Cumparaturi de la Dermasel & Salthouse

21.3.14

Mastile Dermasel au fost preferatele mele o lunga perioada de timp, insa in ultimii ani le-am folosit foarte rar - nu le-am vazut in magazine si nici n-am vrut sa dau comanda on-line pentru 2-3 masti si sa platesc transportul cat faceau mastile, insa cand am vazut oferta celor de la Elefant (de care v-am povestit aici) m-am decis ca e cazul sa le readuc in viata mea. Puteti beneficia inca de oferta pana pe 24 cu codul CSM0902 (la cumparaturi de produse cosmetice de 100 ron se acorda o reducere de 40 ron). Pe site sunt multe produse la oferta, pe mine m-au tentat si produsele de la Greenland (pe care le stiu destul de bine pentru ca le-am folosit o lunga perioada de timp), insa m-am gandit ca am destule produse pentru corp.

De la Dermasel am luat patru masti de fata: doua din gama Exklusiv (cea cu cupru si vitamina E si cea cu matase si ulei de masline, pe care am mai avut-o), una din gama Spa (Entuziasmul Serii - cu extracte de micro-alge, enzime din adancul marii, vitamina E si minerale) si una din gama Med (cu acid hialuronic). Mastile au 12 ml, se recomanda pentru o folosire, insa mi se pare cantitatea mare, asa ca o sa le impart in 2 cum am facut mereu. Preturile sunt cuprinse intre 10,99 si 13,99.


Despre Salthouse nu stiam nimic pana sa descopar produsele pe site, insa am decis sa incerc si de la ei trei masti (pretul este 4,90 pentru 2 x 5ml, mai mult decat convenabil, mai ales ca sunt o gramada de variante). Am ales varianta cu casmir, anti-stress si cu perle. Sunt foarte curioasa sa le incerc.


Tot de la Dermasel am ales spuma de baie cu caramel (mai exista varianta cu ciocolata, zmeura si mac), pretul mi se pare mare (12,90 ron pentru 45 ml de produs, exact pentru o folosire), insa daca tot am avut reducerea am zis ca merit si eu un pic de rasfat.


Ultimele doua produse pe care le-am luat sunt sarurile de baie de la Salthouse (una pentru somn linistit cu extract de sunatoare si ulei balsamic de lamaie si cealalta pentru muschi si articulatii cu ghimbir si Centella Asiatica). Si de data asta pretul e mare pentru o singura folosire (cum sunt recomandate) - 13,90 pentru 400 grame de sare si 20 ml aditiv din ulei de migdale, dar sunt curioasa cum sunt si daca chiar reusesc sa relaxeze si detensioneze.


Va spun sincer ca ma mananca degetele sa mai dau o comanda, dar incerc sa stau linistita pentru ca am cheltuit destul pe cosmetice/ produse de ingrijire in ultima vreme. Ati profitat de oferta? V-ati luat ceva?

4 comentarii

  1. le gasesti si pe www.cosmeticerotta.ro :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu puteai sa-mi zici pana acum? Ca am zis de Dermasel pe blog :))

      Ștergere
  2. N-am auzit nici de Dermasel, nici de Salthouse pana acum, m-ai facut curioasa (cum o faci mereu cand postezi despre produse mai putin cunoscute). Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti si la cele de la Greenland, mie mi-au placut mult, suffleul cu iaurt si castravete (mie castravetele nu-mi place) a fost mult timp preferatul meu.

      Ștergere