Comanda de pe Asos si o geanta noua

31.3.14

Acum mai bine de doua saptamani am dat o comanda pe Asos, care s-a tot lasat asteptata, dar pana la urma a ajuns astazi (coletul arata ca dupa razboi, dar continutul nu a fost afectat). Produsele Anatomicals nu-mi sunt total necunoscute, am mai incercat ceva acum cativa ani si mi s-au parut ok, asa ca am profitat ca erau deja la oferta la jumatate de pret la care s-a adaugat o reducere de inca 20% si am luat doua seturi.

Primul set este Three Wishes for Hands that Do Dishes (hand care kit) si contine exfoliant si crema de maini si o pereche de manusi de cauciuc (eu n-am spalat niciodata vasele cu manusi, dar o sa incerc), iar al doilea Another Fine Stress We've Gotton You out of (relaxing bath kit) si contine o masca de fata, sare de baie, o lumanare parfumata si o perna pentru baie. Au fost mai mult un moft, dar nu-mi pare rau.



De ceva vreme ma tot uit pe Groupon sa gasesc o oferta care sa ma tenteze (aveam in cont niste bonusuri de aproape un an si se apropia data de expirare si am zis sa profit de ele) si saptamana trecuta am vazut o geanta plic care mi s-a parut interesanta si am dat comanda. Azi dimineata m-am trezit cu curierul la usa, am achitat transportul (7 ron) si am o geanta plic noua cu imprimeu de ziar. Imi place! (bineinteles ca are si lant metalic, insa am uitat de el cand am facut fotografia)


Sa aveti o saptamana frumoasa!

12 comentarii

  1. Eu spal vasele doar cu manusi , nici nu-mi imaginez altfel :) . Dar aici este vorba si de obisnuinta, pentru ca unele persoane nu pot spala cu manusi . Imi plac produsele care le-ai comandat, in special plicul.Sa folosesti cu placere tot ce ai cumparat .Te pup si iti doresc o saptamana frumoasa.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa incerc si eu, desi cred ca mai degraba o sa le incerce mama, sa ai si tu o saptamana minunata :)

      Ștergere
  2. E geniala geanta! E smechera rau! S-o porti iubita ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare gentuta plic! In mod ciudat, mie nu mi se usuca mainile de la spalatul vaselor, ci de la sapunul lichid pe care, volens nolens, il folosesc 5 zile pe saptamana.

    Doar atat ti-ai luat de pe Asos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se usuca deloc, insa n-o sa zic nu cand e vorba sa incerc ceva nou. Da, a fost un moft comanda aia, dar chiar imi pare bine ca am dat-o. :)

      Ștergere
  4. De cand am facut un fel de eczema, probabil o dermatita numulara, am renuntat la spalatul vaselor pana am cumparat manusi speciale. Acum pot spala linistita, desi nu este prea comod.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand sunt probleme cu pielea e rau, eu am avut probleme la picioare, la maini pana acum n-au fost si sper nici sa nu fie.

      Ștergere
  5. Gentuta este frumoasa foc, sa o porti sanatoasa. Eu spal mereu vasele cu manusi( chiar daca este incomod) ...cu apa asta dura cu clor nici crema de galbenele nu`mi mai salveaza mainile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca te ai obisnuit asa, o sa incerc si eu sa vad cum e :)

      Ștergere