Cateva noutati in arsenalul meu

7.3.14

Zilele trecute am avut pofta de ceva nou, asa ca am cautat in sertarele mele (acum stiti ce e cu ele ca doar v-am aratat in postarea asta) si am scos cateva produse pe care am inceput deja sa le folosesc.

Gelul de dus de la Boots din gama Mediterranean cu migdale, germeni de grau si lapte l-am mai avut si-mi place. L-am primit intr-un set cu exfoliantul si untul de corp acum ceva vreme si tot am asteptat sa termin ce folosesc ca sa-l incep. Bineinteles ca n-am terminat nici un gel de dus (e foarte greu cand ai nu stiu cate incepute), dar n-a mai contat. Vroiam altceva ... si gata.


Crema nuantatoare de la Fresh Look am primit-o acum ceva vreme la un eveniment si m-am gandit ca e perfecta pentru perioada asta, cand tenul meu arata foarte bine si n-am nevoie de cine stie ce acoperire. Cei de la SlimArt o folosesc dupa sedintele de epilare cu IPL, deci stiu cum e ca am folosit-o de atatea ori in clinica. Nu stiu daca este disponibila pentru vanzare in Romania.


Volume Vertige Mascara de la Yves Rocher mi-a trezit curiozitatea de cand l-am primit, dar am rezistat eroic pentru ca aveam prea multe produse de acest fel incepute. Insa de data asta n-am mai tinut cont de nimic, am vrut ceva nou si l-am desfacut. Imi place, insa n-am apucat sa-l folosesc decat de cateva ori, asa ca n-am o parere clara despre ce poate si ce nu poate.


Ultimele doua produse sunt pentru par - din gama Curls Rock de la Tigi: sprayul si boosterul pentru bucle. Le am de ceva vreme si am mai zis ca le folosesc si n-am apucat, de data asta sper ca lucrurile sa stea diferit. Mi-a crescut parul destul de mult si l-am lasat des cret cum e de la mama natura, asa ca astea doua produse sper eu sa ma ajute putin. Vom vedea.


Ati incercat vreunul dintre aceste produse? Cum vi s-au parut?

16 comentarii

  1. Gelul de dus ma tenteaza cel mai tare! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am folosit aseara (dupa ce m-am trezit), miroase bine, dar mi s-a parut ca mi-a uscat putin pielea, ceea ce nu mi s-a intamplat pana acum, ramane de vazut daca a fost doar o impresie.

      Ștergere
  2. Nu am incercat niciun produs mentionat, dar mie mi se par interesante ultimele doua, cele pentru par.
    Timp de vreo patru, cinci luni nu am "bagat" placa sau feohn-ul in el, iar schimbarile texturii, ale stralucirii si sanatatii firului sunt vizibile (si "palpabile":D). Cum si eu am parul buclat in sinea lui :)) sunt curioasa de efectul produselor. :)
    Sunt convinsa ca gelul de dus si mascara vor fi pe placul tau. :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pe placa nici nu mai stiu de cand n-am pus mana, dar foehn-ul il folosesc mai des ca mi se usuca foarte greu parul. Nu ti-a stricat deloc pauza asta, sunt convinsa. :)

      Ștergere
  3. Crema nuantatoare ma tenteaza cel mai mult dintre toate, si eu caut acoperire medie/mica in momentul de fata.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca sunt putin ignoranta in domeniu dar de firmele astea chiar nu am auzit... sunt bune? Se gasesc si la noi in magazine ?
    De cand tot spun ca am sa incerc rimelurile de la yr si nu am apucat ... poate faci un review . Eu , una, chiar sunt interesata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Boots se gasesc in Sensiblu, mi-e greu sa cred ca n-ai auzit de ele. Fresh Look este o gama profesionala si nu stiu daca se gaseste in tara asa cum am scris si in postare, produsele Tigi sunt super cunoscute, poate nu le-ai dat tu atentie, dar sigur ai auzit/ citit de ele. O sa ii fac review dupa ce-l folosesc o perioada.

      Ștergere
  5. Gelul de dus ma tenteaza. Imi plac produsele de la Boots, pacat ca le gasesc doar la Sensiblu. De sampoanele Tigi nu prea am auzit lucruri bune...poate nu mi-am ales eu bine produsul. Recomanda-mi si mie un scrub de corp bun. La multi ani de 8 martie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun, dar prea scump dupa parerea mea. Eu am incercat vreo 3 game de la Tigi - ma refer la sampon si balsam - si mi-au placut destul de mult. Ce-ai incercat tu si nu ti-a facut bine? In ceea ce priveste scrubul imi place mult cel oriental de la Yves Rocher, insa pretul e mult prea mare, cele de la Boots mi-au placut mult (cel cu migdale, fistic si masline e preferatul meu), acum am ceva de la Palmer's, dar n-am inca o parere formata despre el. Sper ca ai petrecut o zi frumoasa. :)

      Ștergere
    2. O sa incerc si eu scrubul de la Boots. Am petrecut o zi tare frumoasa alaturi de baietelul meu de 3 luni.Nu-mi curata parul foarte bine..poate am eu vreo obsesie dar vreau ca parul sa scartaie, asa stiu ca e ok.

      Ștergere
    3. Am inteles ca si pe iHerb este unul de la Giovanni (asta e linkul: http://www.iherb.com/giovanni-hot-chocolate-sugar-scrub-9-oz-260-g/12213#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-us&w=chocolate%20scrub&rc=3&sr=null&ic=1?rcode=quv324) foarte bun, nu l-am incercat, dar poate te tenteaza. Eu nu vreau sa-mi scartaie parul decat cand stiu ca am folosit foarte multe produse si-l simt incarcat, in general doar la 2-3 saptamani folosesc un sampon care sa curete in profunzime (cel de la Enliven care e foarte ieftin curata foarte bine, insa eu nu l-as folosi la fiecare spalare, arunca o privire poate iti face cu ochiul).

      Ștergere
  6. Sunt curioasa de produsele Tigi,fiindca si eu am parul cret:) Si,am si descoperit puntull comun cu Camelia;) Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat aseara sprayul in combinatie cu cel pentru volum de la John Frieda si sa stii ca efectul a fost wow. Dar asta e doar prima impresie, mai incerc pana sa-mi fac o parere clara.

      Ștergere
  7. Mi-aș fi dorit și eu bucle, dar nu a fost să fie...Produsele Boots mi se par ok, nu am avut dezamăgiri cu această firmă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ai parul drept vrei bucle si invers, eu am perioade cand imi place parul meu cret si perioade cand nu-l suport. Nici pe mine nu prea m-au dezamagit produsele de la Boots, desi in ultimi 2 ani nu prea am incercat multe (inainte le foloseam mult mai des).

      Ștergere