Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser

2.2.14

Unul dintre produsele cumparate cand am dat comanda la Pai Skincare a fost cleanserul cu camelie si trandafir (am avut o varianta mini si mi-a placut, aveam nevoie de inca un produs ca sa ajung la suma minima pentru a primi uleiul de macese cadou, asa ca am zis de ce nu - banuiesc ca a atarnat ceva in decizia mea si faptul ca unul din ingrediente este uleiul de camelie, pe care l-am avut in trecut si mi-a placut, dar si numele meu - infantil, stiu, dar nu mi-e rusine sa recunosc).


Cleanserul are o textura cremoasa si este alb, are un miros placut (specific produselor Pai, mi-e greu sa-l definesc) si produsul care iese la o apasarea simpla a pompei (suna aiurea rau exprimarea asta, dar nu-s in stare de mai mult azi, am dormit prea mult si functionez deficitar) este suficient pentru fata si gat. Dizolva machiajul si curata pielea de toate impuritatile, nu mi-am simtit niciodata pielea atat de curata dupa ce am folosit un produs de genul asta. Insa efectul este asta doar daca e folosit in combinatie cu carpa de muselina - am incercat sa-l folosesc separat si nu a fost acelasi lucru, mi-am simtit fata usor unsuroasa si parca nu reuseam sa clatesc tot produsul de pe ten.


Eu il folosesc in combinatie cu exfoliantul cu jojoba (motivul pentru care am dat comanda si despre care o sa va povestesc cu alta ocazie) si-mi place la nebunie efectul - imi simt tenul curat, luminos si hidratat. Le folosesc in combinatia asta de 2 ori pe saptamana si sunt incantata de rezultate.

Ambalajele imi plac si nu-mi plac (o sa va povestesc mai mult despre asta cand o sa scriu despre exfoliant), nu stiu cat timp ma va tine si nici nu stiu daca am sa-l cumpar din nou (nu sunt deloc ieftine produsele si cantitatea este destul de mica - cleanserul la 50 ml este 17 euro - asta este singurul motiv pentru care nu spun cu certitudine ca o sa-l cumpar pe viitor), dar pentru moment ma bucur de el si nu cred ca exagerez daca spun ca este cel mai bun cleanser din tot ce am incercat eu pana acum si stiti ca nu prea ofer laude gratuit.

3 comentarii

  1. phiu...si cand ma gandesc cat de repede se consuma cleanserele parca imi scade si mia mult cheful sa-l incerc. Daca il folosesti doar de doua ori pe saptamana atunci e mai acceptabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, la mine nu se consuma asa repede pentru ca nu le folosesc zilnic, chiar sunt curioasa cat o sa ma tina asta ca sa-mi fac o idee asupra costului lunar :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am sa retin si eu aceasta marca, poate, candva, am sa il caut...

    RăspundețiȘtergere