Ajutoarele de pe noptiera

3.3.14

Am facut pozele astea acum vreo doua sau trei saptamani, dar de-abia acum am apucat sa scriu postarea asta. Intre timp si-au facut loc cateva noutati acolo, dar va voi povesti si despre ele in timp. La mine in dormitor este destul de intuneric si pozele au fost facute seara, asa ca nu-s cele mai reusite poze ale mele, dar nu conteaza prea mult (din pacate petele de pe pereti sunt reale si n-am ce face - a fost o infiltratie de apa in fatada blocului si tot peretele meu maro arata urat, nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta ca ma apuca nervii - cand o sa fie cald o sa rezolv si problema asta - am ezitat sa pun pozele din cauza asta, dar in final e parte din viata, nu mereu totul e asa cum trebuie).


Dormitorul meu este zugravit intr-o nuanta calda de galben pal si am un singur perete maro unde este patul, iar mobila este inchisa la culoare, asa ca am incercat sa aduc accente de culoare portocalie (se vede si veioza in poza si mai am cateva lucruri asemanatoare in camera). Imi place mult, insa acum ma streseaza peretele maro, de uscat s-a uscat complet insa au ramas niste pete care arata destul de urat. Dar sa revin la ce intentionam sa scriu de fapt ...

Tinand cont ca nu sunt constanta in aplicarea cremei de corp am cam multe produse de genul asta pe noptiera, probabil ca sa ma motivez singura - un unt de corp de la Boots, un sufleu de corp de la Greenland pe care il folosesc pe post de crema de maini, o lotiune Happy Time de la Nivea si o alta de la Neutrogena. Nu-mi lipseste crema Caftan pentru picioare de la Moraz de care trebuie sa va povestesc si cateva variante mini ale cremei de maini cu unt de shea de la L'Occitane pe care incerc sa le termin. 

La baza veiozei am cateva produse mini pe care le incerc (crema Chamomile & Rosehip de la Pai, serumul Capture Total de la Dior si un ulei de la Darphin - Camomile Aroma Care - al naibii de scump, este in jur de 70 dolari pentru 15 ml, eu am o varianta de 3 ml, chiar sunt curioasa daca e bun sau nu).


Farmacie pentru suflet a lui Osho sta pe noptiera de cateva saptamani bune, cand si cand o mai deschid si citesc pasaje din ea. Cele doua produse pentru buze pe care folosesc acum sunt balsamul de la Moraz (de care v-am povestit aici) si un balsam cu iasomie de la Korres. Si tot la indemana tin o crema pentru unghii si cuticule de la Astor (luata acum ceva vreme dintr-un DM din Austria, la noi nu am vazut-o niciodata).

Produsele de ingrijire pentru ten nu le tin pe noptiera pentru ca nu acolo le folosesc, insa am mereu cateva variante mini pentru serile in care sunt atat de obosita incat aplic ceva repede inainte sa ma bag in pat. Ceea ce nu se schimba niciodata este poza lui Ricky, e acolo din ziua in care a plecat din lumea asta pentru ca ala este coltul unde el dormea.

Voi ce tineti pe noptiera?

13 comentarii

  1. Eu tin pe noptiera crema de maini ,crema de fata si un balsam de buze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai practic decat ce e la mine, cateodata stau si ma uit si nu stiu ce sa folosesc.

      Ștergere
  2. Cu siguranta nu observam petele daca nu le aduceai in discutie :) .Ochii mei au fost axati pe produsele de pe noptiera si cel mai mult pe poza cu Ricky , imi pare tare rau de el,saracutul .
    Pe noptiera imi tin o lotiune pentru corp luata de de pe iherb , o alta loitune de corp VS pe care o folosesc special pentru maini , un balsam de buze de la Nivea luat tot de pe iherb si o crema pentru picioare.Acestea sunt produsele de pe noptiera mea :) Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum e cand te obsedeaza ceva? Asa si eu acum, m-am foit pe langa poze nu stiu cat si era cat pe ce sa nu mai scriu nimic. Si tu esti mai practica decat mine. :)

      Ștergere
  3. Eu nu am decat crema de maini si un balsam de buze pe noptiera :D Cutu frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Moraz! Daaa, eu sunt fan Moraz. Am folosit creme de maini, un sampon si balsamul pentru buze. Una dintre creme, este prima in topul cremelor de maini folosite de mine. A facut adevarate minuni pentru pielea mea uscata, mai ales pe timp rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat 3 produse pana acum de la ei si-mi plac toate, asa ca nu pe viitor posibil sa mai incerc si altceva, merci ca mi-ai zis de crema de maini. :)

      Ștergere
  5. Nici eu n-as fi observat petele, doar poza lui Ricky si cosmeticele :)
    Pe noptiera mea, tin 2 creme de corp, pe care le folosesc alternativ, una de maini, deodorantul si 2-3 parfumuri. Plus un suport/candela in care mai topesc tarte Yankee. E cam aglomerat dar imi place asa :D

    Iti doresc o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata mai am si eu ceva pentru aromoterapie, dar in general prefer sa folosesc un alt loc din dormitor pentru asta. Multumesc, sa ai si tu o saptamana frumoasa.

      Ștergere
  6. De obicei țin cartea pe care o citesc, o cremă, două de mâini, pe care uit să le folosesc, telefonul sau un ceas, un balsam de buze, șervețele nazale., poate chiar și o listă cu ce am de făcut a doua zi...Nu am observat nici o pată, iar acestea fac parte din viață, după cum bine spui.Ne-am dori ca totul să fie și să arate perfect, dar nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citind comentariul tau mi-am dat seama ca lipseste ceva din poza - tableta, de cele mai multe ori e acolo ca o folosesc si pe post pe ceas desteptator. :)

      Ștergere
  7. Eu nici nu observasem petele :)
    Pe noptiera am incarcatorul de telefon, niste jeleuri :D, integrama si cartea, balsamul de buze si crema de maini :).

    RăspundețiȘtergere