Queen Helene Jojoba Hot Oil Treatment

21.2.14

Am vazut tratamentul asta cu ulei de jojoba pe iHerb (il gasiti aici) si desi nu stiam nimic despre el, am decis sa-l cumpar si sa-l incerc. Pretul este de 3,68 dolari pentru 3 tuburi de 30 ml, eu am folosit jumatate de tub la o spalare, deci cutia imi ajunge pentru cel putin 6 utilizari, acum am parul pana la jumatatea spatelui si as fi putut sa folosesc o treime din el fara probleme, insa am preferat sa folosesc jumatate sa vad exact cum se comporta.


Tubul este practic deoarece se inchide dupa folosire (in cazul in care nu vreti sa folositi toata cantitatea o data, lucru care nu are sens din punctul meu de vedere, este mult prea mult pentru o singura folosire), se introduce un minut intr-o cana cu apa fierbinte dupa care se aplica pe toata lungimea parului si se lasa sa actioneze 3 minute (recomandarea este sa se foloseasca o casca pentru dus sau un prosop pentru a intensifica rezultatele). 

Eu l-am lasat si 3 minute si mai mult si am stat si cu parul infusarat in prosop, dar l-am aplicat si pe par fara sa-l acopar si l-am lasat sa actioneze. Dupa prima folosire am observat ca parul meu este mult mai fin, mai stralucitor si mult mai usor de pieptanat.

Ceea ce mi-a placut este ca senzatia a ramas pana la urmatoarea spalare, de cate ori imi treceam mana prin par il simteam matasos si degetele nu gaseau nici o incurcatura (cand ai parul cret este ceva ce se intampla constant).

De ceva vreme vroiam sa incerc un tratament pentru par pe baza de ulei (am vrut sa iau ulei de cocos, pe care mi l-ati recomandat si voi de multe ori si despre care am citit de atatea ori, dar de fiecare data ceva mi-a spus ca n-o sa pot sa trec peste antipatia pe care o am pentru tot ce este legat de cocos - chiar daca nu simt mirosul - si n-am sa-l folosesc) si nu regret deloc alegerea facuta. Este usor de folosit, nu fac mizerie cand il folosesc (ceea ce mi s-a mai intamplat in trecut cu alte produse de genul asta - si ma gandesc la tratamentul de la Matrix care imi lasa cada portocalie) si simt ca parul meu il adora, asa ca l-am pus din nou in cos.

L-ati incercat? Va tenteaza?

5 comentarii

  1. Pare interesant, dar in afara de ulei de jojoba ce ingrediente mai contine? Intreb pentru ca am deja ulei de jojoba si desi este destul de scump, l-as aplica o data si pe lungimea firului de par.
    P.S Am intrat pe iherb si m-am lamurit, are in plus keratina, ceea ce este bine. Il voi baga la favorite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa vezi ce contine in a doua poza din postare, de asta am si pus spatele cutiei.

      Ștergere
  2. L-am incercat, am avut un tubulet de la Simona! Chiar mi-a placut si l-as lua in calcul la o comanda!
    Te pup, Camelia! Weekend frumos sa ai!

    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Am să îl recomand nașei mele care mereu este în căutare de uleiuri pentru părul ei creț și indisciplinat.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am vazut pe iherb si e pe lista mea .Chiar ma bucur ca ai scris despre el .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere