Cumparaturi de la alegnatura.ro

19.3.14

In ultima perioada parca am inceput sa savurez mai mult (nu ca pana acum n-o faceam, dar parca am dus totul la alt nivel) baile si ingrijirea de dupa, asa ca m-am trezit ca poftesc la o gramada de produse noi, de la firme pe care nu le-am mai folosit pana acum, dar de care am auzit de-a lungul timpului. Dar mai ales am inceput sa ma gandesc serios la produse organice, care nu contin parabeni, SLS sau alte produse petrochimice, de care e plina piata.

Si asa am dat de siteul alegnatura.ro, cautam produse de la Natura Sibera si Retetele Bunicii Agafia (pe care mi le-a tot laudat Choco) si am nimerit pe site si am uitat sa mai ies. De ce? Pentru ca au o gramada de produse si cand zic o gramada nu ma refer doar la cosmetice, ci si la produse apicole si carti (puteti sa le vedeti aici), cel mai bine e sa intrati pe site si sa va convingeti. Mie preturile mi s-au parut foarte bune si chiar sunt curioasa sa vad cum sunt produsele.

M-am decis greu pentru ca m-au tentat o gramada de produse, am avut o lista mai lunga, pe care am tot modificat-o, in final am ramas la 6 produse: de la Organic Shop am ales perlele de baie cu piersica si migdale (sper sa-mi dea starea de bine cu care se lauda) si crema de corp cu lotus si 5 uleiuri (pentru regenerare si fermitate).


Din gama Planeta Organica am ales spumantul de baie cu unt de shea (cu proprietati antiinflamatoare) si crema pentru picioare cu ulei de catina (cu efect regenerator). M-au tentat mai multe, dar am gandit logic si am ales niste produse de care aveam nevoie si chiar o sa le folosesc in perioada imediat urmatoare.


Si nu in ultimul rand crema-masca vitaminizanta pentru maini (care hraneste si regenereaza intensiv) si balsamul regenerant pentru par vopsit (pe baza de zer de lactate si plante siberiene) care sper sa ajute la pastrarea culorii mai mult timp (ca tot m-am vopsit in weekend).


Ati incercat vreunul dintre aceste produse? Care vi se pare cel mai interesant din cele comandate de mine? Aveti ceva recomandari pentru comenzile viitoare?

Later edit: acum ii puteti gasi si pe Facebook

18 comentarii

  1. Perlele alea de baie suna fantastic de bine!Chiar sunt curioasa in legatura cu ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai avut ceva asemanator cu pepene si mi-au placut mult, sper sa-mi placa si astea. :)

      Ștergere
  2. Am avut si eu o crema de corp de la Organic Shop, mi-a placut.
    O sa ii vedem in curand la Cosmobeauty, cred :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat-o aseara si chiar mi-a placut la prima folosire. :)

      Ștergere
  3. Intru si eu sa ma uit, recunosc ca pe mine m-au dat gata ambalajele :). De la Natura Siberica am avut mai demult un sampon, ceva pt. par gras, si nu mi-a prea priit, intre timp am invatat ca pentru parul meu cele mai bune sunt cele pentru par uscat sau spalare frecventa, cat mai blande.
    Sa le folosesti cu drag si sa ne spui cum sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat nimic de la Natura Siberica, ma tenta ceva pentru ten, insa am zis mai intai sa vad cum sunt, ce impresie imi fac si dupa aia am eu timp sa ma aventurez si cu alte produse.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Si ce astepti sa-ti iei? Mai au cateva sortimente interesante pe site. :)

      Ștergere
  5. sa le folosesti pe toate cu placere
    arata foarte bine si mi-ai facut pofta de shopping. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cred ca soarele asta e de vina pentru poftele cosmetice. :)

      Ștergere
  6. De la retetele bunicii am avut sampon si m-a surprins placut. Am sa intru si eu pe site sa vad minunatiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat nimic pana acum, deci sunt chiar curioasa cum sunt produsele.

      Ștergere
  7. Ma tenteaza tot ce ai cumparat tu, am intrat si eu pe site si au o gramada de produse, au auzit si eu de Retetele Bunicii Agafia, dar n-am incercat nimic. Am salvat siteul si cred ca o sa comand si eu ceva pe viitor. Silvia

    RăspundețiȘtergere
  8. O gramada de bunatati sunt pe siteul asta , uite chiar nu stiam de el .Si eu pun mare pret pe produsele bio. Asa, acum sa iti raspund la intrebari : nu am incercat produsele ,iar cel mai interesant produs achizitionat de tine este crema masca vitaminizanta pentru maini .De pe site mi-au atras atentia in mod deosebit urmatoarele....crema protectoare si hidratanta de zi si vitaminele vii pentru par si corp.Orice produs care are in descrierea lui cuvantul vitamine ma atrage ca un magnet, nu stiu de ce :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, vitaminele alea au fost si pe lista mea, denumirea m-a atras ca un magnet, deci inteleg perfect ce ai scris. Dupa ce incerc produsele astea actualizez lista. :)

      Ștergere
  9. Cred că m-ar tenta perlele, dar cu o altă aromă și crema de corp pentru fermitate.Nu am folosit niciodată o mască pentru mâini, eu uit să mă dau și cu cremă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu-mi dau cu crema de maini in fiecare zi, tocmai d-aia am ales un tratament care sa faca mai mult decat o crema. O sa vad cum mi se pare.

      Ștergere