Cadouri pentru mine

18.3.14

Ieri seara am ridicat de la posta doua colete si de-abia asteptam sa ajung acasa sa vad ce e inauntru, aveam o idee despre ce o sa primesc, dar stiam ca o sa am parte si de surprize si ... am gasit niste surprize mai mult decat frumoase. Va multumesc mult pentru cadouri (stiti voi cine sunteti).

Colierul a fost surpriza pe care n-o asteptam si care m-a lasat fara cuvinte pret de cateva secunde. Acum cateva zile m-am uitat la niste coliere masive si colorate, dar nu m-am decis la nimic si gandul a ramas acolo. Asa ca ieri cand am vazut colierul am zambit larg (da' larg, cu toata gura) si m-am gandit la multe lucruri.


Oja Pussy Galore din colectia Sand de la OPI stiam ca o s-o primesc si chiar sunt curioasa s-o incerc (singura oja nisipoasa pe care o am este Aurora de la Rimmel, care imi place mult, chiar daca nu e usor de purtat). Tarta Black Cherry imi place la nebunie (nu stiu cum am ratat-o sambata cand am fost la Yankee Candle), iar cuburile de picioare de la Yves Rocher le folosesc des, iar vanilia imi place cel mai mult. Tot ce am primit m-a bucurat si m-a facut sa zambesc.


Ce m-a entuziasmat cel mai tare in cel de-al doilea colet este pensula de la Zoeva - 110 (Face Shape), pe care o astept din ianuarie, am o lista intreaga cu pensulele pe care le vreau, dar pe asta mi-am dorit-o cel mai mult si am primit-o. De abia astept s-o folosesc.


Cu ocazia asta am primit si cateva produse de la P2 (prima data cand le incerc): oja din gama Last Forever - 031 (Love Letter), Couture Lip Polish Stain - 010 First Casting si nu in ultimul rand un produs despre care am citit numai lucruri bune - Ultra Rich Cuticle Cream.


De crema de maini Pivoine Flora (unt de shea si ulei de samburi de struguri) de la L'Occitane si de apa de toaleta Vanilla Blossom de la Monotheme (nici nu auzisem de ei pana aseara) nu am stiut nimic, asa ca m-am bucurat cand le-am gasit in colet.


Mai erau cateva mici surprize pe acolo, dar le pastrez pentru mine. Voi ce surprize frumoase ati primit in ultima vreme?

36 de comentarii

  1. Minunate surprize ai primit. Sa le folosesti cu placere pe toate!Mirosul de vanilie e si preferatul meu asa ca recunosc ca te invidiez un pic pentru noul parfum!:) poza cu produsele p2 m-a facut sa zambesc. Tematica roz merge mereu cu o stare de veselie, nu?:) De multa vreme visez si eu la pensule Zoeva si poate la un moment dat o sa le vina randul. Tarta aceea nu am testat-o inca si cred ca ar cam fi cazul!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca m-am gandit si eu cat de bine arata asa la gramada toate roz, multumesc. Sigur o sa-ti placa tarta, eu nu stiu cum n-am descoperit-o pana acum. :)

      Ștergere
  2. toate sunt superbe, sa le folosesti cu placere. Stii cumva daca in Romania vinde cineva produse P2 ? thanks! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, multumesc, eu nu le-am vazut nicaieri, poate pe okazii sa gasesti ceva, dar nu cred sa fie vreo selectie mare.

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu placere! Oja OPI mi-ar placea si mie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o s-o incerc in curand ca ma roade curiozitatea. :)

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere! Colierul este frumos foc ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate cadouri, sa te bucuri de ele! Colierul e superb, m-am tot uitat si eu la el, dar mi s-a parut un pic cam prea scump totusi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nici nu stiu de unde e si nici cat costa - n-am fost in magazine de ceva vreme, insa imi place mult si am cateva rochii cu care o sa arate foarte bine. :)

      Ștergere
  6. E super frumos colierul! :)
    Si celelalte lucrusoare imi place, dar colierul e cel mai cel :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca crema de maini miroase divin, aroma de vanilie si mie imi place dar sa nu fie predominanta. Sa le folosesti pe toate cu placere.
    Am primit de curand cateva colete care m-au binedispus, unul dintre ele a venit la usa si imi era teama sa nu cumva sa-mi ceara tva-ul, asa cum astia de la dhl vad ca fac chiar daca e un premiu, apoi altul la care nu ma asteptam sa primesc atatea. Primavara asta mi-a adus multe rochii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, sa te bucuri si tu de tot ce ai primit. :)

      Ștergere
  8. waa, cate chestii dragute!colierul e genial:) pensula ta mi-a adus aminte ca ma intereseaza si pe una ceva in genul. sa le folosesti/ porti cu placere!
    te pup.

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e deosebit, Bdellium are ceva asemenator cu pensula de la Zoeva.

      Ștergere
  9. Si eu visez la o pensula Zoeva de ceva timp.
    Sa te bucuri de toate. Colierul este superb, imi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de ceva vreme tot ma gandesc la ele, aveam o lista mai lunga, dar asta era aia care ma tenta cel mai mult. Multumesc :)

      Ștergere
  10. Wow ce de goodies..ma bucur pt tine si parca ma vedeam pe mine cu zambetul larg pe fata. Ador sa primesc cadouri indiferent ce e

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-au inseninat ziua, cine nu se bucura cand primeste cadouri? :)

      Ștergere
  11. Imi doresc si eu tare mult cateva penzule Zoeva. Sa folosesti iubita tot ce-ai primit!

    RăspundețiȘtergere
  12. cate lucruri frumoase! sa le folo cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cate lucruri minunate ai primit, mie imi place la nebunie colierul, ce combinatie reusita de culori!
    Pop Culture&Fashion Magic

    RăspundețiȘtergere
  14. Să te bucuri de toate, Camelia, cu sănătate şi voioşie! ♥

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac toate, sa te bucuri de ele. Silvia

    RăspundețiȘtergere
  16. Frumoase cadouri, să le folosești cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  17. Camelia, m-ai convins! Renunt la Sigma F35 si o iau si eu pe aceasta de la Zoeva. :) Observ ca-i postarea din 2014,deci o folosesti de ceva vreme. Multumita si in prezent pentru modul cum aplica pudra de contur? Alte pensule Zoeva ai mai testat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am testat alte pensule de la Zoeva si nici pe asta n-o prea folosesc pentru contur. Si pensula de contur de la Real Techniques e buna.

      Ștergere