Cand eram mica credeam ...

14.3.14

... ca emisiunile raman in televizor. Da, nu glumesc! Vorbesc de '82-83 ... imi amintesc ca am plecat cu ai mei intr-o vizita si de-abia asteptam sa ma intorc acasa sa continui sa ma uit la ... nu mai stiu la ce (intelegeti-ma si voi aveam 3 ani) ... dar sa ma uit la ce ma uitam inainte sa plecam. Ce dezamagire a fost pe capul meu cand am descoperit ca in televizor era altceva. Nu-mi amintesc ce explicatie am primit, dar imi amintesc perfect cat de suparata am fost. Noroc ca dupa scurt timp a facut tata rost de un video si de casete cu desene animate si mi-a trecut supararea.

Si ca sa nu ziceti ca nu puteti sa va imaginati faza va las cu o poza a mea de atunci ... inca am o legatura speciala cu masinile. Si daca stau sa ma gandesc ... acum conduc o masina alba, dar nu mai sunt atat de creata ... si nici de bronzata. Si nici masina nu e decapotabila.


Voi ce credeati cand erati mici?

14 comentarii

  1. Ce simpatica erai , imi place mult poza :)
    Eu cand eram mica credeam in omul negru (se spunea atunci ca te asteapta in scara blocului ascuns in ceva colt) si chiar si acum matura fiind imi e frica de scarile de bloc intunecoase :)) (dar nu de omul negru) ci de hoti .Hi hi
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a speriat nimeni cu omul negru, dar si eu sunt atenta cand intru intr-o scara de bloc, nu stiu de ce, probabil instinctul de autoaparare ...

      Ștergere
  2. Eu credeam ca pot lua chestii din televizor, gen dulciuri, jucarii, etc. Chiar nu stiu de ce aveam impresia asta, ca nu m-am ales niciodata cu nimic de acolo... :))))))))))
    Poza e adorabila si ce masina de epoca aveai! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, misto asta cu luatul din televizor. Nu era masina mea, era una d-aia de se faceau poze in ea, cred ca la Govora (mai am una calare din perioada aia). :))

      Ștergere
  3. Eu credeam ca gaurile de la priza comunica cu alta camera...imi imaginam elefanti si girafe dincolo. Poate de-asta am bagat si un cui:)) Pana a desfacut tataie intr-o zi priza si am vazut niste fire. Dezamagire totala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna asta, imi place, era o intreaga gradina zoologica in mintea ta. :))

      Ștergere
  4. Eu credeam ca la televizorul fiecaruia se difuzeaza altceva! Ceea ce se vedea la mine era numai la mine! :)))
    Pup, Camelia!
    M-a distrat postarea ta...

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu aveai imaginatie bogata, a mea era statica, ma astepta in televizor. :))

      Ștergere
  5. Eu credeam ca medicul pediatru poate sa-mi faca injectie chiar daca nu e langa mine, era cea mai mare temere a mea, banuiesc ca mi-a zis cineva ceva ca daca nu-s cuminte cheama medicul si asa mi-a ramas in cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta credeam ca mi-au zis-o si mie la un moment dat. Mai fac si acum glume pe seama asta cu mama si ii spun ca nu avea idei prea bune. :)

      Ștergere
  6. Tot legat de tv, eu imi aduc aminte ca aveam impresia ca, pt a face noapte in filme, era construita o cupola uriasa ca sa faca intuneric acolo unde sunt personajele. Nici nu intelegeam cum se fac , de fapt, filmele pt ca aveam vreo cinci ani dar ma rodea curiozitatea mai mult cum de este noapte in film iar la mine era lumina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca televizorul era fascinatia noastra si fiecare ne puneam diverse intrebari. :)

      Ștergere
  7. Ce drăgălașă erai așa crețulină....Nu îmi amintesc exact ceea ce credeam, poate doar, că lumea este frumoasă și că răul, invidia și urâțenia oamenilor nu există.

    RăspundețiȘtergere