Pamper time

3.2.14

In general in weekend imi rezerv cateva ore pentru mine, ore in care incerc sa ma relaxez si sa am un pic mai multa grija de mine decat de obicei. Ieri nu a fost o exceptie, mai ales ca am dormit foarte mult (oboseala acumulata m-a dat gata) si cand m-am trezit eram cam ametita si nu prea aveam chef de nimic.

Mi-am facut o baie fierbinte (una dintre placerile mele vinovate, recunosc) si am folosit uleiul Almond Blossoms de la Kneipp (eu am primit cadou un set, le-am vazut in DM - era o oferta cu 5 sau 6 uleiuri de baie la 30 ron in caz ca va intereseaza). Am stat o gramada in cada, asa ca o tarta de la Yankee Candle a fost exact ceea ce imi trebuia - am ales Christmas Cupcake - mirosul de vanilie ma binedispune mereu.

Am folosit masca de la Pai (Kukui & Kaolin Clarifying) pentru o curatare in profunzime (masca asta are o textura atat de lejera incat nu ai zice ca e in stare sa faca ceva, insa rezultatele se vad pe ten) si ulterior am aplicat masca hidratanta de la Elizabeth Arden pe care v-am aratat-o aici. E prima data cand o folosesc, nu mi-a placut in mod deosebit cum am simtit-o pe ten la aplicare, insa astazi am tenul foarte fin si hidratat, dar e prea devreme ca sa-mi formez o parere despre ea.


Dupa baie m-am uitat la un film si m-am gandit ca nu e rau sa ma si tratez cu ceva, asa ca am facut niste chipsuri de zucchini (absolut delicioase si asta o spun eu care nu ma impac cu nici o forma de dovlecel si care am incercat destul de multe retete in speranta ca voi gasi ceva pe placul meu). Si bineinteles ca mi-am facut o cana de ceai, am ales Vanilla Caramel de la Lipton, care nu este atat de intens pe cat mi-as dori eu sa fie, asa ca l-am "ajutat" putin cu un sirop de vanilie de la Monin (din nou primit cadou, nu stiu de unde se poate cumpara).


Inainte sa ma bag in pat am folosit sufleul de la Origins cu ghimbir (are un miros demential si intra foarte repede in piele, prefer textura lui usoara si il aplic mult mai decat o fac cu unturile de corp) si crema de maini cu unt de shea de la L'Occitane, care imi place la nebunie, dar care e mult prea scumpa. Am incheiat cu o plimbare pe Pinterest - mereu gasesc chestii misto care ma inspira.


Si cam asta e ceea ce aleg eu atunci cand vreau sa ma rasfat. Voi ce produse alegeti cand vreti sa va ridicati moralul?

12 comentarii

  1. O zi placuta si linistita ai avut. Mi-ai facut pofta de sufleul de la Origins cu ghimbir. Trebuie sa il incerc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este hidratant uleiul de baie? Eu sunt dependenta de pinterest :D Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea cu chipsurile este foarte buna. chiar nu m-as fi gandit la varianta aceasta. Vazandu-le in poza , mi-ai facut pofta si cu siguranta au fost foarte delicioase .Nu au poftit si catelusele ? :)
    Acum sa-ti raspund la intrebare , pe mine un puf din parfumul Daisy ma face sa ma simt bine indiferent de ce stare am, pur si simplu ador acest parfum. In weekend am folosit o lotiune pt corp de la Victoria"s secret. Pure seduction si miroase super bine .Nu e suficient de hidratanta , dar este ok .O aveam de ceva vreme pe wishlist. Daca tot ne-ai prezentat si crema de maini preferata,vreau sa-ti spun si eu despre o crema cu care am avut recent o experienta proasta .Crema de maini cu merisoare din editita de iarna de la The Body Shop . Miroase absolut ingrozitor si dupa prima folosire am aruncat-o..

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie-mi place mult crema de maini cu unt de shea L'Occitane.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahhhh, nu am mai avut demult o zi numai pentru mine, sau macar 2-3 ore pentru o masca, un masaj, o baie lunga....Mi-e dor sa citesc o jumatate de zi sau sa ma uit la un film in liniste!

    RăspundețiȘtergere
  6. darlyst, nu stiu daca e in linia lor permanenta, eu l-am primit cadou acum ceva vreme, oricum ceva asemanator ca textura gasesti la Greenland (cel cu iaurt si castravete mi-a placut mult - chiar daca nu imi plac castravetii)

    Anca, da, varianta asta chiar e, celelalte n-am apucat sa le incerc. Stiu cum e cu Pinterest, eu cateodata pierd si ore visand :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen, e o crema buna, pacat ca e asa scumpa. :)

    Cristina, daca ai putea sa-l si mirosi, sa vezi atunci pofte :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Anamaria, sa stii ca Bella a fost curioasa, dar a strambat din nas cand s-a prins ca nu e carne :)) Si acum sa marturisesc: m-am parfumat si eu dupa baie - aveam un parfum roll-on cu mandarine care nu persista mult, dar miroase intr-un mare fel si am exagerat putin cu el :)

    Adina, fa-ti timp, din cand in cand trebuie :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce zi relaxanta!!! Si la mine baia e sfanta in procesul de rasfat si relaxare, uleiuri, spume si alte nebunii. Eu citesc in cada :D Urmeaza cremele de corp. fata, maini, picioare, par si orice altceva exista.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabriela, eu n-am mai citit de mult timp in cada - in general e momentul cand inchid ochii si ma plimb :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Super! Ma inspiri!

    Anamaria

    RăspundețiȘtergere