Comanzi mancare on-line? Quicky te ajuta!

14.3.14

Sunt curioasa daca voi comandati mancare on-line. Eu o faceam frecvent cand eram la birou (acum de cand lucrez de acasa o fac mult mai rar, dar cand si cand ma mai trece cate o pofta) si de multe ori pierdeam prea mult pana ma hotaram de unde, ce si cum. Pentru ca stiam 2-3 localuri care livrau repede si fara batai de cap, de cele mai multe ori apelam la ele si nu mai cautam altceva, desi as fi vrut sa incerc si alte produse. Asta pentru ca habar n-aveam ca exista Quicky.

Ce este Quicky? Este o platforma dezvoltata in anul 2006, care a pornit cu un numar restrans de restaurante, dar care a ajuns astazi sa colaboreze cu multe restaurante si sa ofere peste 5700 preparate culinare. Cand mi-am creat contul pe site am descoperit in zona mea peste 40 restaurante cu livrare la domiciliu (multe din ele cu livrare gratuita la comenzi chiar rezonabile ca suma) de care nu stiam.

Ceea ce mi-a placut este faptul ca am vazut o gama variata de produse, de la mancare traditionala la preparate italienesti, mexicane, libaneze si orice altceva v-ar trece prin minte (inclusiv mancare fast-food, daca va tenteaza). Comanda se poate face atat pe site, cat si telefonic, eu care ador shoppingul on-line (fie el si de mancare) n-as suna sa dau comanda, dar este util.

N-am comandat pana acum pe site din simplul motiv ca habar n-aveam ca exista, insa am de gand s-o fac in perioada urmatoare. Vreau sa incerc mancarea libaneza (am vazut niste oferte interesante - in cazul in care va inscrieti la newsletter veti primi pe mail direct promotiile), cea indiana si sa mai incerc si altceva din bucataria chinezeasca, care imi place mult in ultima vreme.

Intrebarea mea este: ati folosit Quicky pana acum? (intrebarea asta este mai mult pentru cititoarele mele din Bucuresti, ca in tara nu prea sunt multe oferte) Stiati de site? Cum vi se pare? Aveti ceva recomandari de restaurante care fac mancare buna?

6 comentarii

  1. Da, eu am folosit Quicky de cateva ori (la munca impreuna cu colegii) si n-am avut probleme. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, ma bucur sa aud ca sunt seriosi, multumesc pentru raspuns. :)

      Ștergere
  2. Nu am folosit niciodata, nici nu auzisem, dar e bine de stiut. Eu comand foarte rar si nu stiu multe locuri, asa ca mi se pare foarte util site-ul asta.
    Am intrat acum si mi se pare super bine organizat, chiar imi place.
    Multumim de pont.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi s-a parut interesant, asa ca m-am gandit ca nu strica o postare scurta despre asta. :)

      Ștergere
  3. Nefiind din București, nu am auzit de ei.Aveam o perioadă când mai comandam mâncare, însă numai când nu aveam timp pentru a găti.Acum parcă preferăm mai mult să ieșim la restaurant, să testăm locuri și mâncăruri noi dacă nu am nimic preparat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa ai timp de iesit, eu nu prea mai reusesc deloc asta.

      Ștergere