Astazi ...

8.3.14

Desi n-am dormit aproape deloc (va spuneam zilele trecute pe Facebook ca am probleme cu somnul in ultimele saptamani si nimic nu m-a ajutat) ziua asta a inceput mult mai bine ca altele. Momentele de alint petrecute cu Bella ma "ridica" intotdeauna si astazi a fost o zi altfel, dupa ce in ultima vreme nu am fost deloc in gratiile ei (a avut o otita destul de urata si n-am fost tocmai persoana ei preferata cand a trebuit s-o curat si sa ii pun picaturi) ne-am "impacat". N-o sa pot niciodata sa multumesc suficient pentru ce aduce Bella in viata mea in fiecare zi.


Nu pot sa spun ca ma innebunesc foarte tare dupa dulciuri (in afara de ciocolata de la Milka care e preferata mea nu prea poftesc la nimic) insa desertul cu spuma de la Lidl imi place mult, asa ca am zambit larg cand am vazut ca face parte din cadoul meu de astazi. Si am rezistat pana acum sa desfac cutia, dar dupa ce apas butonul "publicati" se schimba treaba.


Mama ma cunoaste bine (din anumite puncte de vedere) si stie ca lumanarile parfumate sunt printre placerile mele declarate, asa ca mi-a luat cele doua lumanari pe care le-am folosit in ultima vreme: vanilie si vanilie cu lemn de santal de la Gala. Mai e cazul sa spun ca m-am bucurat mult?


Planuri marete nu am pentru ziua de astazi, as fi vrut sa ma odihnesc, dar nu mi-a iesit, asa ca am de gand sa ma vad cu niste prieteni dupa-amiaza, sa stam de vorba si sa ne simtim bine. Si sa port noile mele cadouri - bratara si cerceii cu stele de mare. Arata bine, nu e asa?



Voi ce planuri aveti pentru astazi?

Later edit: o sa anunt maine castigatoarea giveawayul de inceput de primavara.

14 comentarii

  1. Astazi nu m-am simtit bine deloc si am stat in casa. Ba m-am mai si suparat din cauza unor probleme ... Asa ca n-a fost o zi prea reusita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat sa ma detasez de probleme desi nici la mine lucrurile nu-s asa roz, pe seara chiar am reusit sa rad mult si sa ma simt bine, chiar aveam nevoie de asta.

      Ștergere
  2. La multi ani! O zi cu mult soare in suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, a fost o zi chiar misto, mult mai misto decat ma asteptam eu. :)

      Ștergere
  3. La multi ani, Camelia! Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa, cadourile sunt minunate!
    Cat despre Bella, inteleg perfect, eu le-am dat alor mele pastilute antiparaziti saptamana asta si amandoua s-au suparat pe mine cateva zile :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani si tie Georgiana! Sper ca ai avut o zi frumoasa si tu, a mea in final a fost chiar mai buna decat speram. Bella s-a suparat atat de rau pe mine ca a vrut si sa ma muste, asta spune tot. :)

      Ștergere
  4. La multi ani, draga Camelia! Sa ai o primavara frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, iti doresc si tie ce-mi doresc si mie: oameni frumosi si clipe minunate care sa-ti bucure inima.

      Ștergere
  5. Scumpica de Bella :-) Eu astazi am fost la Zumba cu nasica mea. Ne-am distrat de minune..a fost o gura de aer avand in vedere ca de 3 luni sunt cu bebelinul non stop. Asa ca eu nu am somn dar nu din cauza mea :-) Sper sa revina vremea frumoasa. La multi ani si o primavara frumoasa sa ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar cred ca aveai nevoie de putin timp numai pentru tine, ar fi bine daca ai putea s-o faci mai des, ti-ai incarca bateriile. Sa ai si tu o primavara minunata, plina de lucruri frumoase si oameni si mai frumosi.

      Ștergere
  6. La multi ani, sa ai o primavara frumoasa plina de bucurii . O pup si pe Beluta :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost cu fetele la o pizza și apoi am ieșit cu soțul, doar noi doi.Depun un pupic pe boticul Bellei, îmi aduce aminte de cățelușa cumnatei mele, iar ochișorii ei sunt așa de blânzi...Să te bucuri de frumoasele cadouri și dacă nu îți plac dulciurile prea mult, te ajut eu cu devorarea lor :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai petrecut frumos, sigur te-ai simtit bine. Ma descurc, ma descurc :))

      Ștergere