Un nou inceput

14.2.14

Numele meu e Camelia, am 34 de ani si iubesc viata ... uneori am impresia ca si ea ma iubeste pe mine (glumesc, doar ca uneori ma mai pune la incercare si vrea sa vada daca sunt asa puternica si nu-mi convine si mai avem mici certuri). Sunt o femeie normala, cu probleme, cu griji, cu frustrari, cu o casa de intretinut (si da, folosesc si hartie igienica si detergent) si da, mi se intampla sa ies din casa nemachiata si cu unghiile nefacute, mi se intampla sa n-am chef de nimic si mi se pare ca sunt parti normale ale vietii pe care n-am de ce sa le ascund. 

As fi putut sa scriu pe blog numai despre lucruri frumoase si sa va arat numai partile "frumoase" ale vietii mele dar eu sunt un om complex care face si lucruri bune si lucruri proaste, care are si zile bune si zile proaste, care nu-si permite mereu sa-si ia ce-si doreste, care uita cateodata de ratiune si isi ia cine stie ce nebunie, dar inainte de toate sunt un om sincer, un om care simte si un om care nu se sfieste sa spuna ceea ce gandeste.

In ultimii ani am facut multe schimbari in viata mea (unele s-au dovedit bune, altele un dezastru) si de ceva vreme simt ca blogul nu e asa cum mi-l imaginam eu, poate nu e exprimarea corecta pentru ca n-am avut niciodata un plan bine definit, intotdeauna am scris cand si ce-am simtit si asa va fi si de acum incolo, dar nu ma multumeste pe deplin si am de gand sa schimb asta.

Am inceput cu tema, cea mai simpla din tot ce-am avut pana acum ... si simt ca e exact ceea ce am nevoie in momentul asta. Vor urma ceva schimbari (sper), asa ca vom vedea ce o sa iasa. Probabil ca vor fi schimbari si in ceea ce priveste continutul, vom merge impreuna pe acest drum si vom vedea unde ne duce.

Daca aveti ceva propuneri sau idei sau pur si simplu un gand pe care vreti sa-l impartasiti, asta e momentul ... va multumesc ca ati fost alaturi de mine pana acum si ca am impartit impreuna si bune si rele si sper sa fiti si de acum inainte. E coltul meu, dar imi doresc sa fie un colt in care sa va regasiti.


38 de comentarii

  1. Daca te interesaza, mie imi place la nebunie noul "ambalaj" al blogului! Intradevar reflecta un nou inceput!Si puritatea care caracterizeaza inceputurile:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am descurcat bine, zic eu, tinand cont ca n-a fost ceva planuit, am decis si am pus in practica :)

      Ștergere
  2. mie imi place foarte mult continutul blogului exact asa cum e, nu as vrea sa il schimbi :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi schimb stilul, nu-ti face probleme, doar ca vreau sa abordez altfel anumite subiecte, eu cred ca o sa-ti placa in continuare :)

      Ștergere
  3. Arată bine noua temă, îmi place mult. Să-ți fie bine mereu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Multumesc, si mie imi place mult, mai ales ca a fost un impuls de moment :)

      Ștergere
  5. Mie îmi place în primul rând că scrii despre toate si nu te-ai focusat numai pe beauty. E o felie de viaţă si îmi place să iti cunosc stilul. Te citesc cu plăcere si iti mulțumesc pentru tot ce ne împărtășești.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, incerc sa fiu eu si atat, ma bucur ca iti place ceea ce scriu si sper ca si de acum incolo sa fie tot asa. :)

      Ștergere
  6. de ce te citesc? pentru ca mai mereu ne oferi si o parte din tine....o parte pe care mi-a placut mereu sa o descopar, sa o pun cap la cap...sa incerc sa cunosc omul din spatele fiecarei postari....asta m-a bucurat mereu si de asta te-am considerat mereu diferita fata de tot ceea ce gasim pe alte bloguri de beauty si nu numai. hai ca ma lungesc...Frumoasa schimbare de "look" si mai sper sa ramai aceeasi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, e doar o schimbare de design si poate un pic de gandire, nu am de gand sa scriu altfel sau altceva, doar sa abordez intr-un alt stil anumire subiecte, insa tot in stilul meu caracteristic. :)

      Ștergere
  7. mie personal imi placea fondul mai crem si ma obisnuisem cu formatul celalalt, dar nu-i nimic , ma obisnuiesc si aici, in fond este blogul tau si dorinta ta de schimbare
    mult succes si un week-end frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata e nevoie de o schimbare, sa zicem ca m-am pregatit de primavara, weekend frumos si tie :)

      Ștergere
  8. Am crezut ca am gresit adresa. Dar e mai frumos asa, mai luminos.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow Camelia , m-ai speriat :) .
    Am avut impresia ca am intrat din greseala pe alt blog , nu stiam ce se intampla .
    Foarte frumoasa noua hainuta a blogului , dar si varianta veche mi-a placut foarte mult .
    Sincer ? Eu cred ca aceasta varianta te caracterizeaza mai bine, este mai luminoasa .
    O mica sugestie daca-mi dai voie :) putina culoare in partea de sus cu siguranta ar arata si mai bine .Eu imi doresc sa ramai la fel, pentru ca de asta te-am citit cu drag pana acum . Blogul tau a ramas numarul 1 pentru mine indiferent de hainuta :) . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, se potriveste perfect cu mine din perioada asta, sunt total de acord cu tine. Si ai dreptate cu stropul de culoare, m-am gandit si eu la asta, insa schimbarea temei a fost un impuls de moment si trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu ea si sa-mi dau seama ce e de schimbat. O zi frumoasa sa ai

      Ștergere
  10. Arata foarte bine noua tema :). Pare mai curata si mai aerisita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am citit cu mare placere aceasta postare. Multumim ca ti-ai deschis sufletul in fata noastra! Felicitari pentru blog!:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Noua tema e curata si plina de optimism! Exact ca un nou inceput de drum! Nu inteleg, totusi, ce aspecte te nemultumesc, dar nici nu vreau sa ne explici. Inteleg ca fiecare om e diferit si are niste asteptari, niste dorinte proprii. Doar vreau sa stii ca mie imi place continutul blogului, imi place amalgamul asta de ganduri, trairi, beauty, culinar, postarile tale toate. Pentru ca si noi suntem oameni normali, pentru ca si noi traim fel de fel de experiente, pentru ca ne regasim in randurile tale si asta ne face sa nu ne simtim singure sau diferite. Eu, cel putin, ma regasesc, de foarte multe ori, in postarile tale. Asadar, eu nu as vrea sa schimbi nimic. E alegerea ta cum procedezi mai departe, eu o sa te citesc mereu, oricum! :) Sa ai un week-end linistit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am de gand sa schimb stilul de a scrie pe blog, o sa fie acelasi amalgam de pareri si sentimente - ca si pana acum, doar ca e ceva timp de cand vreau sa abordez altfel anumite subiecte si am ezitat. N-o sa vezi alta Camelie, o sa vezi doar o alta fata a mea. :)

      Ștergere
  13. Mie îmi place colțul tău și de multe ori mă regăsesc in ceea ce scrii.Nu știu, de fapt nu cred că aș putea să iți dau un sfat, mereu mă bucur că scrii despre ceea ce simți și când simți.Sper să o faci și în continuare tot așa.Până acum îmi place ceea ce ai schimbat, clasic și simplu, dar curat și sincer.Sunt curioasă în legătură cu subiectele pe care le vei aborda de acum înainte, pe lângă cele cu care ne-ai obișnuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru toate comentariile pe care le lasi la postari. :)

      Ștergere
  14. Te citesc de ceva vreme, dar pana acum n-am lasat urma scrisa; o fac astazi :)
    Pe blogul tau am gasit un melanj frumos intre subiecte din zona beauty si trairi interioare.
    Sa-ti fie frumos, iar dorinta de schimbare intr-un ceas bun :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper ca asta sa fie doar inceputul si sa-mi lasi mesaje mai des. Imi place sa-mi cunosc si eu cititoarele. :)

      Ștergere
  15. E prima data cand iti las un comentariu, desi te citesc demult.... Ai unul din blogurile mele preferate si ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc un om ca tine, chiar daca doar virtual.
    Imi place si noua tema...ca sugestii (cum ti-a zis cineva mai sus), as pune ceva in partea de sus (o imagine sau un desen care sa rezoneze cu tine si cu lucrurile despre care scrii - frumusete, suflet, viata sau care iti reflecta creativitatea si as mari si fontul putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai facut-o si sper s-o faci mai des de acum inainte. Sunt bune sugestiile tale si exact asta e ceea ce-mi si doresc sa schimb, o voi face in timp, schimbarea temei a fost un impuls si n-am avut timp sa o studiez bine. :)

      Ștergere
  16. Un nou inceput! ce bine! Doamne-ajuta, iti doresc sa ai parte doar de lucruri bune de acum incolo :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Helllooooo! Minunat noul look, eu ma dau in vant dupa layout-urile astea curate si albe, imi plac la nebunie si fonturile pe care le-ai ales. Cum se numesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa a venit tema, daca vrei ma uit in sablon si-ti zic exact, unele din ele e ceva cu J de care n-am auzit pana acum. :)

      Ștergere