Cumparaturi de la Cosmetic Plant

28.3.14

Daca ma cititi de ceva vreme probabil ca stiti (sau banuiti deja) ca nu cunosc produsele Cosmetic Plant - nu am folosit niciodata un produs de la ei, asa ca atunci cand am primit propunerea de a comanda de pe site cateva produse cu ocazia lansarii noul site am acceptat, mai ales ca propunerea a venit si cu o surpriza pentru una dintre voi (veti gasi detalii la sfarsitul postarii).

Nu stiu cum arata vechiul site, insa cel nou imi place - sectiunea de magazin o gasiti aici - si se poate ajunge la ea direct din siteul principal. Este foarte simplu de navigat, toate informatiile sunt la vedere, ingredientele sunt precizate clar, n-a durat mai mult de cateva minute sa finalizez comanda (cu tot cu crearea contului). Miercuri seara am dat comanda si astazi mi-a aduc curierul coletul (eu am beneficiat de transport gratuit, insa din cate am citit costul transportului a fost micsorat si acum este 14 ron in loc de 19 ron, iar comenzile cu valoare mai mare de1 40 ron beneficiaza de transport gratuit).

Cu ocazia lansarii noului site Cosmetic Plant ofera o reducere de 15% la orice comanda data pana la sfarsitul lunii (31 martie) - tot ce aveti de facut este sa folositi codul RELANSARE15FB.

Am cumparat cinci produse - trei pentru mama si doua pentru mine, cum nu cunosc produsele n-am stiut ce sa iau, asa ca alegerile mele au fost ... sa zicem sigure. Pentru mama am luat crema pentru maini cu ulei de catina si masline, laptele pentru corp cu ceai verde si crema pentru calcaie cu ulei din germeni de grau, cimbru si salvie (chiar sunt curioasa daca o sa ii placa, mama are niste calcaie din filmele de groaza - bine ca nu stie ce scriu ca nu mai vorbea cu mine dupa descrierea asta - indiferent de ce produse foloseste).


Eu am ales uleiul cu masline, galbenele, migdale si musetel din gama Me & Mom (nu va asteptati la alegerea asta, nu?) pe care m-am gandit ca il pot folosi in diverse moduri, primul care imi vine in cap acum este masajul.


Iar ultimul produs pe care l-am pus in cos este crema gommage cu galbenele - daca nu ma insel despre ea am citit niste pareri de bine pe alte bloguri. O sa vad daca imi place sau nu. Daca va intereseaza parerea mea despre vreunul dintre produse astept sa-mi spuneti in comentarii.


V-am spus la inceputul postarii ca am si pentru voi o surpriza - este vorba de un voucher in valoare de 30 ron pentru cumparaturi pe siteul Cosmetic Plant (cu transport gratuit), tot ce aveti de facut este sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti cum vi se pare noul site si daca aveti vreun produs preferat de la Cosmetic Plant (in cazul in care sunteti ca si mine si n-ati incercat nimic pana acum ce anume v-ar tenta sa incercati), iar luni anunt cine primeste voucherul.

30 de comentarii

  1. Hmmm, foarte misto noul site, mult mai dinamic si mai usor de folosit. Nu stiu de ce, dar cel vechi mi se parea greoi, nu ma atragea foarte tare. Plus ca acum e mai simplu sa identifici produsele dupa mai multe categorii. Cel mai mult imi place faptul ca produsele sunt impartite pe tip de ten, asa e mai simplu de identificat produsul de care ai nevoie.
    Pentru mine Cosmetic Plant este unul dintre brand-urile la care apelez ori de cate ori sunt in pana de idei sau nu am chef de teste. Mi-a placut absolut tot ce am incercat de la ei. Urmatoarea achizitie imi propun sa fie din gama anticelulitica pe care nu am incercat-o pana acum, chiar sunt curioasa, mai ales ca vara bate la usa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca si-au schimbat site-ul..observ ca e mai bine organizat si ca intotdeauna culoarea verde isi pune amprenta :) Am folosit si eu de la ei crema de maini cu ulei de catina si masline si este extrem de buna,deci ai facut o alegere inspirata. Insa totusi as vrea sa incerc si crema gommage cu extract de galbenele..chiar aveam de gand, pentru ca am nevoie, sa caut un scrub pentru fata bun,de la Plafar..dar acum cred ca ma razgandesc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am vazut vechiul site si nu am folosit niciodata produsele Cosmeticplant, insa le-as incerca cu mare placere, mai ales din cauza ca este o companie romaneasca. Noul site mi se pare foarte usor de folosit, mi-a placut in special sub-meniul de la produse- foarte jucaus si plin de culoare si prima pagina care ofera diverse sugestii (in special pt noii vizitatori). As dori sa incerc samponul Stop caderii parului, problema cu care ma lupt de ani buni, si crema gommage deoarece pare folositoare mai ales celor care folosesc mult machiaj. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu cum se face, dar mie imi plac toate produsele de la Cosmetic Plant. Le incerc cu drag si ma bucur ca sunt produse in Romania. Ca produs prefear este creme de ochi-cea mai buna. Sa folosesti cu drag produsele care ti le-ai ales.!
    Cat despre site, e mult mai usor de cautat un produs acum si mult mai clar totul.
    Multumim,

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!Imi place noul site al celor de la Cosmtic Plant,este bine organizat,imi place ca are sfaturi utile,cu scheme de tratament si dictionarul dermatocosmetic.Eu inca nu am incercat produsele lor,dar mi-ar place sa incerc crema contur pentru ochi Bioliv antiaging!
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cateva produse Cosmetic Plant, dar niciodata n-am comandat de pe site, le-am luat din magazin. Crema contur ochi cu catina si ulei de masline mi-a placut tare mult, era hidratanta si acum ca am terminat-o parca mi-e dor de ea :D. Inca mai am ceva din crema de maini pe care ai comandat-o si tu, insa aceasta nu prea mi se potriveste, nu am mainile chiar foarte uscate. Mama in schimb are ceva probleme si mi-a zis ca-i place mult :D.
    Site-ul mi se pare dragut, desing simplu si user friendly. Nu e ceva wow, dar e usor de folosit si asta conteaza cel mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exceptand crema de corp si cea de fata, am cele 2 produse si sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac produsele de la Cosmetic Plant. Si noua site arata foarte bine. Eram familiarizata si cu vechiul si era destul de ok. Eu folosesc acum crema de zi GreenStem antiaging de la Cosmetic Plant si sunt incantata de ea.

    RăspundețiȘtergere
  9. sa le folositi pe toate cu placere. :)
    eu te astept cu detalii despre crema gomaj. mi se pare tare interesanta. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Singurul produs de la Cosmetic Plant folosit a fost crema de maini cu catina si mi se pare foarte hidratanta.Noul site e minunat .

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu as vrea sa faci un review la crema de gomaj...daca ai timp. Imi place situl, este atractiv o are pe Carmen Bruma postata.Eu am folosit demachiantul de la ei si gelul antiacnee cu extract de busuioc,mi-au placut ambele. Ma bucur ca se ocupa intens de promovare ca este si pacat, avem atatea firme romanesti care produc cosmetice bune si la un pret decent. M-ar tenta sa incerc crema hidratanta de zi de la Bioliv sau GreenStem Cremă de zi (are si SPF, este si matifianta...perfecta pentru tenul meu). O seara buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ooo, ce bine ca mi-ai reamintit de crema gomage cu galbenele! Uitasem de ea...
    Am avut si crema de maini ( e gro-za-va!!!) si laptele de corp.

    Chiar online le-am comandat pe toate acestea si ma bucur ca au redeschis site-ul!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  13. Am folosit crema de fata cu ulei de catina si masline si cred ca cea de maini e la fel de buna. Acum am pus ochii pe o crema de ochi de la ei.
    Te astept sa arunci un ochi si pe blogul meu.
    www.diversitate.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar sunt curioasa sa ne spui parerea ta despre ele.

    Eu am incercat mai multe produse de la ei si mi s-a parut ca nu au facut nimic extraordinar astfel ca am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Uau! Cred ca iti va placea brandul Cosmetic Plant..eu nu am incercat produse pentru ingrijirea corpului, dar am ramas fidela demachiantului, tonerului si cremei de gomaj Cosmetic Plant. In trecut, demachiantul cu Aloe Vera, iar acum demachiantul cu ulei de argan, mi au curatat fara iritatii machiajul rezistent la apa, poate chiar mai bine decat produse mult mai scumpe!
    Probabil Cosmetic Plant va avea mai mult succes la achizitiile online odata cu noul aspect.

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place noul site, e usor de utilizat si atractiv, cat despre produse mi-as dori tratamentul anti-cadere a parului, am mare nevoie :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Am incercat mai multe produse CP, preferata mea fiind crema de maini cu ulei de catina si masline, am chiar doua, una acasa si una la birou. sper sa-i placa si mamei tale!
    Site-ul e fain, chiar usor de folosit, dupa cum l-ai descris si tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am intrat niciodata pe site-ul lor insa am folosit produsele lor, in special sampoanele intrucat nu contin SLS si SLES. Produsele sunt bune si au preturi rezonabile. Navigarea pe noul site se face destul de usor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Camelia
    Total off topic,voiam sa stiu cum te mai simţi.Mă gândesc la tine de cand am citit postarea aceea de acum câteva zile
    Îţi trimit numai ganduri bune
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, multumesc pentru gandurile bune, sunt ok, viata merge inainte, sper ca zilele ce vin sa fie mai insorite si sa se aseze lucrurile. :)

      Ștergere
  20. este mult mai aerisita si sunt multumita de ea ,la fel si de produse,nu am folosit foarte multe dar sunt dependenta de Demachiantul Si Tonicul Bioliv Clear :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  21. Îmi place noul site. Arată bine, iar paginile se încarcă repede. Nu am folosit până acum niciun produs de la Cosmetic Plant, dar aș vrea să încerc crema GreenStem pentru ten normal-mixt.

    RăspundețiȘtergere
  22. E prima data cand intru pe site, preturile mi se par rezonabile. As vrea sa incerc GreenStem antiaging

    RăspundețiȘtergere
  23. Nici eu nu am incercat vreun produs de la Cosmetic Plant si sunt foarte curioasa sa incerc produsele din gama Argan si Bioliv. Chiar astazi am scris pe blogul meu despre cosmeticele romanesti si sper sa adug curand la colectia mea si produse Cosmetic Plant. Site-ul vad ca este foarte bine organizat , imi place, poti gasi usor ceea ce cauti!

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi place noul site.Este usor de navigat si produsele sunt bine prezentate.Am si eu crema gommage cu galbenele .Urmeaza sa o incerc, dar acum mai am putin dintr- un gel si nu-mi place sa le incerc pe toate. :) Oricum am o parere foarte buna despre produsele Cosmetic Plant.Au preturi accesibile si produsele sunt bune.Bioliv Hydra Cremă hidratantă de zi miroase super.

    RăspundețiȘtergere
  25. imi place mult noul site, e mai accesibil. Imi place mult de la ei crema pentru maini cu ulei de catina si masline, e foarte hranitoare, intra minunat in piele si nu lasa pelicula uleioasa pe piele! Nota 10+! Mi-ar place sa mai incerc si alte produse de la ei, cele cu argan, si cele cu greenstem.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mi se pare mai practic noul site si mai aspectuos, usor de navigat:)
    Recunosc ca nu am incercat produse de la Cosmetic Plant, ar fi trebuit, stiu:) m-am uitat la gama de produse si foarte mult m-ar tenta cremă regenerantă de zi cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera, mai ales ca ea contine ulei de argan si vitamina E.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mie imi place noul site, arata foarte profi, paginile se incarca foarte repede si produsele sunt bine impartite pe categorii si game, lucru f practic in a gasi un produs anume. Cred ca am incercat un demachiant Cosmetic Plant acum ceva timp si mi s-a parut ok. Mi-as dori sa incerc Cremă regenerantă de zi cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera, imi place sa folosesc uleiul de argan pentru par si as fi curioasa sa vad cum ar fi aceasta crema...

    RăspundețiȘtergere
  28. Site-ul mi se pare mai usor de navigat decat varianta precedenta, gasesti toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv ingredientele produselor, care e intotdeauna un plus. Dintre produsele care le-am folosit de la ei mi-au placut in mod deosebit laptele demachiant cu galbenele si crema de zi hidratanta Bioliv. As vrea sa incerc crema gommage si crema de zi matifianta GreenStem. O seara frumoasa .

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi place noul design al site-ului Cosmetic Plant - e usor de folosit, imi place ca au organizate produsele pe categorii si game cu diverse sub-categorii incat poti sa gasesti imediat ce te intereseaza.
    Eu am folosit cateva produse din gama cu extract de catina - crema de fata, contur de ochi si crema de maini, aceasta din urma a fost favorita :))
    La dorinte am deja pe lista cateva produse antiacneice (gama busuioc), mult laudate produse Bioliv si cele cu coenzima Q10 (si astea sunt numai de la categoria produselor pentru ten :)
    Sper sa-ti placa produsele cumparate si sa va bucurati si tu si mama ta de ele.

    RăspundețiȘtergere