultimii 2-3 ani lucrurile s-au schimbat. Ori mi-am asumat eu mai mult decat pot duce, ori nu mai stiu sa gestionez lucrurile, nu stiu ce s-a intamplat, dar nu-mi ajunge timpul sa fac tot ce-mi doresc. N-o sa duc postarea asta intr-o zona prea personala, ci o sa raman la partea cu blogul. Ce-am ratat in ultima vreme? Destule as zice eu ... dar pur si simplu nu am putut sa onorez invitatiile pe care le-am primit.

Mi-ar fi placut sa particip la sedinta foto cu Alex Galmeanu pentru Eucerin - gasiti aici pozele si mai multe detalii despre Manifest pentru Expresivitate, dar n-am reusit sa ajung nici marti seara, nici in cursul zilei de miercuri, desi am incercat. Sunt curioasa sa ma vad prin ochii altcuiva, poate pe viitor o sa am ocazia si o sa reusesc sa-mi fac si loc in program pentru ca am ganduri contradictorii in ceea ce priveste aparitia mea in fotografii - uneori mi se pare ca-s foarte expresiva, iar alteori mi se pare ca arat ca o curca plouata.

Cu lansarea MAQPRO am patit la fel - initial a fost programata saptamana trecuta si n-aveam cum sa ajung, s-a amanat cu o saptamana si m-am gandit ca a picat la fix, dar - ca un facut - n-am putut sa ajung. De produsele MAQPRO am tot auzit si chiar sunt curioasa cum sunt (si n-am ajuns nici la Cosmobeauty sa le testez - intentionam sa dau o fuga azi, dar nu m-am simtit bine si n-am ajuns), asa ca mi-a parut rau ca n-am putut sa ajung. Puteti urmari pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile lor si sa vedeti mai multe poze de la lansare.

Ma gandeam ca daca raman sa lucrez de acasa o sa am mai mult timp pentru altele, insa mi se pare ca s-a intamplat exact invers - cand ma duceam zilnic la munca reuseam sa-mi strecor in program si alte lucruri, acum parca nu mai am timp de nimic. Probabil ca a intervenit si o oarecare comoditate, de fapt nu cred ca e cuvantul potrivit, ci mai degraba un stil mult prea relaxat de a face lucrurile si mi-am pierdut eficienta. Sau cine stie ... sper ca timpul sa-mi fie prieten in continuare si sa ajungem sa ne intelegem iar bine.

Care este relatia voastra cu timpul?

10 comentarii

  1. Imi place sa cred ca sunt o persoana cat de cat organizata si am observat ca lucrez cel mai bine cand am un termen in care trebuie sa rezolv o problema sau sa realizez un lucru. Eu sunt un mare fan al listelor, prin urmare imi notez seara principalele lucruri pe care le am de facut in ziua urmatoare si chiar ma ajuta sa imi organizez mai eficient timpul, plus ca am o oarecare satisfactie cand tai de pe lista cate un task realizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu o perioada cu liste. Si acum am pe langa mine cateva agende, dar uit sa trec ce am de facut. Imbatranesc :))

      Ștergere
  2. Timpul trece intr-adevar repede! Parca ieri sarbatoream Craciunul...acum, ne pregatim de Paste.
    Inainte nu era asa! Poate am devenit eu prea lucida, prea constienta odata cu varsta. Nu stiu!
    In ceea ce priveste ziua, da, e prea scurta! Reusesc in majoritatea timpului sa fac tot ce-mi propun insa la final sunt istovita, parca am alergat la marton. Asta pentru ca daca nu le prioritizezi calumea si nu te grabesti, risti sa nu apuci sa faci tot ce ti-ai propus.
    Cred ca am nevoie de o vancanta!:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vacanta aia suna minunat, dar intrebarea e: avem timp de ea? :))

      Ștergere
  3. Chiar ma intrebam zilele trecute unde s-a dus timpul? Cu toate ca am 23 de ani simt ca nu mai am timp, as vrea sa fac atat de multe si mi se pare ca am atat de putin timp. La sfarsitul zilei realizez ca am facut atat de multe lucruri, dar nimic pentru mine. Sunt o fire careia nu`i place sa dezamageasca si marea mea problema este ca nu stiu sa refuz omul si ma dau peste cap pentru problemele tuturor , iar pentru mine nu mai am timp. Pff chiar m-ai pus asa pe ganduri cu postul asta, m-am transpus in starea de "filosofeala si melancolie" :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am momente cand cred ca timpul este ceva inventat de om si ne placem sa ne agitam ca nu ne ajunge. Filozofie si la mine la ora asta ... :)

      Ștergere
  4. Nici eu nu mai am timp. Nu am ajuns nici eu la evenimente importante si interesante, nici la cosmobeauty (pentru ca al meu iubit s-a simtit rau si nu puteam sa-l las singur acasa) ... am atatea postari de scris pe blog si parca nu mai am timp de nimic ... momentan nu mai stiu cum sa gestionez timpul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca trebuie sa stabilim care sunt prioritatile si de acolo sa stabilim ce si cum. Eu incerc. :)

      Ștergere
  5. Camelia, foarte interesant acest subiect.Din pacate timpul nu-mi e prieten si consider ca niciodata nu am suficient timp pentru tot ce doresc sa fac . Sunt in criza de timp mai mereu .Am vazut pozele de la sedinta foto pentru Eucerin, ar fi fost chiar interesant sa participi si tu , dar cu siguranta data viitoare . Te pup
    ps : cum se mai simte Bella ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, sa stii ca eu uneori ma gandesc ca vrem prea multe lucruri, d-aia spunem ca nu ne ajunge timpul. Ne complicam viata si uitam de lucrurile simple.

      E mai bine, au trecut zilele alea urate. E si soare afara. Un pic mai devreme am fost cu ea (numai cu ea) afara si e vioaie. Sper sa fie tot asa. O zi frumoasa iti doresc :)

      Ștergere