Am plecat sa cumpar mancare si m-am intors cu pantofi!

14.3.14

... chiar asa s-a intamplat. Aseara m-am dus pana in Auchan sa caut zucchini, bineinteles ca am venit fara zucchini, dar cu patru perechi de incaltalminte si doua tricouri. Inainte era ceva comun sa fac d-astea, insa in ultima perioada (si ma refer ultimii 2-3 ani) chiar n-am mai comis-o. Dar aseara chiar n-am rezistat, adica n-a fost moft, ci necesitate. 

Probabil ca va amintiti ca am tot zis pe blog ca mi se umfla iar picioarele (am inceput din nou masajul si sper sa ma ajute cu circulatia limfei ca de acolo sunt problemele, asa ca sper in curand sa scap de problema asta) si prin urmare nu ma mai simteam bine in nimic. Aveam nevoie de niste balerini comozi si cand i-am vazut pe cei bleumarin la 24 ron am zis ca nu ma costa nimic sa ii incerc. Si tare bine am facut ... ca sunt foarte comozi (eu de obicei port 39, insa tot ce-am cumparat aseara a fost 40). Initial mi-am luat perechea bleumarin, dupa care m-am gandit ca daca tot sunt comozi sa-mi mai iau unii, insa nu ma puteam decide la culori - o gramada de culori si imprimeuri misto am vazut. Pana la urma i-am luat pe cei roz, o alegerea pe care n-as fi zis ca o s-o fac.



Si aveam nevoie si de niste tenisi (sa ies cu cainii afara) asa ca am cascat ochii poate gasesc ceva. Si am gasit unii cu 18 ron, i-am probat, m-am simtit chiar bine in ei si mi-am luat doua perechi. Mai erau cateva modele dragute, unii cu flori, altii cu animal print, dar eu i-am luat strict sa ies cu ei la plimbare, asa ca nu m-a interesat prea tare imprimeul.



Mi-au atras atentia niste tricouri cu dungi, insa in final mi-am luat altceva: un tricou gri cu o fata imprimata pe fata si mesajul Shine & Be Pretty si unul bej cu niste stele si ceva scris. Amandoua le-am luat foarte largi (cu un scop clar in cap, sa vedem si cum arata pus in practica). Au fost 15 ron bucata si sunt din bumbac 100%. Mai erau cateva modele dragute, unul cu niste pantofi mov, haios de tot, unul albastru foarte interesant si multe albe cu diverse imprimeuri.



E prima data cand fac o postare cu genul asta de cumparaturi, asa ca astept sa-mi spuneti daca va intereseaza sau nu. N-am de gand sa fac asta frecvent, insa balerinii si tricourile chiar merita banii pe care i-am dat.

27 de comentarii

  1. Oh my God !!! Maine merg in Auchan! Am zis !! Sunt foarte frumoase, sa le porti cu placere, imi plac tensii albi, sunt super-cute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Asa mi s-au parut si mie, mi-as mai fi luat vreo 2 perechi colorate :))

      Ștergere
  3. Imi plac mult balerinii roz si tenisii albi..foarteeeee draguti .Dar si tricourile sunt frumoase.Sa porti totul cu mare drag .Si da, mie imi plac postarile de genul asta si mai vreau :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai erau unii corai pe langa care m-am tot invartit, dar in final i-am luat pe cei roz. Mi s-au parut simpatice, de aia le-am luat, eu nu suport orice fel de material pe piele si sunt mereu atenta la ce cumpar.

      Ștergere
  4. Sunt draguti balerinii. Mi-am cumparat si eu o pereche rosii anul trecut si nu mi-au placut ca au talpa prea subtire, nu sunt foarte comozi la mers

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vad cand o sa merg mai mult cu ei, eu am avut unii pe care am dat o gramada de bani, cu talpa mai groasa si tot ma dureau picioarele. :)

      Ștergere
  5. Wow! Ce dragut e tricoul cu fata. Mi se pare super pt. 15 lei. Maine tot ma duceam in Auchan, mi-l iau si eu :)
    Balerinii pe roz ca ai tai ii am si eu de anul trecut, tot din Auchan :P
    Eu mai vreau astfel de postari, ador chilipirurile dragute :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca era unul si pe alb cu fata cu desen portocaliu, sa te uiti la toate ca erau unele chiar reusite. :)

      Ștergere
    2. Mi l-am luat si eu, dar pe cel cu portocaliu. Varianta cu roz nu o mai aveau :(
      Imi placea mult cu roz,e culoarea mea favorita, dar e dragut si cu portocaliu pana la urma :)))

      Ștergere
  6. da da, sa mai postezi cumparaturile ;)) imi plac mult tenesii albi <3 vreau si eu :(( dar nu am Auchan in zona :( decat in Timisoara, iar eu sunt din Hunedoara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasol cand n-ai magazin pe langa tine si vezi ceva ce-ti place.

      Ștergere
  7. Imi plac mult tricourile, sunt curioasa ce vrei sa faci cu ele :) Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem daca se si poate ce mi-a trecut mie prin cap, in ultima vreme n-am idei foarte bune, oricum si daca nu poate merg purtate si asa cum sunt. :))

      Ștergere
  8. Stiu balerinii din Auchan si chiar sunt grozavi ca si raport calitate/aspect/pret.
    Eu mi-am cumparat acum 2 ani unii simpli, bej si inca ii mai am si se tin bine. Au fost tot in jur de 20 de lei.
    Singurul motiv pentru care nu am profitat de aceasta oferta si anul asta este faptul ca, desi sunt comozi si usori si destul de rezistenti (costa cat o pizza, come on!), calapodul este totusi un pic cam lat pentru mine si se lăbărţează pe laterale cand pasesc. Dar jur ca ma tenteaza de fiecare data cand ii vad - arata ca niste bombonele de purtat si sunt atat de usori incat simti ca umbli in picioarele goale (one of my very favourite things to do) :)
    Eu imi gasesc fff greu incaltaminte (port 40-41, am trecut prin 2 operatii din cauza unghiilor incarnate si chiar nu mai sunt dispusa sa-mi omor picioarele de dragul "frumusetii") Eu procedez asa: dupa ce imi cumpar ceva de incaltat, port respectiva pereche de cateva ori. Daca imi place modelul, pretul si se dovedesc cu adevarat confortabili, ma intorc si cumpar rezerve :))) La numarul meu, nu stiu niciodata cand imi mai gasesc ceva de incaltat. Am pana acum rezerve la doua perechi de sandale si am cautat de am capiat rezerva pentru ghetutele pe care le-am purtat iarna asta (din pacate, nu am mai gasit).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, imi place modul tau de gandire, eu ma stiu ca nu-mi place sa ma duc in magazine, adica mersul in magazine imi place, nu-mi plac oamenii care se imping si sunt prost crescuti, asa ca mi-am luat cate 2 din prima. Si te inteleg cu marimea, eu dupa ce-am inceput sa am probleme cu picioarele umflate eram disperata ca n-aveam cu ce sa ma incalt (mi se umpla cumva laba piciorului sus si nu-ti trece piciorul cand sa-l bag, oribil).

      Ștergere
  9. Tricourile sunt dragute foc, si ieftine! Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu am fost saptamana asta in Lidl .. pe langa alimente , si o pereche de balerini , bineinteles :) nu ca as mai avea vreo 6-7 perechi , unii chiar nepurtati :)) sa le porti cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am trecut si eu saptamana asta prin Auchan, dar n-am vazut tricourile astea frumoase :( Eu ratez intotdeauna, ca n-am rabdare sa ma uit :)) Dar mi-am luat niste botine de la H&M, macar atat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am rabdare, dar imi sar anumite lucruri in ochi, cam asa a fost si acum. :))

      Ștergere
  12. Noi femeile pățim de astea, ieșim după ceva și venim cu altceva, așa că nu fii prea aspră cu tine :)) Îmi plac balerinii tăi, chiar mult, în special cei roz, deși nu sunt purtătoare decât foarte rar a acestei culori.Eu îți doresc să porți sănătoasă achizițiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am simtit deloc vinovata, mai ales ca n-am mai comis-o deloc. Nici eu nu port roz, dar balerinii chiar mi-au placut.

      Ștergere