Cateva produse care imi plac mult

27.3.14

Desi am o gramada de produse noi de incercat, tot intind mana dupa cateva produse care isi fac treaba foarte bine si care imi plac la nebunie. O sa incep cu fiolele de la Floritene de care v-am mai povestit (eu le-am luat de la Dallmir, pretul fiind mai bun decat la Plafar) - intai folosesc fiola cu Edelweiss + acid hialuronic + complexul Unirepair dupa care aplic fiola cu colagen (tenul meu este incantat de combinatia asta, insa am de gand sa introduc de doua ori pe saptamana si fiola cu acid hialuronic si AHA care mi-a placut mult de tot). M-am obisnuit sa le folosesc seara si nu simt nevoia de altceva. De 2 ori pe saptamana aplic si uleiul cu macese de la Pai si dimineata ma trezesc cu piele intinsa si luminoasa.


Sprayurile pentru volum (la radacina si pe toata lungimea) din gama Luxurious Volume de la John Frieda mi se par fenomenale (samponul si balsamul din gama n-am apucat sa le incerc inca, dar de-abia astept sa termin ce am - sunt extrem de curioasa sa vad ce iese daca folosesc toate produsele din gama). Le folosesc de cate ori vreau volum si par cret si un aspect dezordonat. Probabil ca daca as avea rabdare as obtine si un par perfect aranjat si cu volum, dar rabdarea nu era pe lista cand m-am nascut eu.


V-am mai spus pe blog ca sunt in cautare de un antiperspirant nou (daca ar fi sa zic o zona unde am pielea extrem de sensibila este axila - ma irit si am mancarimi de la majoritatea produselor) si intamplarea a facut sa primesc doua de la Nivea - Calm & Care l-am primit de la mama, iar Powder Touch direct de la Nivea (impreuna cu celelalte doua variante din gama asta, sprayul l-am incercat si este ok, dar prefer varianta cu bila). Imi plac amandoua, asa ca nu cred ca o sa ma incerc altceva, ci o sa raman la astea.


Am si cateva produse de machiaj pe care le-am folosit des in perioada asta - iluminatoarele lichide (Glimmershimmer) de la MAC - pe care le-au scos de ceva vreme din productie si nu pricep de ce - sunt perfecte pentru perioada asta. Eu am On The Town si Astral Rays si intind mana dupa ele mai des decat dupa cele pudra.


Rujul Orange Soda de la NYX (sa nu uit - pana pe 30 puteti beneficia de 30% reducere la produsele NYX, Sleek, Kett si Real Techniques pe Makeup Shop - gasiti detalii aici) imi place mult si l-am tot folosit in combinatie cu un gloss de la Dior - Trenchcoat Beige, care a stat mult timp in sertar, insa in combinatia asta chiar mi se pare misto.


Si nu in ultimul rand HD Photogenic Concealer de la NYX (foarte pigmentat, acopera foarte bine si este cremos) si Sheer Lights Illuminating Pen de la Elizabeth Arden (01 Soft) pe care il folosesc in zona cearcanelor. Sunt singurele pe care le-am folosit in ultimele saptamani si chiar imi plac.


As putea continua, dar ma opresc aici. Daca va doriti pensulele de la Real Techniques sau ceva produse de la NYX sau Sleek, profitati de oferta de care v-am spus mai sus - e chiar buna.

6 comentarii

  1. Buna Camelia,

    La recomandarea ta am cumparat si eu fiola de Acid hialuronic, insa nu am observat nicio diferenta din pacate. Am aplicat-o ca in 4 zile, atat mi-a ajuns mie din fiola.
    Tu cam la a cata fiola esti?
    Folosesti si altceva (crema?) in afara de fiola aplicata seara?

    Mersi,

    Pisik

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca puteai sa vezi cine stie ce efecte in 4 zile, pielea are nevoie de 28 zile pentru a se regenera, eu le folosesc de aproape 2 luni cred, in diverse combinatii. Nu aplic nici o crema, de cele mai multe ori nu simt nevoia, cand si cand aplic uleiul de la Pai seara, cum am scris in postare. Depinde si de ce probleme vrei sa tratezi - eu am vrut ceva pentru elasticitate si hidratare.

      Ștergere
    2. Cred ca ai dreptate. Eu am inceput cu o fiola. si speram sa ad rezultate cam dupa 1 fiola sincera sa fiu :D nu stiu daca se poate, dar asa speram. Am mai cumparat acum cateva zile si pe a doua si vom vedea.
      Eu sper sa tratez cateva riduri de expresie, sant labio nazal pronuntat etc - am peste 30 de ani si duc o viata f nesanatoasa (stress, etc) si mi se pare ca se resimte asta pe tenul meu, si eu imi descopar cateva mici linii, parca trasaturi obosite.
      Hitratarea chiar nu stiu daca e la cote bune, ma tem insa ca nu pt ca nu prea beau apa cat ar trebui :(

      Pisik

      Ștergere
    3. Poti sa incerci sa aplici dupa una cu colagen sau coenzima Q10, eu am si serumul cu acod hialuronic de la Floritene si de-abia asteptam sa-l incerc, insa fiolele imi plac asa mult ca n-am apucat sa-l incerc. :)

      Ștergere
  2. Mi-am luat si eu vreo patru fiole diferite de la targ si am vazut ca se gasesc si la mine in Big Berceni. Am fost multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac mult, am incercat vreo 6 tipuri pana acum.

      Ștergere