Duminica asta

23.3.14

M-am trezit devreme (mult prea devreme pentru gustul meu) din cauza unor vecini care au considerat ca duminica dimineata este perfecta pentru a da gauri. Am incercat sa adorm la loc, dar n-a mai fost chip, asa ca m-am urnit greu din pat si am luat micul dejun - capsuni, chiar nu am simtit nevoia de mai mult. Dupa care mi-am facut o ciocolata calda si am savurat-o in timp ce verificam Instagram si raspundeam mesajelor lasate de voi pe blog.


Chef de gatit azi nu am avut, adica nu ca n-am avut, dar am facut rapid in wok niste orez brun cu legume si a fost perfect. Am incercat doua dintre produsele trimise de Yves Rocher (fondul de ten si stiloul iluminator), am scos ochelarii de soare si ma pregatesc sa plec. Mai tarziu am de gand sa fac o plimbare lunga cu Bella. 

Mai nou nu mai vrea afara decat singura, fara alti catei, asa ca a trebuit sa ma adaptez la dorinta ei, este unul dintre putinele lucruri pe care mi le-a "cerut" si n-am de gand sa-i refuz placerea asta. Aseara (mai exact azi noapte tarziu) am iesit cu ea afara, mi-am bagat castile in urechi si dupa ce ne-am plimbat, am stat amandoua pe o banca si am privit cerul. Chiar m-am relaxat, asa ca am de gand sa repet experienta cat de des pot. 

Alte planuri marete nu am azi (nu ca astea ar fi marete), insa diseara vreau sa fac o baie si sa ma relaxez cu o masca de fata si un tratament pentru par. Si sa ma pregatesc pentru o noua saptamana, care sper eu sa fie una mai mult decat minunata.

Sa aveti o duminica placuta!

P.S.: o sa anunt maine cine primeste tarta de la Yankee Candle

14 comentarii

  1. Iti doresc o saptamana linistita, Camelia! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ies afara singura noapte, mai ales cand bate putin vantul este una dintre placerile mele. Ma simt atat de libera, de usurata....sa stau in liniste si sa privesc cerul. O saptamana minunata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc bine senzatia, si eu fac asta de multe ori, mai ales vara cand e atat de frumos. Si tu sa ai o saptamana asa cum iti doresti.

      Ștergere
  3. Aseara m-am plimbat si eu prin parc, tarziu, si a fost minunat! Sa ai o saptamana linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o zi frumoasa, ne-a atras natura, o saptamana minunata sa ai si tu. :)

      Ștergere
  4. Ciocolata caldă arată delicios! Să ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu imi fac des diverse combinatii, o saptamana frumoasa si tie. :)

      Ștergere
  5. <3 mi-ai facut pofta de cioco calda <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arata capsunile, ma duc si eu sa imi iau maine. Chiar vazusem saptamana asta la Paul o tarta cu capsuni si mi-a ramas gandul la ea si la capsuni. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost si gustoase, nu mai zice de tarte si alte d-astea :))

      Ștergere
  7. Camelia iti doresc o saptamana frumoasa si prolifica! Catelusa ta Bella e o dulce, imi aduce aminte de Daisy a mea pe care am pierdut-o in iarna lui 2012.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bella este un caine deosebit care imi face fiecare clipa mai frumoasa. O saptamana frumoasa si tie

      Ștergere