Alte oferte interesante

13.3.14

Azi se pare ca e ziua ofertelor interesante, asa ca m-am decis sa revin cu o postare si sa va prezint cateva dintre cele care mi-au placut mie. eMag a adus produsele de la I Love Cosmetics (pe care eu n-am apucat inca sa le incerc desi stiu ca a fost plin pe bloguri cand au aparut - puteti sa le vedeti aici) si au oferta interesanta: la anumite produse cumparate se ofera cadou un alt produs (la gelurile de dus am vazut ca se oferta lotiunea de corp Blueberries & Smoothie, la untul de corp spuma de baie exfolianta Vanilla & Ice Cream, la crema pentru maini o masca de fata Mango, iar la luciu si balsamul de buze un luciu de buze Raspberry & Blackberry). Si am vazut ca mai nou vand si parfumuri, n-am avut timp sa ma uit cu atentie la oferta, insa o sa o studiez.


Cei de la Elefant au Happy Hours pana la ora 23 si am vazut ca sunt multe categorii de produse incluse si reducerile ajung pana la 70%. Mai nou e mallul familiei si am vazut o gramada de produse (de la cosmetice la incaltaminte si tot asa). Am vazut reduceri mari la produsele de la SPA Pharma (despre care nu stiu mai nimic), la produsele Greenland (lotiunea de corp cu vanilie si lamaita italieneasca m-a facut sa poftesc) si la carti.

Cei de la Ama Fashion ofera o reducere de 50 ron la orice geanta din piele - puteti vedea aici oferta (am vazut una care mi-a placut mult, dar n-am fonduri acum), iar Matar are pana pe 16 oferta cu 2+1 (cumperi 3 perechi, platesti 2) si o gramada de produse la promotie cu preturi incepand de la 29 ron. Ma gandesc serios sa-mi iau niste tenisi. Insa inainte o sa ma uit si la Miniprix deoarece au adus marfa noua astazi si in ultima vreme am tot vazut ca au oferte bune.

Nu uitati de oferta Yves Rocher de care v-am povestit dimineata, detalii gasiti aici.

Later edit: pana pe 15 pe Asos inca puteti beneficia de o reducere suplimentara de 20% (codul 20YAY) la produsele care sunt deja reduse cu pana la 70%.

6 comentarii

  1. Am mai comandat si eu de la emag, mi-au trimis cosmetice neambalate, de ex rimelul nu avea plasticul ala pe el. Dar in rest, super profi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de firma producatoare, eu de la L'Oreal niciodata n-am cumparat vreunul sigilat, d-aia am si ajuns sa le evit, nu e vina comerciantului, am patit-o si eu de cateva ori si au fost cumparate din diverse locuri.

      Ștergere
  2. Nu am luat cosmetice de la emag până acum, am să o anunț pe nașa mea.Ea este fan produse de la I Love Cosmetics.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat ceva de la Mario Badescu si nu au fost probleme.

      Ștergere
  3. Nu am încercat aceste produse, dar o sa primesc unul sa ol testez sapt viitoare♥♥

    RăspundețiȘtergere