Cumparaturi colorate de pe ebay

25.3.14

Cum s-a incalzit vremea cum am simtit nevoia de ceva culoare in viata mea, asa ca am inceput cu o pereche de cercei. Am dat 5 ron pe ei si au ajuns in circa doua saptamani, asa ca de-abia astept sa ii port. Am mai vazut modelul asta si intr-o combinatie cu verde menta si ma bate gandul sa ii iau, eu obisnuiesc sa ii port cu tricouri simple sau cu rochii maxi si sunt de efect.


Acum vrea doua saptamani (am observat ca au inceput sa vina coletele din Asia mult mai repede) mi-am luat un set de suporturi de pahar/ cana din silicon. Le-am vazut intamplator, dar mi-au placut ca-s colorate si sub forma de nasturi uriasi. In realitate arata si mai bine si chiar imi dau o stare de veselie.


Intr-o seara am licitat la cateva coliere colorate si m-am ales cu cel de mai jos, e de efect si vesel, asa ca o sa-l port destul de des (sper). Am niste tricouri simple, colorate cu care merg perfect. Sper sa nu ma irit de la metal pe gat ca am tot patit-o in ultima vreme. (poza am luat-o de pe ebay ca n-a fost chip sa-mi iasa una ca lumea)


Nu multe, doar cat sa ma faca sa zambesc, cateodata avem nevoie si de bucurii d-astea superficiale.

30 de comentarii

  1. Cat de dragute♥

    http : //merysyl.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbi cerceii , chiar iti dau o stare de bine cand ii privesti . Am asteptat si eu primavara sa pot sa port cercelusi colorati :) . Este foarte dragut si colierul, sa le porti cu mare placere . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, m-am gandit ca sigur vom inveseli si cea mai banala tinuta. Eu nici n-am purtat cercei in ultima vreme, asa ca aveam nevoie de un impuls. :)

      Ștergere
  3. Tot ce am vazut aici mi se pare superb,desi mai rar patesc asa:) Bucura-te de micile obiecte colorate:) Ei intradevar ne fac ziua mai frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, uneori chiar avem nevoie de mici ajutoare colorate. :)

      Ștergere
  4. Ce simpatice sunt suporturile de pahare, cred ca o sa imi iau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt haioase rau, pe langa faptul ca-s practice - eu am talentul sa imping cu mana pahare/ cani, astea chiar nu se misca. :)

      Ștergere
  5. Si mie mi-au venit 4 colete din China deodata, desi timpul de asteptare tot o luna a fost si numai doua din produse au fost pentru mine. Am observat insa ca ce am comandat prin ianuarie a ajuns mult mai repede, cca. 2-3 saptamani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am primit zilele astea colete cu comenzi din prima saptamana a lunii asteia, iar saptamana trecuta am primit doua colete dupa mai putin de 10 zile.

      Ștergere
  6. Chiar frumoase si de efect! Ai ales foarte bine!
    Sa le porti/sa le folosesti sanatoasa! :)

    Te pup, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac lucrurile simple, dar de efect care schimba o tinuta cu totul, spre astea ma orientez de obicei, desi de data asta nu-s chiar asa simple. :))

      Ștergere
  7. Colierul e tare smecher! Imi place, place! Sa le folosesti pe toate cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, genul asta de cumparaturi sunt alea care imi ofera cea mai mare satisfactie :))

      Ștergere
  8. Foarte frumosi cerceii ! Ai primit vreodata colete ( de fapt plicuri ) direct in cutia postala fara sa mai fii nevoita sa mergi la oficiul vamal ? Din UK mi se intampla frecvent (daca sunt obiecte mici care incap intr-un plic) dar din China , nu... trebuie sa merg la posta de fiecare data si e o coada...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am primit in trecut, in Bucuresti nu mai exista oficiul vamal de anul trecut, totul vine la oficiul postal de cartier, dar eu nici macar acolo nu ma duc, ca am un postas de treaba si mi le aduce acasa. (doar daca e ceva prea voluminos ma duc sa ridic eu)

      Ștergere
  9. Asa-i, astfel de bucurii sunt binevenite :) Imi plac toate, sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumoase si colorate sunt cumparaturile tale! Eu ma tot tin departe de cumparaturile on-line, e greu, dar rezist cu stoicism. :) Preferatii mei sunt cerceii, cred ca ar trebui sa-i iei si pe verde, suna tare bine din descrierea facuta de tine. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ebay e parte din lumea mea, nici nu incerc sa mai rezist, ci doar sa controlez ce cumpar (atat cat pot). O sa urmaresc sa ii prind tot la o licitatie. :)

      Ștergere
  11. Să te bucuri de toate cu zâmbet şi voie bună, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt curios de care e-bay vorbesti, u.s sau .uk or de?
    Ma mir ca nu exista si o varianta romaneasca avand in vedere ca lumea e destul de captata chiar si in romania de ceea ce se numeste internet si cumparaturi pe net, sau ar trebui sa inteleg ca nivelul noatru il reprezinta doar ocazii si tocmai/mercador?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cumpar atat de pe co.uk, cat si de pe .com, in functie de ceea ce caut. N-o sa ajungem noi niciodata la nivelul ebayului, in Romania se poarta neseriozitatea si tepele, asta e domeniul in care excelam, deci da, okazii si mercador sau tocmai sau altele de gen sunt ceea ce avem.

      Ștergere
  13. Cata culoare vad eu aici, simpatice foc toate!

    RăspundețiȘtergere