Queen Helene Mint Julep Masque

25.2.14

Daca acum cateva saptamani va povesteam despre Mud Pack Masque de la Queen Helene, astazi vreau sa va spun despre o alta masca si anume Mint Julep (The Original), luata tot de pe iHerb cu 3.84 dolari (226 grame). Sunt sigura ca ati auzit de ea si ati vazut-o laudata si megalaudata pe Youtube.


Se foloseste la fel ca si cealalta - se aplica pe fata curata si uscata (asa cum v-am spus si in cealalta postare nu ma innebunesc dupa consistenta ei, este cam tare si se intinde cu putin efort, iese cam greu din tub), se lasa 15 minute sa se intareasca, dupa care se inlatura cu apa calduta.

Ajuta la uscarea cosurilor si eliminarea punctelor negre si micsoreaza porii dilatati sau cel putin asta sustine producatorul, n-as putea sa spun daca e asa pentru ca eu nu am nici una din aceste probleme, insa detensioneaza muschii fetei si asta pot s-o afirm cu convingere. Probabil ca menta are efect detensionat si calmant, pe mine ma relaxeaza foarte mult masca asta (imi place si mirosul, dar si culoarea verde - pe care de obicei n-o suport) si ma face sa ma simt bine dupa ce-o folosesc.

Tenul ramane curat si luminos si asta imi place. Nu este o masca pe care m-as baza sa-mi rezolve vreo problema, ci e genul de masca pe care o folosesc atunci cand simt ca am nevoie de un rasfat si de niste momente de relaxare.

Tinand cont de pretul mic, gramajul mare si senzatia pe care mi-o lasa folosirea ei, mai mult ca sigur o s-o cumpar din nou (desi nu curand pentru ca este un tub destul de mare).

5 comentarii

  1. Ce ma bucur ca ai o parere buna despre ea! A mea este pe drum si abia astept sa o incerc. Personal, mi-as dori sa lucreze la minimizarea porilor, insa vom vedea in curand ce poate. Totusi, intre aceasta si Mud Pack Masque, care ti se pare mai buna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac amandoua, nu pot sa spun ca vreuna dintre ele imi place mai mult si ca as alege-o pe aia, cred ca depinde mult si de conditia tenului.

      Ștergere
  2. Am asteptat review-ul asta pentru ca eram tare curioasa de acest produs mult prea laudat :)
    Nu stiu de ce (sau poate doar eu sunt asa) dar majoritatea produselor laudate mie nu-mi plac .
    Da, as vrea sa incerc aceasta masca ..si la urmatoarea comanda precis va fi in cos. Nu-mi place faptul ca e tare si iese destul de greu din tub, dar oricum merita incercata. Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe mine in general nu ma conving produsele mult prea laudate, de data asta insa cred ca si pretul m-a influentat. :))

      Ștergere
  3. Îți dai seama că, deși nu ești prietenă cu culoarea verde, totuși ai pus-o pe față?
    Aș încerca, deși nu mă prea bucură faptul că se întinde greu, nu îmi place să mă chinui.

    RăspundețiȘtergere