Tweezerman? DA!

11.2.14

Zilele trecute discutam cu o prietena despre pensetele de la Tweezerman si am realizat ca nu v-am povestit niciodata pe blog despre "instrumentele" pe care le folosesc de ani buni si pe care nu le-as inlocui cu nimic. Unul dintre ele este penseta roz cu buline de la Tweezerman pe care o am de ... 4 sau poate chiar 5 ani (nu-mi amintesc exact de unde am luat-o, dar tind sa cred ca HQhair.com).


Pensatul este unul din lucrurile care nu-mi plac deloc si care imi in cazul meu este o activitate care trebuie facuta la 2-3 zile (dezavantajului unui par des care creste si repede), prin urmare nu-mi face nici o placere si este si o activitate cam dureroasa (nu-mi explic de ce, insa doare mai rau decat epilatul cu ceara inghinal - ma refer strict la cazul meu). Prin urmare am nevoie de ceva care sa ma ajute si sa-si faca treaba bine, iar faptul ca de atatia ani folosesc doar o penseta spune tot.

Am ales varianta mica (Mini Slant) a pensetei pentru ca am mainile mici (inainte am avut o penseta de la Revlon pe care am folosit-o ceva vreme si mi-a placut, dar care ma incomoda putin datorita marimii) si am facut cea mai buna alegere. Este exact ce-mi trebuie: usor de manevrat, oblica (mi se pare mult mai usor de folosit) si precisa (pot sa prind si cele mai mici fire de par fara prea mult efort). Nu m-am inrosit niciodata dupa ce-am folosit-o, nu s-a intamplat sa ma ciupesc, nimic neplacut, ca sa nu ma mai intind mult.


Preturile nu sunt mici, insa din punctul meu de vedere merita fiecare banut cheltuit. Asa cum am spus de la inceput o folosesc de niste ani buni (timp sa cred ca 5) si nu am avut nici un fel de problema cu ea, functioneaza la fel ca in prima zi si nici nu da semne ca va trebui inlocuita curand.

Voi ce penseta folositi?

16 comentarii

  1. in cat timp vine coletul de la hq hair?
    vine in posta normal?

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica, n-am comandat de ceva vreme de la ei, deci nu stiu in cat timp mai ajunge o comanda, insa tinand cont ca se expedieaza din UK maxim 10 zile (tot ce ajunge din UE ajunge la oficiul postal de care apartine adresa, in Bucuresti oricum nu mai exista posta vamala, deci toate ajung la oficiul postal de care apartii).

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am tot de la Tweezerman si o iubesc. De fapt am doua, una pointed si una slanted si nu se compara cu nicio alta penseta pe care o am.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit numai lucruri bune despre pensetele Tweezerman. Ar trebui sa investesc si eu in una.
    Imi place modelul de pe a ta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. am avut si eu una Tweezerman, dar am pierdut-o... si de cate ori o vad la tk maxx uit sa o cumpar din nou :(... Acum am una Revlon care e ok si inca una mini Benefit.

    RăspundețiȘtergere
  6. As cumpara penseta mai mult de dragul ambalajului roz si dragalas. :)) Eu ma descurc si cu o penseta normala si cred ca sunt singura persoana din lume pe care nu o doare pensatul... Nu zic ca nu as simti nimic dar...e ok, nimic iesit din comun. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana, chiar sunt bune, eu nici nu m-am mai uitat la alta dupa ce-am luat-o pe asta.

    fairytale86, sa nu mai uiti :)

    Incognito Fashion, e, dar mai important e ca-si face treaba :)

    Pinky Rainbow, nu esti singura persoana din lume :) fiecare om are zone mai sensibile si grad diferit de toleranta la durere. Nu cred ca ii face cuiva placere sa-si smulga firele de par oricat de nedureros ar fi. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am o pensetă no name, însă am aceleași probleme în ceea ce privește pensatul.Mi se pare o corvoadă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am o penseta Elf de prin 2009 si inca isi face treaba. De curand mi-am cumparat una no name care de asemenea imi place. Insa pt mine, nimic nu se compara cu pensatul la salon, pur si simplu am 2 maini drepte (eu fiind stangace), plus ca sprancenele mele trebuie si tunse....o treaba complicata rau :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu trebuie sa ma pensez la 2-3 zile la cat de repede imi creste parul, deci nici o sansa sa ma duc la salon de fiecare data :)

      Ștergere
    2. Si mie tot cam asa imi creste parul, la salon ajung fffffffff greu.

      Ștergere
  10. Nici nu stii cat ma bucur sa citesc despre mini-penseta ta de la Tweezerman! Am avut mult timp o penseta no-name super buna pe care am pierdut-o. Si de atunci tot incerc una care sa ma multumeasca! Acum am una de la Sephora, dar nu ma incanta ! Asa ca vreau sa incerc un mini Tweezerman. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa-ti placa, toate cele care au incercat-o mi-au zis ca e buna si ca nu se compara cu altceva. :)

      Ștergere